Καλησπέρα κορίτσια μου και καλή σαρακοστή!
Συγνώμη που δεν σας απάντησα.. είχαμε μια περιπέτεια υγείας της μικρής που μας τρόμαξε και τρέχαμε.. για να μην σας τα πολύ λέω γιατί είναι και ιστορία ολόκληρη, βρήκαμε τυχαία από άλλο θέμα που μας έτρεχε σε νοσοκομεία, κύστες στα νεφρά της και θα πρέπει τώρα κάθε εξάμηνο να κάνουμε εξετάσεις υπερήχου, αίματος και ούρων για την πιθανότητα πολυκυστικης νόσου νεφρών.. εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι παίζει η πιθανότητα κάν, δεν ξέρω αν είναι άρνηση ή αισιοδοξία αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω.. ο άντρας μου το πήρε πιο βαριά.. δεν υπάρχει θεραπεία δυστυχώς και μόνο να το παρακολουθούμε μπορούμε και να παρακαλάμε να μην πρόκειται για την νόσο.. κατά τα άλλα βρήκαμε και αναιμία οπότε παίρνει και συμπλήρωμα σιδήρου που απεχθάνεται..🥴
Κατά τα άλλα, έφτασε τα 9 κιλά και 79,5εκ ύψος, έχει πάρει αέρα με το περπάτημα και μόνο έτσι πηγαίνει παντού και έξω στη βόλτα της θέλει να περπατάει 🥴🤭 και χαιρετάει και κάνει παλαμάκια συνέχεια, που δεν σας κρύβω με είχε αγχωσει αλλά όλα καλά! Έχουμε πλέον 12 δόντια και δεν την πήρα και χαμπάρι γιατί δεν βγήκαν οι κυνόδοντες που είχαν σειρά αλλά οι γομφίοι πρώτα ενώ πλέον έχουν σκάσει μύτη και οι πρώτοι 2 κυνόδοντες από τα αριστερά και ακολουθούν και από τα δεξιά οι άλλοι δύο.. και με το φαγητό ευτυχώς πάει λίγο καλύτερα, έχει αρχίσει να τρώει και όσα δεν ήθελε μέχρι πρότινος.. 🙃
Σε άλλα νέα, έχουμε κάνει άλματα με τον ύπνο της, γύρω στις 10:30-11 πλέον έρχεται και ξαπλώνει δίπλα μου ενώ το αργότερο 11-11:30 έχει κοιμηθεί!! ✌️✌️ Χρειάστηκε να της κόψω μια ώρα από τον μεσημεριανό ύπνο βέβαια που οδήγησε σε πολυυυύ γκρίνια το απόγευμα (μπορεί βέβαια να ευθύνονται και τα δόντια που έβγαλε εκείνο το διάστημα που δεν πήρα χαμπάρι 🤫🤭) αλλά πήγε να μου κάνει κάτι πισογυρισματα με υπνους 3-4 το ξημέρωμα και δεν έπαιζε να την άφηνα, δεν είχα αντοχές να το κάνω άλλο πια αυτό.. οπότε τα απογεύματα έχουμε πολύ γκρίνια αλλά τουλάχιστον μου κοιμάται "νωρίς" πλέον!
@_piripiri_ και @Maya_ μου ελπίζω να έχετε ξεμπερδεψει με τις ιώσεις και να είστε καλά οικογενειακώς... Πως είναι τώρα τα μωρά σας;! Πράγματι πολύ δύσκολο να είσαι άρρωστος και να φροντίζεις άρρωστο μωρό.. @Maya_ μου καλά ε;! Αστέρι η μικρή σας!! Λιώνω με το "μουα" 🫠🫠 απίστευτη!! 🥰🥰 Φτου φτου φτου!!
Από
Kiddo, · Δημοσίευση