Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα Ανθή να σου ζήσει ο παίδαρος μπεμπούλης σου. :woohoo: Καλότυχος και υγιής και πολλές ευτυχισμένες στιγμές μαζί του.:)

• Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
:) :) Ανθούλα μου σου εύχομαι να σου ζήσει ο μπεμπάκος και να τον καμαρώσεις και γαμπρούλη. Α! Σου έχω και έτοιμες δύο νύφες. Φιλάκια πολλά.
Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ.ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!

Δημοσίευση

Ανθή μου, συγχαρητήρια…..να σου ζήσει ο παίδαρος…..εύχομαι στη ζωή του να είναι όλα ρόδινα και χαρούμενα …………Υγεία πάνω από όλα και καλός τον δεχτήκατε……………. Φιλιά πολλά :kiss:

Δημοσίευση

Sigxaritiriaaaaaaaa k apo mena. Na sas zisei o giokas sas kai na eiste panta eutixismeni, etsi opos eisastan otan ton antikrisate!!!!!!!!! se euxaristoume poli k gia tis euxes sou!!!!:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΣΟΥ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ!!

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΕΡΑ ΥΓΕΙΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!!Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!!!!!

Δημοσίευση

Ανθή μου συγχαρητήρια! Να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου και καλά σαράντα!

Δημοσίευση

ανθη μου να σου ζησει ο γιοκας σου,να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος και να γεμιζει αγαπη και χαρα παντα την οικογενεια σας!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσάκι μου να σου ζήσει ο γιόκας σου να σαι καλά και καλή λοχεια. Τώρα αρχιζουν τα ωραια. Αντε τουλαχιστον εμεινες και ευχαριστημενη απ το μαιευτηριο γιατι το υποστηριξα αρκετα νομιζω και μετα ειχα και ανχος μηπως ελεγες πως σου ελεγα βλακειες. Τελος καλο ολα καλα. Να χαρεις αυτες τις υπεροχες στιγμες με τον μπεμπουλη σου γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα. Εγω μου φαινεται λες κ εχουν περασει χρονια που γεννησα

Δημοσίευση

Να σου ζησει Ανθη μου!!Να ειναι γερος υγειης και ευτυχισμενος!!Κι εσυ να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!Καλα σαραντα!Φιλια!!

Δημοσίευση

Ανθή μου αν και λίγο καθυστεριμένα ... να σου ζήσει ο γιόκας σου :)

Να είστε όλοι γεροί και ευτυχισμένοι !!!!

Δημοσίευση

Ανθη μου, να σου ζησει ο μικρουλης κοπελα μου!!!!!!!:cheer:

με το καλο να σαραντισετε!

να 'στε γεροι, να τον καμαρωνετε!:kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ POST ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!:kiss:

Δημοσίευση

να σου ζησει Ανθη μου ο κουκλος σου. να ειστε γεροι και δυνατοι να τον μεγαλωσετε. καλο κουραγιο και με το καλο να σαραντισεις. φιλια

Δημοσίευση

Καλημέρα Ανθή !!!

Καταλαβαίνω πόσο όμορφα ξεκιναει τώρα η κάθε μέρα σου!!

Να σου ζήσει ο μπέμπης , να είναι πάντα ευτυχισμένος και να σας γεμίζει χαρά !!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Να σας ζήσει Ανθη!

θυμαμαι κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης πως κοιταζα το ετικετακι σου γιατι ειχαμε μια μερ;α διαφορα!Και γεννησαμε και με μια μερα διαφορα!Εγω γεννησα στις 13/03!

Να στε παντα καλα κι εσεις και το νινι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.