Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΑΦΕ ΚΗΛΙΔΑ ΤΗΝ 20η ΗΜΕΡΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια, στις 5 Μαρτίου έκανα σπερματέγχυση.

Σήμερα 20Η ημέρα του κύκλου μου είδα μία καφέ κηλίδα στο εσώρουχο, μετά τίποτα. Περιμένω να αδιαθετήσω το σάββατο 21/03, τι λέτε για όλα αυτά??

να ελπίζω?

Δημοσίευση

Κοτιτσακι μου κατα 99 τα εκατο αυτο δηλωνει την εμφυτευση του ωαριου.Μεσα απο την καρδια μου ευχομαι το καλυτερο και με μια μεγαλη χοριακη!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,Κούκλα μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά αυτό δεν είναι τίποτα μην απελπίζεσαι απο τωρα. Μήπως κάποια απο εσας εχει gonal 1050 που δεν τα χρειάζεται πια....Και θα ήθελε να μου τα δώσει...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

KITTY μη μου λες τέτοια και είμαι και στη δουλειά, μακάρι τι να πω. Πότε πρέπει να κάνω χοριακή, αν κάνω τώρα θα δείξει τίποτα?

τι λές? να πάρω τηλ την γυναικολόγο μου να την ρωτήσω ή θα με περάσει για χαζή?

Δημοσίευση

H ELPIDA PE8AINEI TELEFTEA XELONITSA K SIMFONO ME TIN KITTY OPOOOOOOOOTE NAI NA ELPIZESI GIATI OXI 8ETIKI K AISIODOKSI SKEPSI NA EXEIS K SOU EFXOMAI OLA MA OLA NA EINAI 8ETIKA 8A PERIMENOUME NEA SOU KALI EPITIXIA FILIA .

Δημοσίευση

Χελωνίτσα γεια σου!

Μπορεί να'ναι από την εμφύτευση όπως λένε και τα κορίτσια.

Κάνε υπομονή 2-3 μέρες ακόμα και μετά πήγαινε για χοριακή. Πέμπτη ή Παρασκευή. Αν πας νωρίτερα μπορεί και να μην δείξει.

Εύχομαι να'χεις σποράκι στην κοιλίτσα σου! :)

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΦΕ ΚΗΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

XELONITSA κι εγω δεν θα σου πω κατι διαφορετικοοοοο!!!Μου ακουγεται πολυ καλο!!Στο ευχομαι ολοψυχα να ειναι το θαυματακι που κανει δουλιτσα!!!Ανυπομονουμε για τα καλα νεα υπομονη και περασανε οι μερες!!!φιλακιααααα....

Υ.Γ Αντε πελαργε κανε καμια δουλεια γιατι το ξυλο δεν το γλιτωνεις!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μina2 σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, μακάρι να μας έρθουν όλα όπως επιθυμούμε. το ίδιο εύχομαι και σε σένα, ξέρω ότι προσπαθείς κι εσύ.

φιλάκια είσαι γλυκούλα

Δημοσίευση

ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.ΠΗΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑ.:dry:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κική σου απαντάω: έκανα 7 ενέσεις altermon και μετά την pregnyl.

αυτή ήταν η θεραπεία που έκανα. μετά την pregnyl πήγαμε και κάναμε την σπερματέγχυση, δεν είχα κανένα άλλο σύμπτωμα.την προηγούμενη όμως εβδομάδα για 2 μέρες μου μύριζαν όλα τα φαγητά και αηδίαζα ακόμα και για το γάλα με τα cornflakes που είναι τα αγαπημένα μου. θα δούμε τι συμβαίνει σε λίγες μέρες. καλή επιτυχία σε εσένα, να μην ταλαιπωρηθούμε άλλο...

Δημοσίευση

ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΙΑΚΗ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΩΝΙΑ.ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

Δημοσίευση

Χελωνίτσα..

Ότι είναι να γίνει να ξέρεις έχει γίνει.. Εύχομαι φυσικά να υπάρχει ένα υγιέστατο μωράκι στην κοιλίτσα σου και να μεγαλώνει!!

Κάνε υπομονή.. Και όλα θα πάνε καλά! Κατά την γνώμη μου, περίμενε μέχρι την 1η μέρα καθυστέρησης..

Πολλά φιλάκια και καλή επιτυχία..

Δημοσίευση

ΧΕΛΟΝΙΤΣΑ ελπίζω κι εγώ με τη σειρά μου για το επιθυμητό!

Μακάρι να είσαι κορίτσι μου..

Σου το εύχομαι ολόψυχα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.