Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ta didimakia

Featured Replies

Δημοσίευση

Ωραιες οι μπεμπουλες δε λεω ..αλλα και εσυ Σοφου..τι να πω..Ειχαν απο που να παρουν!!!

Η ξενυχτισα ποια ειναι;;

Δημοσίευση

Ειστε κουκλαρες και οι τρεις!!!Φτου φτου!Να τις χαιρεσαι και να σας χαιρεται ο μπαμπας σας!:)

Δημοσίευση

κουκλεεεεες..

να τις χαιρεσαι κοπελα μου

μαλλον πηρανε απ τη μαμα κ ειανι τοσο ομορφα τα παιδακι σου;)

Δημοσίευση

ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!:laugh: ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΟΖΟΥΖΟΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ!:laugh: ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ!:woohoo:

Δημοσίευση

:woohoo: τι κουκλιτσες!!!!!:woohoo: Να σου ζησουν!!!!!Γιατι να μην ειστε Θεσσαλονικη να μπορω να τις δω απο κοντα...:woohoo:

Δημοσίευση

πω πω κυνηγητα που θα ριξει ο μπαμπας!!!

τι κουκλες που εισαστε κι τρεις!!

κ ανοιχτοματες κ χαμογελαστες οι μπεμπουλες!!

ειναι πανεμορφες,να τις χαιρεσαι!!:)

Δημοσίευση

καλε τι ομορφα πλασματακια ειναι αυτα??

φτου φτου κουκλια να σου ζησουν..

αλλα θα συμφωνησω με την apis και εσυ μια κουκλα...:)

Δημοσίευση

Πολύ τυχερός σύζυγος και πατέρας!! Να σας χαίρεται! Είστε πραγματικά και οι τρεις κουκλάρες!! Να σου ζήσουν! Φτου φτου! Πανέμορφες...

Να έχετε πάντα υγεία και καλή τύχη .. Να τις καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!

Δημοσίευση

αυτή που είναι δεξιά (με το φούξια παντελονάκι). Δε λέει να κλείσει μάτι! Ήθελα να ήξερα δεν νυστάζει αυτό το παιδί ποτέ?!!!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

SOFOU κουκλίτσες οι μπουμπούκες σου!Αλλά και η μαμά δεν πάει πίσω:P

Μωρέ,μοιάζουν αρκετά στο προσωπάκι τους ή μου φαίνεται;:P

Δημοσίευση

καλησπέρα Άννα. Αν θές να δείς καλύτερα φωτο, βάλε με στις επαφές σου. Νομίζω ότι δεν μοιάζουν καθόλου. Αλλά μερικές φορές η μία μου θυμίζει την άλλη. Δεν ξέρω, αλλάζουν κιόλας. Κι εγώ με την δίδυμη αδελφή μου δεν μοιάζαμε καθόλου μικρες. Τώρα μοιάζουμε, όχι σαν δίδυμες βέβαια, αλλά ότι είμαστε αδελφές το καταλαβαίνει κάποιος

Δημοσίευση

Αχ μωρε κατι ζουζουνακια!!!Φτου φτου φτου!!!Κουκλακια!!!Να σου ζησουν!!!Αλλα και η μαμα σουπερ!!!Α ρε χαρες που θα κανει ο μπαμπας με τρεις κουκλες με ς το σπιτι!!!Φιλακια....να στε καλα!!!

Δημοσίευση

Αχ είναι γλύκες!!!:laugh: Σίγουρα θα αλλάξουν κι άλλο,ακόμα είναι μπεμπάκια:) Πάντως η μικρούλα με το κόκκινο παντελονάκι στην φωτο του προφιλ σου,σου μοιάζει αρκετά και στα χρώματα:P

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΘΝΑΙ?Κ ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!!!!!!!

ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ!!!!

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ?

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!

Δημοσίευση

Απο που να αρχισεις απο τη μαμα η απο τις κορες???Ολες κουκλες!!!!Αλοιμονο σου μπαμπα....:P :P :P :P

Να σας ζησουν κοπελα μου!!!!!Ειναι ειστε πανεμορφες!!!!

Φιλακια:)

Δημοσίευση

sofou μου ο αμοιρος μπαμπας τι θα τραβαει με τρεις γκομεναρες!!!!!!!!!!!!!!! να σου ζησουν οι κοπελουδες σου!!!!!!!!!! να ειναι γερες και τυχερες,για την ομορφια δεν χρειαζονται ευχη!!!! ειναι κουκλες!!!!!!! φτου φτου!!!!!!! ματακια να τους βαζεις οταν τις βγαζεις εξω!!!!! αλλα με τετοια μαμα-μελι που εχουν,πως να μην γινουν κουκλαρες????!!!!!!! ο μπαμπακας της παρεας θα την πληρωνει,που θα κοιταζουν τις γυναικαρες του!!!!!!! :)

Δημοσίευση

Sofou μου να τις χαίρεστε!Είστε κουκλαρες!Τυχερός ο μπαμπάς που θα έχει τρεις γυναίκες να τον περιποιούνται!:kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

SOFOU έγραψε:

αυτή που είναι δεξιά (με το φούξια παντελονάκι). Δε λέει να κλείσει μάτι! Ήθελα να ήξερα δεν νυστάζει αυτό το παιδί ποτέ?!!!

Χο χο , καλα την ειχα καταλαβει.. το ματακι "σταζει" σκανταλια;)

Δημοσίευση

Καλε ειναι τρελλα και τα δυο, μου 'ρχεται να τους ρουφηξω το μαγουλακι:woohoo: Ειναι πανεμορφες, θελω κι εγω:laugh: Να σου ζησουν και να τις δεις οπως επιθυμεις.:kiss:

Δημοσίευση

πωπω πως μεγαλωσαν sofou μου φτου θα στα ματιασω στο εχω πει και θα στο ξαναπω ειναι κουκλιτσες απο την μαμα τους πηραν που ειναι πανεμορφη να σου ζησουν αγαπη μου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.