Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ??????????????

Featured Replies

Δημοσίευση

ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΑ ΧΩ ΧΑΜΕΝΑ.ΠΗΓΑ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ....ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΒΡΑΧΗΚΕ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ....ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕι ΑΥΤΟ????????ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου αν εισαι στο μηνα σου τοτε σπασανε τα νερα :) .Παρε βεβαια τον γιατρο σου για να ειμαστε συγουρες.Αντε ματακια μου με το καλο ,γερο μωρο να φερεις στο κοσμο καρδια μου.

Δημοσίευση

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΣΣΑΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΦΙΑΛΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Δημοσίευση

κι εγω λογω καισαρικης δεν εχω εμπειρια..εχω ακουσει ομως οτι μπορει να σπασουν τα νερα κ να φυγουν ολα μαζι ΑΛΛΑ μπορει να αρχισουν να τρεχουν λιγο λιγο!!

Τηλεφωνο αμεσως στο γιατρο!!!! Με το καλο!!:) :) :) :)

στο μητερα μαλλον ε??

αχχχ τι τελεια!!

Μην μας ξεχασεις!! με να πονο κ γεροι κ οι δυο σας!!!

Δημοσίευση

Με το καλό, με το καλό και μ έναν πόνο!!! Η Παναγίτσα μαζί σου!!!

Δημοσίευση

falassarna μου κοπελα μου μηπως να ετοιμαζεσαι σιγα σιγα???Ερχεται το λουλουδακι σου!!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!Με το καλο!!

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου καλημερα!Με το καλο να γεννησεις!Μ' ενα πονο σου ευχομαι!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Εγώ που γέννησα φυσιολογικά και τις δυο φορές δεν μου σπάσαν τα νερά, αλλά αν είναι πολλά τα υγρά μάλον αυτό είναι, ήρθε η πιο σημαντική στιγμή, εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις έναν πολύ καλό τοκετό, με έναν πόνο.:)

Δημοσίευση

Παντως αν ειναι αυτο που νομιζεις οτι σπασανε τα νερα σου ευχομαι μια υπεροχη γεννα και....με ΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!:) :) :kiss:

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: ΠΑΡΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟ ΤΡΕΧΑΑΑΑ....:kiss: :kiss: :lol:

ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ Η ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΕΑ!!

Δημοσίευση

falasarna μου τωρα ειδα το μηνυμα σου...οπωτε σιγουρα θα έχεις πάρει ήδη τον γιατρο σου!!!:woohoo: :woohoo: αν ειναι σπάσιμο νερων μην αγχωνεσαι!!!ολα καλα θα πανε!!!Θα βγαλεις το μωρακι σου!!!!και σου ευχομαι με έναν πόνο!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

αν ειναι απλώς υγρα..(στην εγκυμοσύνη έχουμε πάρα πολλα)θα σε ξαναδούμε σημερα..:) :) :) :)

φιλάκια πολλα πολλα!!!

Δημοσίευση

ΠΑΙΔΙΑ on line τοκετο 1η φορα βλεπω!!!

Αλλα τι λεω το μαμμυ ειναι μεσα σε ολα!

Εδω εγω ειχα διαστολη 3 σχεδον και πηγα για καφεεεε!!!!!!!

Αντε με εναν πονο!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ ΕΙΝΑΙ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!!ΑΧ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

Δημοσίευση
:) κοριτσάκι καλημέρα γεννάς πάρε αμέσως τον γιατρός σου. Έχω εμπειρία με τρία παιδάκαι. Άντε με το καλό κορίτσι μου και μέ΄έναν πόνο.
Δημοσίευση

falasarna mallon gennas kopela mou...

ayti tin ora logika eisai sti kliniki..sou eyxomai me ena pono kopela mou,.,

perimenoume nea sou otan me to kalo gennisies,,,

ola na sou pane kala..me to kao na dexteis to moraki sou...:P :P :P :P :P

Δημοσίευση

Μαράκι μου μάλλον γεννάς άν κ περιμένεις 12 Απρίλη...Σου έυχομαι όλα καλά κ να μας πείς νεα,,,,ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ...

Δημοσίευση

Mακαρι κιολας να εχεις γεννησει κοριτσι μου!!!!Ευχομαι να πανε ολα καλα και να κρατας το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου!!!!Με το καλο και τις ευχες μας!!!!:) :) :)

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!

ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ! ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

Εύχομαι να έχεις ήδη το αγγελούδι σου αγκαλιά και να μην ταλαιπωρηθήκατε μαμά και μπεμπέ.. Περιμένουμε νέα σου...

Πολλά φιλάκια και υγεία να'χετε..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.