Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ιδέες για δώρο....

Featured Replies

Δημοσίευση

ZOGLAG ΤΟ ΡΙΛΑΞΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΦΩΤΟ της το εχω της μπουμπουσ μου και ειναι υπεροχο.Κοιματε εκει με την δονιση και μετα οταν μεγαλωση το εχει και σαν κουνια.Να το προτιμησετε σαν δωρο δικο σας η για φιλους..Ολοι θα μεινετε ευχαριστημενοι!!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 8.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

ZOGLAG ΤΟ ΡΙΛΑΞΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΦΩΤΟ της το εχω της μπουμπουσ μου και ειναι υπεροχο.Κοιματε εκει με την δονιση και μετα οταν μεγαλωση το εχει και σαν κουνια.Να το προτιμησετε σαν δωρο δικο σας η για φιλους..Ολοι θα μεινετε ευχαριστημενοι!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ FISER-PRICE

Δημοσίευση

ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ FISER-PRICE

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

veta ωραιο αυτο που λες,αλλα ξερεις τι γινετε;αυτη η κουνια ειναι μεχρι 9 κιλα βαρος...το εχω ψαξει.Αλλα καλητερα να περνεις κατι που να σου ειναι χρησημο και μετα....

Δημοσίευση

veta ωραιο αυτο που λες,αλλα ξερεις τι γινετε;αυτη η κουνια ειναι μεχρι 9 κιλα βαρος...το εχω ψαξει.Αλλα καλητερα να περνεις κατι που να σου ειναι χρησημο και μετα....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Όλα μου άρεσαν! Και το ριλάξ και η κούνια πολύ πρωτότυπη και η ενδοεπικοινωνία...Θα τα έχω υπόψην μου όταν βγώ στα μαγαζιά...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Όλα μου άρεσαν! Και το ριλάξ και η κούνια πολύ πρωτότυπη και η ενδοεπικοινωνία...Θα τα έχω υπόψην μου όταν βγώ στα μαγαζιά...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Λένα μου, αν είναι το πρώτο της παιδάκι και δεν τα έχει ήδη, μπορείς να τη ρωτήσεις αν σκοπεύει να θηλάσει και να της πάρεις αντίστοιχα ένα θήλαστρο ή ένα αποστειρωτή. Είναι και χρήσιμα, και ωραία δώρα μια που θα τα χρησιμοποιεί καθημερινά.

Επίσης, για την ίδια, ωραία ιδέα είναι το 'Ημερολόγιο του μωρού μου' από τις εκδόσεις Ψυχογιός...

Δημοσίευση

Λένα μου, αν είναι το πρώτο της παιδάκι και δεν τα έχει ήδη, μπορείς να τη ρωτήσεις αν σκοπεύει να θηλάσει και να της πάρεις αντίστοιχα ένα θήλαστρο ή ένα αποστειρωτή. Είναι και χρήσιμα, και ωραία δώρα μια που θα τα χρησιμοποιεί καθημερινά.

Επίσης, για την ίδια, ωραία ιδέα είναι το 'Ημερολόγιο του μωρού μου' από τις εκδόσεις Ψυχογιός...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι sandy είναι το πρώτο της παιδάκι. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σου. Όλα ωραία μου ακούγονται πάντως. Thanks!!!!:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι sandy είναι το πρώτο της παιδάκι. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σου. Όλα ωραία μου ακούγονται πάντως. Thanks!!!!:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

• 1 month later...
Δημοσίευση

ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙ Η ΚΑΜΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΑΝ ΔΩΡΟ.

Δημοσίευση

ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙ Η ΚΑΜΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΑΝ ΔΩΡΟ.

post-3160-13873934897518_thumb.gif

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.