Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ...

Featured Replies

Δημοσίευση

Ναι Μαράκι,7 Μαρτίου.Όντως,είμαστε ψυχούλες,ευαισθητούλια,συναισθηματικά,έξυπνα,όμορφα,χαρισματικά,με καλλιτεχνική φύση,διορατικοί,πρόθυμοι,εργατικοί,οξυδερκείς,κοινωνικοί,προνοητικοί και διάφορα άλλα...

Μα πάνω απ'ολα σεμνοί!Είπε καμιά τίποτα?!!:laugh: :laugh: :laugh:

• Απαντήσεις 488
  • Εμφανίσεις 20.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ναι Μαράκι,7 Μαρτίου.Όντως,είμαστε ψυχούλες,ευαισθητούλια,συναισθηματικά,έξυπνα,όμορφα,χαρισματικά,με καλλιτεχνική φύση,διορατικοί,πρόθυμοι,εργατικοί,οξυδερκείς,κοινωνικοί,προνοητικοί και διάφορα άλλα...

Μα πάνω απ'ολα σεμνοί!Είπε καμιά τίποτα?!!:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Lenaki elpizw ola ok me tis valitses!!!

ego eimai 28 xronon 6/6 didimaki kai o glukoulis mou 32 xronon 15/12 toksotis. pantrevtikame 15/7/2006

Δημοσίευση

ego eimai 28 xronon 6/6 didimaki kai o glukoulis mou 32 xronon 15/12 toksotis. pantrevtikame 15/7/2006

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Α.... δεν ξέρω εγώ αυτό το ζώδιο το λατρέυω (τα ψάρια). Μόνο που είστε λίγο γκρινιάρικα (να σας πω και το ελάττωμα σας!)

Δημοσίευση

Α.... δεν ξέρω εγώ αυτό το ζώδιο το λατρέυω (τα ψάρια). Μόνο που είστε λίγο γκρινιάρικα (να σας πω και το ελάττωμα σας!)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΓΩ ΨΑΡΑΚΙ ΚΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΑΛΙ ΨΑΡΑΚΙ......Ε ΚΑΛΟ?ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑΚΙΑ! :woohoo:

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΓΩ ΨΑΡΑΚΙ ΚΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΑΛΙ ΨΑΡΑΚΙ......Ε ΚΑΛΟ?ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑΚΙΑ! :woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοπελιές καλό μεσημέρι και καλό απόγευμα...

αρκετά για σήμερα ... την κάνω σιγά-σιγά για τα μπεμπέκια...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Εντάξει βρε Μαράκι,τόσα προτερήματα έχουμε, να μην έχουμε και ένα ελάττωμα!Το μοναδικό δηλαδή.χι!

Άντε,σας αφήνω να κάνω και καμιά δουλειά γιατί από τότε που σας γνώρισα,το σπίτι μου είναι σαν βομβαρδισμένο.

Ντροπή μου:blush: Καλό απόγευμα!

Δημοσίευση

Εντάξει βρε Μαράκι,τόσα προτερήματα έχουμε, να μην έχουμε και ένα ελάττωμα!Το μοναδικό δηλαδή.χι!

Άντε,σας αφήνω να κάνω και καμιά δουλειά γιατί από τότε που σας γνώρισα,το σπίτι μου είναι σαν βομβαρδισμένο.

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.