Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Νιωθω πως θα ερθει...

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μακαρι κοριτσακια μου!!!!μακαρι!παντως αυτες οι περιεργες λιγουρες μου φανηκαν λιγο κουφες χαχαχχαχαχχα:laugh: :laugh:

και εσεις ελπιζω να εχετε ενα σπορακι στη κοιλιτσα σας!

Δημοσίευση

φιλη μουυυυυ!!!! τζουλιανα μου!!!!!!που εισαι βρε?????τι γινεται??????εχουμε νεα απο καθυστερηση???? τι παιζει ακριβως???????

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΕΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΔΩΡΑΚΙ-ΝΙΝΑΚΙ:)

Δημοσίευση

Καλημερα tzouliana. Σου ευχομαι να εισαι εγκυος γιατι φαινεται οτι το θελεις βρε παιδι μου "το 'χεις αναγκη πολυ" που λεει και ο Κατελης. Αυτος ο μηνας μακαρι να ειναι ΓΟΝΙΜΟΤΑΤΟΣ. Κι εγω το θελω πολυ το μωρακι..... Μην ανησυχεις καθολου που δεν ειχες πολλες αγκαλιτσες, το κοριτσακι μου το πιασα με μια φορα και οχι ολοκληρωμενη επαφη οποτε μην ανησυχεις καθολου μονο χαλαρωσε!!! Μακαρι να εχεις καλα νεα, περιμενουμε....... Φιλακια

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.ΕΓΩ ΨΙΛΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΧΝΑ ΘΕΤΙΚΟ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕ...ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ...ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΤΙ (ΜΙΑ ΛΙΓΟΥΡΑ,ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ)ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσακια μου ευχαριστω πολυ ολεςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!

περιμενω πως και πως να μη μου ερθει περιοδος!!!!!!!!!!!1:woohoo:

αν ερθει η ακατανομαστη!!!!!!!!!1αααααα:angry: :angry: :angry:

παντως ενα σας λεω!ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!1:P

:kiss: :kiss: :kiss: :woohoo:

Δημοσίευση

τζουλιανα μου εννοειται οτι ΔΕΝ θα ερθει!!! εγω αν διαβασες το θεμα μου,εχω παθει παρακρουση μαλλον!!! χαχαχαχαχ!

και εγω νοιωθω κατι,στο ειχα πει αλλωστε οτι κατι αισθανομαι για εμας αυτο το μηνα!!!πριν λιγο ενοιωσα οτι εχω ωορηξια,ποναω δεξια χαμηλα και μου εδωσε το συνθημα η snowgirl και πηγα να γινω μανα!!! αγκαλιτσα και το γελιο δεν σταματουσε!!!!χαχχαχαχαχχααχαχχαχαχαχαχαχαχ

Δημοσίευση

καλημέρα!!!εύχομαι σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν μέσα σε αυτό το χρόνο να έχουν τα θετικά αποτελέσματα!!!!πάντως η διαίσθηση είναι μεγάλο θέμα...και εγώ έκανα το test 2 μέρες πρίν την καθυστέρηση και βγήκε θετικό!!!και αυτό επειδή ημουν σίγουρη οτι είμαι εγκυος....:) :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.