Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!Τωρα που εφτασε και το πασχα ηθελα να ρωτησω αν θα κανετε τσουρεκια, κουλουρακια και τα σχετικα γλυκα!Η αληθεια ειναι οτι εγω αποφασισα φετος να μην κανω τιποτα εκτος απο το να βαψω αβγα.Περσυ ειχα κανει απο ολα.Ο γιος μου ειναι τωρα 2 χρονων και λογω οτι λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι λογω δουλειας προτιμω να περασω τον ελευθερο μου χρονο μαζι του και οχι στην κουζινα!Τσουρεκια εξαλλου θα κανει και η πεθερα μου και μας δινει καθε χρονο και κουλουρακια οποτε ειπα φετος να τεμπελιασω λιγο!Ειναι τοσο κακο;

Δημοσίευση

Την καλυτερη δουλεια θα κανεις;) να δωσεις χρονο στον γυιο σου!!!!Εγω εφτιαχνα τις πιο πολλες φορες,και μου το ζητουσε κι ο αντρας μου,ελεγε να μοσχομυρισει το σπιτι!!!!Ειναι πολυ ωραια,αλλα φετος αισθανομαι πολυ κουρασμενη και μαλλον ....Τερκενλης ζαχαροπλαστειο!:laugh: Θα δω παλι δεν ξερω ισως αλλαξω γνωμη τελευταια στιγμη!;) :silly: :laugh:

Δημοσίευση

Κορίτσια να σας πω την αλήθεια και εγώ φέτος ... είμαι 37 + εβδομάδων :P

έλεγα να μην κάνω τίποτα ... αλλά πάλι δεν μου πάει η καρδιά ... οπότε ... αποφάσισα να πάρω έτοιμο μίγμα, να το ανακατέψω με νερό και να το ψήσω έτσι για να μυρίσει το σπίτι.

Δημοσίευση

εχω να φτιαξω τσουρεκια και κουλουρακια 5-6 χρονια και δεν εχει ερθει ακομα η μικρη

Τι μου θυμησες τωρα!!!!ευτηχως φτιαχνει η μανα καμοια φορα η μια θεια μου διαφορετικα ζαραροπλαστειο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.