Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Η mpempoula16 ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ mpempoula16 ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!

ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!!!!!:cheer:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ!!!!:kiss: :kiss:

ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ!!!!:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :kiss:

Δημοσίευση

τις 8ερμότερες ευχές μου στη μαμά και στο μπαμπά!Γερό και καλότυχο να ναι στη ζωή του!

Δημοσίευση

Εύχομαι να κρατάει ήδη στα χέρια της το μωράκι της και να είχε έναν εύκολο τοκετό!!!

Με το καλό να ξαναέχουμε νέα της!!!

:kiss:

Δημοσίευση

Αχ ωραια!!Ευχομαι να κραταει το μωρακι της αυτη τη στιγμη!!Τι ομορφες στιγμες !!Ασ ειναι γεροι και οι δυο τους!Φιλια!!

Δημοσίευση

Mpempoulla mou...

Na sou zisei to mwraki sou agapi mou...

Sas euxwme ta kalitera...

Na ne panta gero kai ugeihs...

Kala saranta na exetai...

Ta filia mou agapi mou...

Kai o theoullis mazi sas...

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΤΕ..!!!!

Δημοσίευση

Ελπιζω να εχεις ηδη γεννησει!

Να σου ζησει η κουκλιτσα σου!

Να ειναι υγιης ,ευτυχισμενη και γλυκεια σαν εσενα!!!!

Δημοσίευση

ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ!:)

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

μπεμπουλα μου γλυκια ευχομαι ολα να πηγαν καλα και να κρατας τη ζουζουνα σου αγκαλιτσα.......πολλα φιλια και περιμενουμε νεα σου!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

να σου ζησει η μπουμπουκα να ειναι παντα καλοτυχη κ με το καλο να σαραντησεις ευχομαι τα καλυτεροτερα κ να την χαιρεστε φιλια πολλα

Δημοσίευση

Μπεμπουλα μου σου στελνω τις ευχες μου ,τωρα θα εχεις το νινακι σου αγκαλιτσα!!!!:woohoo: Περιμενουμε τα νεα σου!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Mπεμπούλα μου, δεν σε πρόλαβα χθές πριν φύγετε για το μαιευτήριο!!! Σε έχω στη σκέψη μου και έυχομαι όλα να πήγαν κατ’ ευχή. Ο Θεός να σου δίνει δύναμη! Θα περιμένω νέα σου! Είμαι σίγουρη ότι η μπουμπού σου είναι μία γλύκα:kiss:

Δημοσίευση

χιλιες ευχες για καλο τοκετο με μια κορακλα κουκλα υγειη και παντα καλοτυχη, να σου ζησει και καλο σαραντισμο!!!!

Δημοσίευση

Πολλές ευχές και από μένα...

μακαρι να γέννησε με εναν πόνο και να χαίρονται το μωράκι τους για πάντα!!!!

Δημοσίευση

Σίγουρα θα κρατάει το μπεμπάκι της αγκαλίτσα τώρα!!!

Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου, μπεμπούλα μου και περιμένουμε να μας τα πεις όλα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!!

Δημοσίευση

MPEMPOULA 16,

ELPIZO NA KRATAS TO MORAKI SOU STHN AGALIA SOU, NA EINAI GERO KAI TYXERO. NA EISTE KAI OI 2 GONEIS KALA KAI TO MORAKI SAS AKOMA KALYTERA!!!!:cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Δημοσίευση

Λογικά θα έχεις ήδη αγκαλιά την πριγκηπέσσα σου Mpempoula μου! Να σου ζήσει, να την δεις όπως λαχταρά η ψυχούλα σου και καλά σαράντα! Περιμένουμε λεπτομέρειες! Πολλά φιλιά!

Δημοσίευση

Μπεμπούλα16 σου εύχομαι να γεννήσεις με ένα πόνο,

και να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου τον κόσμο όλο,

δλδ το παιδί σου!!!!

Να ναι πάντα ευτυχισμένο, υγιή και καλότυχο!

Να σας ζήσει!!!!

Δημοσίευση

Λογικά θα είσαι ήδη μανούλα! Εύχομαι να ήταν όλα πολύ καλά και για την μπεμπούλα και για σένα! Εμένα σήμερα έχει γενέθλια η μαμά μου όπως σου έχω πει και σε άλλο ποστ και μάλιστα κι αυτή Σαββατογεννημένη!

Να είναι υγιής και γερή και δυνατή και πολύ πολύ καλότυχη στην ζωή της! Να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.