Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ζητείται θετική ενέργεια...

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα! :)

Μια πολύ αγαπημένη μου φίλη έκανε την Τρίτη που μας πέρασε τη δεύτερη προσπάθεια με εξωσωματική. Τώρα είναι στο σπίτι, στο κρεβατάκι της, προσέχοντας όσο πιο πολύ μπορεί κι ελπίζοντας ακόμα περισσότερο...

Της στέλνω όλη μου την αγάπη και την θετική ενέργεια κι ελπίζω σε μερικές μέρες να'χει τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής της!

Φιλενάδα σ'αγαπώ πολύ! :)

Δημοσίευση

Κι εγώ με τη σειρά μου της εύχομαι εύχομαι σε 9 μήνες

να κρατάει το μωράκι της!

Καιρό είχα να διαβάσω ένα τόσο ουσιαστικό και τρυφερο post!

Μπράβο crazy, είσαι πολύ καλή φίλη!

Δημοσίευση

Ρουλακι καλημερα!!!

Στελνω κι εγω ολη μου την θετικη ενεργεια μεσα απο την ψυχη μου να αποκτησει η καλη σου φιλη το θαυματακι!!!Ευχομαι η Παναγια να της χαρισει αυτη την ΕΥΛΟΓΙΑ!!!ΑΜΗΝ!!!

Δημοσίευση

ευχομαι με ολη μου την καρδια να πανε ολα μια χαρα για την φιλη και να εχει σε 9 μηνες ενα υγιεστατο μωρακι!!

Δημοσίευση

roulaki kalimera.....sou stelnw kai egw oli mou tin thetiki energeia kai gia tin fili sou alla kai gia ....(ksereis esi!!!)

pou eisai sto msn????

filia

Δημοσίευση

Καλημερα Ρουλα... ευχομαι στη φιλη σου οτι καλητερο και ομορφοτερο... ενα παιδακι...:)

Δημοσίευση

Efhomai se liges meres na noiosei tin apoliti eftyhia kai ola ta ashima

na apoteloun makrino parelthon!Me to kalo na ginei manoula!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια, πω πω.. τι άμεση ανταπόκριση αγάπης και θετικής ενέργειας είναι αυτή!!! :) Αυτό είναι το mammyland!! :) Σας ευχαριστώ πολύ όλες!! :)

Να'στε καλά, ό,τι επιθυμείτε! Φιλάκια πολλά σε όλες σας! :)

Δημοσίευση

Roulaki kalimera!

Euxomai sti fili sou oti pothei perissotero!!

ena ninaki stin koilitsa tis!!!

k se sena fusika k grigora :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Thetiki energeia

kai polles proseuxes

stin fili sou

kai se oles tis kopeles pou epithymoun

na apoktisoun mwro............

Ola tha pane kala!!!

O Theos mazi tis...!

Δημοσίευση

Ολες οι ευχες μου και οι θετικες σκεψεις στη φιλη σου...και απο τη μπεμπα μου που κλωσταει συνεχεια τωρα...αυτη τη στιγμη!

Ευχομαι ολα να πανε καλα και να ρθουν τα ευχαριστα!

Δημοσίευση

Πολλες ευχες !! Μεταφερε της την αγαπη μας κ την συμπαρασταση μας! ειμαστε μαζι της εστω κ απο μακρια!

Δημοσίευση

ΚΡΕΖΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.:)

Δημοσίευση

Ρούλα μου και γω εύχομαι στην φιλη σου τα καλύτερα!!Να εχει καλα αποτελεσματα και να εχει ενα μωρακι στην κοιλιτσα της!!Πιστη και δυναμη θελει τιποτα αλλο!!!με την πιστη μας ολα τα καταφερνουμε!!

φιλια!!

Δημοσίευση

Εύχομαι όλα καλά θα πάνε, εύχομαι και προσεύχομαι να είναι με το καλό σε έννεα μήνες αγκαλίτσα με το νινί της!!!!!

Αμήν παναγίτσα μου. :):)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια είσαστε φοβερές.. :)

Θα της εκτυπώσω όλες τις ευχές σας και θα πάω σπίτι της αύριο να τις δει (δεν έχει ίντερνετ στο σπίτι).

:) :) :)

Δημοσίευση

μπράβο crazy είσαι πραγματική φίλη!!!!ε'υχομαι στη φίλη σου όλα να πάνε καλά και να έχει μια καλή εγκυμοσύνη!!!!η παναγίτσα να είναι μαζί της....θετική σκέψη θέλει και όλα θα πάνε καλά!!!

Δημοσίευση

crazy, stelnw ki egw apo Agglia osh pio poly thetikh energeia mporw sth filh soy!

Ypomonh, gia tis dyskoles meres ths anamonhs, kai aisiodoksia! Ola tha pane kala! Tha perimenoyme ki emeis me agwnia na akoysoyme se liges meres ta eyxarista nea.

Polla filia :kiss:

Δημοσίευση

Ρουλα μου ευχομαι ο Χριστουλης και η Παναγιτσα να βοηθησουν και η φιλεναδα σου να εχει θετικα αποτελεσματα.

Ειναι τυχερη που εχει μια φιλη σαν και σενα που την αγαπας και την σκεφτεσαι τοσο πολυ.

Πιστευω πως χρειαζεται και ενα συνιμιλικο παιδακι για να κανει παρεα στο δικο της γιαυτο με το καλο και συ .... Φιλια....

Δημοσίευση

ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ,ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ,ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ,ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ,ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ,ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ,ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ,ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ,ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.... ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

Δημοσίευση

Μακαρι!!! της το ευχομαι με ολη μου την καρδια!!!!!!

Οπως επισης και σε ολες οσες κανουν προσπαθειες ευχομαι γρηγορα θετικα αποτελεσματα!!!!!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.