Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

τζουλιαννα ?

Featured Replies

Δημοσίευση

βρε κοριτσια το ιδιο ακριβως σκεφτομουν και εγω σημερα.......καποια κοπελα ειχε γραψει στο θεμα που ειχε ανοιξει η τζουλιανα οτι εχουν τον ιδιο γιατρο και οτι θα τον επαιρνε τηλ να ρωτησει.....αλλα τιποτα!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσιια και η mpempoula16 μου φαινεται δεν την ειδα αυτεσ τις μερες στα post.λετε να γεννησε?

Δημοσίευση

Maraki85 εδώ είμαι ακόμα εγώ...Η μπεμπούλα μου μάλλον δε θέλει να με απομακρύνει από την παρεούλα σας...:laugh: :laugh: Αλλά βρε κορίτσια κι εγώ σκεφτόμουν τη Julianna..Δεν έχει μπει να μας πει τα νέα της..Ελπίζω όλα να είναι καλά και απλώς ο μπεμπούλης της να της απορροφά όλο το χρόνο...:P :P

Φιλιά!

Δημοσίευση

Που εισαι julianna...????:blink:

Στειλε ενα σημαδι μονο....

Μπες και πες...."γεια... ο γιος με απορροφα..."

και εμεις θα περιμενουμε να παει φανταρος να σε αφησει λιγο

ησυχη....:P να σε εχουμε κι εμεις.....

Απλα να μην ανησυχουμε....!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου!!!!!!!!!εδω ειμαι!!!γεννησα το Σαββατο 28-03!!!βγηκα την πρωταπριλιά και τωρα βρήκα χρονο να μπω!!Θα γραψω και αναλογο πόστ να σας πω την εμπειρία μου!!!

Ευχαριστω ρε κοριτσια μου που με σκέφτεστε!!Να ειστε ολες καλα!!

Δημοσίευση

Κουκλιτσα μου περιμενουμε αναλυτικη περιγραφη και φωτο του "παριζακιου" σου....:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλως ηρθες και παλι!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Να σου ζησει ο παιδαρας!!! Θα ερθω και στο αλλο θεμα για ευχες...:silly: :P :laugh:

Δημοσίευση

Να σου ζησει καλα ειχα υπολογισει οτι θα μπεις σαββατοκυριακο να γραψεις στο φορουμ. Αν δεν εμπαινες θα αρχιζα να ανησυχουσα πολλα φιλια

Δημοσίευση

ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ :woohoo: :woohoo: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Αντε κοριτσακι μου να σου ζησει!!Αν δεν εγραφες θα ρωτουσα το Βασιλη αυριο που θα παω!!Καλα σαραντα Γιωτουλα μου!!Σε σκεφτομαστε!!!Φιλακια!!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει ο μπεμπούλης σου Τζουλιάνα μου! Κι ας σε απορροφά από τον υπόλοιπο κόσμο! έτσι πρέπει! Φιλιά πολλά και καλά σαράντα :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.