Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

τα μωρακια του mammyland!!(video)

Featured Replies

Δημοσίευση

Kοριτσακια μου καλημερα!! Ειχα μια ιδεα ...να φτιαξω ενα video με φωτο και ημερομηνιες γεννησης των μωρων μας!!Εννοειται πως εχω βαλει μονο μερικα απο τα τοσα πολλα κουκλακια μας γι αυτο αν θελετε γραψτε μου εδω ημερομηνιες γεννησης και ανεβαστε αντιστοιχες φωτο των μωρων σας!!Ελπιζω να σας αρεσει το videακι...Φιλακια!!!:kiss:

http://www.youtube.com/watch?v=aYwey_n5 ... r_embedded

• Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 8.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

kala me esteiles mom 3/..katapliktiko milame..foberi idea,,,

po pomprabo...tha steilo pio meta foto tou mikrou mou ...na exo xrono k tha steilo...

mprabo sou k pali..alitheia pos to ekanes?thelo k go na kano tis foto tou mikrou mou...pleaseeeeeee

Δημοσίευση

Τι ομορφο βιντεακι!!!Ειναι οτι πρεπει για να μας παει καλα η μερα!!!!!Τα ζουζουνακια σας!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Thouli μου αν εχεις φωτο εδω πες μου που ειναι και θα τη βρω να τη βαλω!Α και ημερομηνια ε!!Οσο για τη ταινιουλα εχεις το movie maker των windows?Aν το εχεις πες να σου εξηγησω πως γινεται...Φιλακια!!

Δημοσίευση

Mom3 η ίδέα σου υπέροχη, εγώ συγκινήθηκα έτσι που τα έβλεπα κ τα περισσότερα τα ήξερα κιόλας!!!! Μπράβο σου !!!!

Δημοσίευση

egw kai o mpemphs se euxaristoume polu .katapliktikh idea mprabo sou pou to skeutikes .meta apo tosa paidia eisai olo idees :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Τελειο Τελειο το videaki!! :)

Μπραβο σου mom3

Να σας ζησουν κοριτσια τα μωρακια σας!!

Για εμας που γενναμε πιο μετα θα υπαρχει χωρος στο vindeaki ?? :P :silly:

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! Ολα τα μωράκια είναι πανέμορφα να ευχηθω σε όλα να είναι και καλότυχα. Ανυπομονώ να γεννηθεί και ο δικός μου εδω κλαίω βλέποντας τα δικά σας φανταστείτε τι κλάμα θα ρίξω όταν αντικρύσω και το δικό μου αντράκι...

Δημοσίευση

τι όμορφο βιντεάκι!! συγκινήθηκα πραγματικά !μπράβο mom 3! θα προσθέσεις όπου να ναι και εμένα στη λίστα...

αχ να στε ολοι καλα!

Δημοσίευση

ela mom 3..nai to exo to programma...gia pes...ti na kano????

SOU STELNO MIA PIO PROSFATI FOTO TOU MPEMPI GIATI STO MAMMY EXO PALIA..

GENNITHIKE 19.02.09

KATSE NA PROSPATHISO NA ANEBASO FOTO

Δημοσίευση

Αχ τι καταπληκτικό βιντεάκι...σε ευχαριστούμε πολύ......ειναι τελειο...κ πολύ συγκινητικο...ποτε ειμασταν έγκυούλες κ ποτε γεννησαμε αυτά τα κουκλάκια...εισαι υπέροχη...σε ευχαριστούμε κ πάλι mom 3:blush: :);):cheer:

Δημοσίευση

Σου βαζω κι'εγω μια φωτο που ειναι ο μπεμπης μου πολυ μωρουλι... εμεις γεννηθηκαμε 12/06/08

Αν θελεις απο νεογεννητο στο μαιευτηριο εχω να σου στειλω...!!!

Δημοσίευση

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΕΧΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!ΑΧ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΕΡΑ!ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΖΟΥΛΗΓΜΑ? ΤΟ ΧΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ!!!!!!!! ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ:cheer:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΟΛΟΓΛΥΚΟ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΚPAP-17/03/2009.KAI MIA ΑΛΛΗ ΦΩΤΟ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!:cheer:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Sorry ΚΡΑΡ ,ναι θα το αλλαξω!!Ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια!Θα κανω update το video καθε μερα βαζοντας τις φωτο που θα στελνετε!!Χαιρομαι πολυ που σας αρεσε!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΣΑΣ!:laugh:

ΠΩ,ΠΩ,ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ!:silly: :lol:

ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΜ 3.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ:woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.