Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!:woohoo: :woohoo: ΕΙΜΑΙ 15 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 3ΗΜΕΡΩΝ! ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΚΙ! ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!! ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΟ! ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΟ! ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΟΥ! ΟΥΦ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ!:silly: ΑΥΤΑ! ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!:kiss:

Δημοσίευση

xaxaxxa gastroula...toso poli xarikes me ton gio?????ante ola me to kalo na sou pane....mia geri egkimosini...filia

Δημοσίευση

Μπραβο κοριτσακι μου αντε με το καλο σιγα σιγα να ερθει ο γιοκας σου :) .Εγω ετσι επαθα οταν μου ειπαν οτι θα κανω κορη.Επερνα οσους ηξερα και τους το ελεγα.Ακομη και τωρα που γεννησα εχω την ιδια ευφορια.Φυσικα και στα αγορια μου εκανα ετσι αλλα στην κορη και μετα τοσααααα χρονια μονο που δεν μου αλλαζαν πανες χαχαχαχα.Γερο παιδι να εχεισ καλη μου με υγεια πανω απο ολα :) .

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!! Με το καλο το αγορακι σου!!!!

Εσυ "ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΟΟΟΟΟΟ" εγω "ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΗΗΗΗΗ"!!!! ΑΧ τι τρελλαμενες μανουλες θα γινουμε!!!!!

Δημοσίευση

gastroula καλημερα τι εγινε κοπελα μου σου πηρε τα μυαλα το αντρακι σου; κ εγω ετσι ενιωθα οταν το εμαθα,καλως ηρθες λοιπον κ εσυ στο κλαμπ με τις αγορομανες με το καλο καλη συνεχεια.....;):kiss:

Δημοσίευση

Με το καλό ο γιόκας σου γερός δυνατός να είναι!!:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Kαλημερα κ απο μενα....Χαιρομαι με την χαρα σου...γιατι κ γω ετσι ειχα χαρει οταν μπου ειπε ο γιατρος οτι εχω αγορακι!!!Απ τη μια ημουν τρισευτυχισμένη κ απο την αλλη ενιωθα κατι σαν τύψεις, γιατι το μονο που πρεπει να μας ενδιαφερει ειναι ενα γερο μωρακι...Οπως κ να χει τα συναισθηματα δεν μπορεις κ να τα πολυελεγξεις...Με το καλο να δεχτεις τον γιο σου!!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ...ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

Δημοσίευση

Καλημέρα Gastroula μου!

Με το καλό να έρθει ο μπεμπούλης σου, γερός και ευτυχισμένος!

Να είσαι πάντα έτσι χαρούμενη!

Εγώ περιμένω κοριτσάκι!!!

Φιλιά!

Δημοσίευση

gastroula μου χαιρομαστε απιστευτα κι εμεις με την χαρα σου καλη μου!!Ευχομαι να εχεις καλη συνεχεια και με το καλο να τον παρεις κι αγκαλιτσα!!!

Δημοσίευση

μπραβο!!! τέλεια!! θέλω να μαθω και εγώ το φύλο γρήγορα αλλά είμαι μόνο στη 12η εβδομάδα ακόμα!!!

Με το καλό να μεγαλώνει και να σου δίνει τόση χαρά!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΗΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΗΘΕΛΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΜΩΡΕ ΓΕΡΟ ΝΑ ΝΑΙ... ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

Δημοσίευση

teleia gastroula... k ego gio tha kano k eimaste peripou stous idious mines!!!!! se katalaveno pos niotheis k ego prin merikes meres to ematha kai ekana party sto spiti....xereis mousiki stin diapason klp klp. ante na perasei o kairos na doume ta moutrakia tous!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

gastroula μου με το καλο ο γιοκαρος!!γερος και δυνατός!!!και γω αγορομάνα...σε λίγο..χιχιχι!!

που να δεις πόσο γρηγορα θα μεγαλώνει απο δω και πέρα!!!

φιλιά!!

Δημοσίευση

sigxaritiriaaaaaaa

me to kalo na to dexteis..kali sinexeia sti egkimosini sou...

k go agoromana eimai....:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΓΙΟΚΑΣ.....!!!!

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!

ΒΛΕΠΩ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ,Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ?

Δημοσίευση

Ante xazomama apo twra trelathikes!!!

Tha mou peis kai egw ti ekana..TA IDIA!! :laugh:

Me to kalo na ypodexteis ton gioka!! :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Αχ τι καλάαααααααααααααα !! άντε άντε με το καλό το νινάκιιιι

τρελομανούλα είσαι!!

το ήξερες κατά βάθος ε?

κι εγώ αυτό αισ8άνομαι πως όοοοοοοοοταν μείνω έγκυος 8α κάνω κοριτσάκι.... :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.