Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

και το test ειναι......

Featured Replies

Δημοσίευση

Μπράβο κοπέλα μου!

Αυτά είναι ωράια νέα!! Φαντάζομαι τη χαρά σου:) :) :)

Καλή εγκυμοσύνη!

• Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλη διαδρομη και να χεις μια πολυ πολυ ομορφη εγκυμοσυνη!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Mπραβο κοπέλα μου με το καλο σου εύχομαι και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΤΗ MANIAMOUNIAS ΜΑΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!Σου εύχομαι μια καλή και ήρεμη εγκυμοσύνη!Σας το είπα το 2009 είναι σούπερ γουρλίδικο!Κορίτσια που περιμένετε εναγωνίως τον πελαργό...ετοιμαστείτε για αλλαγή γκαρνταρόμπας!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

Δημοσίευση

Αχ! Τελεια, τελεια! Τι ωραια να ακους τοσο ευχαριστα νεα! Φανταζομαι με τον αντρουλη σου θα ειστε μες τη χαρα! κι εμενα τα δικα μου ειναι προσφατα και νιωθω απολυτα τη χαρα σου! να το χαρεις οσο μπορεις! Φιλακια!

Δημοσίευση

smastel έχει ήδη ξεκινήσει η πιο όμορφη περίοδος της ζωής σου! :woohoo:

Απόλαυσέ την χωρίς άγχος, με πολλές θετικές σκέψεις και συναισθήματα και δέξου τη φροντίδα και την περιποίηση των δικών σου ανθρώπων!

Καλή εγκυμοσύνη να έχεις, όλα με το καλό να γίνουν!!! :cheer:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και απο μένα!!!!!!!!

σου εύχομαι μια πολύ πολύ καλή εγκυμοσύνη και σε 9 μήνες να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου ένα υγιέσατο παιδάκι!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ξανά κ εύχομαι κ σε όλα τα κορίτσια να φουσκώσουμε κ εμείς σύντομα!!!!:cheer:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

ΦΙΛΙΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΩΡΑ. :laugh:

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Δημοσίευση

Τα θερμά μου συγχαρητήρια!! Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να τη χαρείς όσο μπορείς!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!! Ν'απολαύσεις όσο καλύτερα μπορείς το μονοπάτι προς την μητρότητα!

Δημοσίευση
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)Μπραβο!!!!!!!!!Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!Με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλησπερα τελικα πηγα εχθες στο γιατρο ειμαι 7 εβδομαδων ακουσα και τη καρδουλα του ενιωσα υπεροχα εχω ξανα ραντεβου σε 3 εβδομαδες να παω να το δω νιωθω καταπληκτικα!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.