Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ.............. ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ...

Featured Replies

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΞΑΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ..........

Δημοσίευση

Με το καλό! Κι εγώ το 2ο περιμενω στα τελη του Ιουλη! ποσο ειναι το 1ο σου? αγορι/κοριτσι?

Δημοσίευση

kalimera..afrodita k go otna mpika to min sou itan keno...tora fainete ti egrapses...

sigxaritiria...

sou eyxomai ola na se pane kala...k na exeis mia teleia egkimosini opos i proti sou opos mas les...

kiss

Δημοσίευση

εύχομαι τα καλύτερα, να μη ταλαιπωρηθείς!!

συγχαρητήριαααααααααα!!

Δημοσίευση

εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!και σε λίγο καιρό να κρατάς στην αγκαλίτσα σου το μωράκι σου γερό και δυνατό!!!!!

συγνώμη που ρωτάω αλλά τι έγινε στην πρώτη σου εγκυμοσύνη και δεν πήγε καλά;;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑ ΣΤΗΝ 9Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ....

ΕΙΧΑΖ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΝ 4Ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ 7 1/2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ... ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ....

Δημοσίευση

Να χαίρεσαι το γιό σου και πολλά-πολλά συγχαρητήρια για την 2η εγκυμοσύνη σου! Μακάρι να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου αυτή τη φορά! Ούτε εσύ ούτε και το μωράκι σου! Πολλά-πολλά φιλιά και καλή σου μέρα!

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ..ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ ΑΚΟΥ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

oxxxx afrodita sorry kopela mou..nomiza oti eixes kali egkimosini sto proto sou moraki..

sorry lathos diabasa...:dry::blush:

fisika k na exeis mia teleia egkimosini...sou to eyxomai...

Δημοσίευση

αφροδιτα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Σου εύχομαι μια ήρεμη εγκυμοσύνη και σε εννιά μήνες με το δεύτερο μπουμπουκάκι σου αγκαλιά!!! :cheer:

Ό,τι καλύτερο στην οικογένειά σου και πάντα με υγεία!!!

:kiss:

Δημοσίευση

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ..ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ ΣΟΥ...ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΠΑΛ ΚΑΛΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου γλυκο σου ευχομαι να πανε ολα καλα στη καινουργια σου εγκυμοσυνη.....πανω απο ολα γερα παιδακια....να χαιρεσαι και το γιοκα σου!!!!!πολλα φιλια και ευχομαι να τα λεμε συχνα!!!!!:)

Δημοσίευση

Σου εύχομαι κοριτσάκι μου ότι καλύτερο! Μια ήρεμη κι όμορφη εγκυμοσύνη!! Να πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά και να εύχομαι επίσης να είναι ένα υγιή μωράκι - κοριτσάκι εφόσον ήδη έχεις ένα αγοράκι! Αλλά και πάλι.. γερό να'ναι κι ότι να'ναι!!!

Δημοσίευση

Αφροδίτα μου με το καλο και το δευτερο!!!Μην ανυσηχεις η κάθε εγκυμοσύνη ειναι διαφορετική!!Ευχομαι ολα να πάνε τελεια!!φιλιά

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Είμαι έγκυος και εγώ για δεύτερη φορα!!!Να δώσει ο Θεός να πάνε όλα καλά για όλες μας..Φιλάκια!!!!!

Δημοσίευση

με το καλο αφροδιτη μου ολα να σου πανε καλα, αυτη η εγκυμοσυνη να ειναι καλυτερη χωρις προβληματα, αντε θα αποκτησει και αδελφακι ο γιοκας σου φιλακια!! και να προσεχεις

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΟΥ!!

Δημοσίευση

μπραβο!με το καλο...εγω ειμαι 42 χρονων και ειμαι στην 8η εβδομαδα στο τριτο μου παιδι και ομολογω οτι φοβαμαι αρκετα λογω ηλικιας.:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.