Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ MAMMYLAND!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΠΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΠΡΟ ΜΕΛΑΝΙ....ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΑΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

• Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 12.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

rubella μου μου αρεσει παρα πολύ...τελειο...εγω ειμαι μέσα, μονο που εγω μωρε θελω κολητη μπλουζα...γινεται καπως αυτο? παντως ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ....μπραβο ΗΛΙΑ που μας βοηθάς.....;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΦΑΡΔΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΓΟΥΛΕΣ.... ;) ;) ;):kiss:

Δημοσίευση

αααααα!!!! τι ωραια μπλουζακια!!!!!! θελω και εγω!!!!! πως γινεται να φτιαξω??? τα φτιαχνει καποια κοπελα??? ενημερωστε με ειναι τελεια!!!

Δημοσίευση

Μπορείς να το κάνεις και μόνη σου. Εχω ανεβάσει σε προηγούμενη σελίδα το logo για να το πάρουν όλα τα μέλη. Αλλιώς μπορεί να στο φτιάξει η rubella και να στο στείλει.

Δημοσίευση

οκ λενακι,ευχαριστω πολυ,επειδη ειμαι λιγο ασχετη με αυτα,θα προσπαθησω... φιλακια! και χρονια πολλα που δεν τα ειπαμε!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΜΙΚΡΟΥΛΑΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΦΙΑΞΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΩ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΛΕΟΝ.... :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

rubela μου σε ευχαριστω πολυ!!! σε λευκο ακομη καλυτερα!!! ειμαι και μελαχρινη,θα μου πηγενει γαντι!!! ποπο ενα ψωνιο που εχω γινει!!!!!!!!!!! ωραια,μπες στο προφιλ μου οποτε εμπορεσεις να δεις τη φωτο μου να δεις περιπου τι μεγεθος θελω.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ LARGE ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΦΟΡΑΣ???

Δημοσίευση

Μπορείτε να βάλετε μια φωτογραφία με το μπλουζάκι τελειωμένο να τα φτιάξουμε κι οι υπόλοιπες ίδια;; Εκτός αν περισσεύει κάνα medium σε οποιοδήποτε χρώμα, δεν με πειράζει!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΙΑΞΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΑ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ.....ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΙΑΞΩ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟ...ΨΑΞΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.