Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πλαστικά ή γυάλινα πιατάκια/μπολάκια

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια γειά σας θα ήθελα να σας ρωτήσω από τι υλικό είναι φτιαγμένα τα πιατάκια που δίνεται φαγητό στα μωράκιά σας γυαλί ή πλαστικό;

Επίσης τα μπολάκια που βάζετε το φαγητό στην κατάψυξη

Δημοσίευση

egw plastika tou dinw paidika..alla sthn katapsiksi den bazw fagito....as poume ftixnw fagito gia na faei simera..kai oso periseuei gia alles 2 meres oxi parapanw kai ta bazw se plastika taperakia:)

Δημοσίευση

Καλημερα tzef... σιγουρα τα καλυτερα ειναι τα γυαλινα... εγω ομως εχω παρει απο μελαμινη (πλαστικα) για να μην σπανε... γιατι τα μωρακια συνηθως τα ριχνουν ολα κατω... τα κουταλακια ειναι απο σιλικονη και τα ταπερακια που βαζω στο ψυγειο κι'αυτα πλαστικα...:kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εχτεσ πήγα και αγόρασα πλαστικά αλλά με προβλιμάτισε μια φίλη μου που μου είπε οτι χρησιμοποιεί μόνο γυάλινα γιατί τα πλαστικά όταν πάει κάτι ζεστό μέσα αλλιόνεται και είναι καρκινογόνα.Φοβήθηκα τι να κάνα να πάρω γιάλινα για kellogs και ταπεράκια από γυάλι και τα πλαστικά να τα δώσω στο μωρό να παίζει;

ή όλα αυτά ειναι υπερβολή δεν ξέρω αλλά σε λιγο θα σκεύτομαι τα πάντα και θα το χάσω στο τέλος

Δημοσίευση

Tzef mou geia sou agapi mou...

Egw pisteuw pws ta plastika einai kalitera,,,

Gia ta mwrakia mas...

Kai tha sumfwnisw me tin fili mas tin Sweetmammy...

Kali sunexeia...

Filia...

Δημοσίευση

tzef και εγω ρώτησα την παιδίατρο και μου είπε οτι θέλω απλά πάντα να κοιτάω για τυχόν αλλοιώσεις..

τωρα την βάζω την κρεμούλα της σε γύαλινο αλλα θα πάρω σύντομα και πλαστικό..

Δημοσίευση

TZAF ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΑΜΜΑ ΣΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ!ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ!ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.