Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Του Ιούλη τα τεστάκια θα βγάλουνε χοντρά μπουτάκια

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

@Παρασκευαιδου μου κοριτσάρα μου,Ζαΐρα μου ότι και να σου πω θα είναι λίγο 😊😊😊😊 η πρόβλεψη σου απόλυτα σωστή 🥰🥰🥰 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿να είσαι καλά,να χαίρεσαι την οικογένεια σου 🩵🩷🩵🩷

Κορίτσι μου επειδή εγώ έχω χάσει επεισόδια.... Δλδ.;;; εγκυουλα;;; σε αυτό έπεσε μέσα η ζαιρα μας;; ❤️❤️

• Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 15.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Αν και καθυστερημένα, καλό μήνα κορίτσια! Αυτόν τον μήνα γεννήθηκε η κόρη μου, που φέτος έκλεισε τα 3 😊 Σε αυτό το φόρουμ μπήκα πριν μείνω έγκυος σε αυτή, οπότε πρέπει να μετράω κοντά 4 χρόνια τώρα..

• Παρασκευαιδου
    Παρασκευαιδου

Σε θυμάμαι.. 🥰 μαζί οδευαμαι τον μεσαιο γεννησα το 2023 και τωρα ειναι παιδακια. Ειμαι στο φόρουμ απ το 2016 η γρια καραβάνα εδω αχαχχα για αυτο να ακούτε τις προβλέψεις μου χαχαχα Πέρασα τοσα πολλα

• @Παρασκευαιδου μου κοριτσάρα μου,Ζαΐρα μου ότι και να σου πω θα είναι λίγο 😊😊😊😊 η πρόβλεψη σου απόλυτα σωστή 🥰🥰🥰 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿να είσαι καλά,να χαίρεσαι την οικογένεια σου 🩵🩷🩵🩷

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια μου!

Εγώ με πολυκυστικές, έπαιρνα αντισυλληπτικά κοντά 10 χρόνια και ρυθμίστηκε ο κύκλος μου. Είχα ακμή και έντονα συμπτώματα στην περίοδο. Απο όταν έμεινα έγκυος όμως, εξαφανίστηκαν και τα συμπτώματα και η ακμή!

Εγώ πάντα χαιρόμουν με τις εγκυμοσύνες των φίλων μου να πω την αλήθεια! Απλά παρακαλούσα να έρθει και για μένα κάποια στιγμή. ΚΑΙ ΉΡΘΕ τον κοριτσάκι μου απο το πουθενά και κολλήσε όλα τα κομμάτια μου!

Θα έρθει και για εσάς όλες κορίτσια μου! Πίστη και υπομονή!

Καλησπέρα καλό. Μήνα!! Εμένα η. Προηγούμενη δεν μου έλεγε για πολυκυστικες... Πάντα μου έλεγε όλα καθαρά! Ο. Εμδοκρινιλογος μου είχε πει ότι έχω συνδρομο πολυκυστικων!

Εχθές μετά από 14 μέρες που είχα δει το Ροζ (την ημέρα που υποθετικά περίμενα περίοδο) ξανά είδα ροζ αλλά ακόμα. Δεν. Έχει έρθει περίοδο.... Δεν ξέρω τι γίνεται!!!

Και εγώ χαίρομαι όταν ακούω για εγκυουλες γιατί έχοντας δύο μεγάλα κορίτσια φαντάζομαι πως θα ήμουν αν δεν είχα... Είναι μεγάλη ευλογία και χαρά και εμείς οι γυναίκες το βιώνουμε περισσότερο από τους άντρες, απλά με στεναχωρεί το ότι δεν έρχεται το 3 μιυ που τόσο πολύ θέλω!!

Ελπίζω βέβαια να μη με ξεχάσει ο Θεός κ να μου στείλει ένα γερό παιδάκι καθώς κ σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν!! Μακάρι να νιώσουν όλες την ευλογία της μητρότητας!! 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

@Παρασκευαιδου μου κοριτσάρα μου,Ζαΐρα μου ότι και να σου πω θα είναι λίγο 😊😊😊😊 η πρόβλεψη σου απόλυτα σωστή 🥰🥰🥰 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿να είσαι καλά,να χαίρεσαι την οικογένεια σου 🩵🩷🩵🩷

Με το καλοοο κορίτσι μου γερό μωράκι 🥰 (και από εδώ☺️ )

Θες να μας ανοίξεις και το θεματάκι του Αυγούστου να φέρεις γούρι και μπεμπεδοσκονη στα άλλα κορίτσια μας που προσπαθούν; 🥰🧿💙🩷

Δημοσίευση
στις On 23/7/2026 at 1:29 ΠΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Η σφαίρα μου βλέπει και τοσο μακρυά.. αν και μου ειπε πιο σύντομα θα ερθει...

Αμήν!!!🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Δημοσίευση
στις On 1/8/2026 at 3:02 ΜΜ, ο/η Melikara86 είπε:

Τώρα ξεκίνησα τα inofert combi... Εσύ;

Όχι δεν έχω πολυκυστικες. Τα χρησιμοποιούσε φίλη μου κ την βοήθησαν

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια μπορεί κάποια να με βοηθήσει με τα τεστ ωορρηξίας?

Μπερδεύτηκα με τις γραμμές...🤯

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Κορίτσια μπορεί κάποια να με βοηθήσει με τα τεστ ωορρηξίας?

Μπερδεύτηκα με τις γραμμές...🤯

Ναι πες μου... Τι σε μπερδεύει;;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Ναι πες μου... Τι σε μπερδεύει;;

Προχτές είχα θετικό τεστ.

Σήμερα έκανα άλλο ένα και μου μοιάζει θετικό χωρίς να είμαι σίγουρη..

Να στα δείξω να πεις μια άποψη??

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Προχτές είχα θετικό τεστ.

Σήμερα έκανα άλλο ένα και μου μοιάζει θετικό χωρίς να είμαι σίγουρη..

Να στα δείξω να πεις μια άποψη??

Ναι καλέ... Δείξε μου

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Ναι καλέ... Δείξε μου

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Ναι καλέ... Δείξε μου

Αυτό είναι προχτές.

Screenshot_20260801_181845_Chrome.jpg

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και αυτό το σημερινό...

Ποιο βλέπεις θετικό κορίτσι μου?

20260803_111920.jpg

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η nikol92 είπε:

Και αυτό το σημερινό...

20260803_111920.jpg

Εγώ βλέπω το σημερινό θετικό... Είναι. Έντονες κ οι δύο γραμμές! Βέβαια παίζει ρόλο ο φωτισμός και επίσης ότι το προχθεσινο τραβήχτηκε φώτο σήμερα αν δεν κάνω λάθος!! Εγώ θα έπιανα το σημερινό θετικό!! Ελπίζω βέβαια να είχατε αγκαλίτσες από προχθές... 😉😉

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Και αυτό το σημερινό...

20260803_111920.jpg

Να θυμάμαι πως για να είναι θετικό ένα τεστ ωορρηξίας.

Η γραμμή του τεστ πρέπει να έχει ίδια ένταση η ακόμα και πιο σκουρη από την γραμμή ελέγχου!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Εγώ βλέπω το σημερινό θετικό... Είναι. Έντονες κ οι δύο γραμμές! Βέβαια παίζει ρόλο ο φωτισμός και επίσης ότι το προχθεσινο τραβήχτηκε φώτο σήμερα αν δεν κάνω λάθος!! Εγώ θα έπιανα το σημερινό θετικό!! Ελπίζω βέβαια να είχατε αγκαλίτσες από προχθές... 😉😉

.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Να θυμάμαι πως για να είναι θετικό ένα τεστ ωορρηξίας.

Η γραμμή του τεστ πρέπει να έχει ίδια ένταση η ακόμα και πιο σκουρη από την γραμμή ελέγχου!!

Το προχθεσινό δε το έβγαλα σήμερα φωτογραφία αλλά προχτές .

Είναι με φλας γι αυτο δε φαίνεται τόσο έντονη η γραμμή..

Αλλά με μπέρδεψες κι άλλο τώρα 😅

Όσο για τις αγκαλίτσες, χαμένος θα πάει κι αυτός ο μήνας, γτ πέρα από προχτές δε κάναμε άλλη και ούτε πρόκειται όπως πάει..

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

.

Το προχθεσινό δε το έβγαλα σήμερα φωτογραφία αλλά προχτές .

Είναι με φλας γι αυτο δε φαίνεται τόσο έντονη η γραμμή..

Αλλά με μπέρδεψες κι άλλο τώρα 😅

Όσο για τις αγκαλίτσες, χαμένος θα πάει κι αυτός ο μήνας, γτ πέρα από προχτές δε κάναμε άλλη και ούτε πρόκειται όπως πάει..

Γτ κάλε σε μπέρδεψα;; χαχαχαχ λοιπόν όπως μου τα λες τότε αλλάζει... Στην φώτο μου φαίνεται το προχθεσινο τεστ θετικό γτ η γραμμή αριστερά είναι πιο σκουρη από την δεξιά... ( όπως το βλέπω στην φώτο)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Γτ κάλε σε μπέρδεψα;; χαχαχαχ λοιπόν όπως μου τα λες τότε αλλάζει... Στην φώτο μου φαίνεται το προχθεσινο τεστ θετικό γτ η γραμμή αριστερά είναι πιο σκουρη από την δεξιά... ( όπως το βλέπω στην φώτο)

Κι εγώ αυτό νομίζω, αλλά μου φαίνεται θα πάρω τα clearblue πάλι, γτ δε βγάζω άκρη μ αυτά 😆

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Κι εγώ αυτό νομίζω, αλλά μου φαίνεται θα πάρω τα clearblue πάλι, γτ δε βγάζω άκρη μ αυτά 😆

Αν σε διευκολύνουν καλύτερα τα cleatblue οκ .. Αλλά κ αυτά εγώ μια δυο φορές και τα έμαθα... Δεν είναι δύσκολο... Από την άλλη άλλη τα παίρνω πολλά σε καλή τιμή κ δεν τα λυπάμαι... Χαχα

Έχεις σταθερό κύκλο;;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η Melikara86 είπε:

Αν σε διευκολύνουν καλύτερα τα cleatblue οκ .. Αλλά κ αυτά εγώ μια δυο φορές και τα έμαθα... Δεν είναι δύσκολο... Από την άλλη άλλη τα παίρνω πολλά σε καλή τιμή κ δεν τα λυπάμαι... Χαχα

Έχεις σταθερό κύκλο;;

Ναι σταθερός είναι πάλι καλά!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η nikol92 είπε:

Ναι σταθερός είναι πάλι καλά!

Ευτυχώς....!! Προσπαθείτε καιρό;;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Ευτυχώς....!! Προσπαθείτε καιρό;;

7 μήνες..

Είχα κάνει μία διακοπή κύησης στην 27η εβδομάδα πριν 10 μήνες και με έχει πάρει πολύ από κάτω πλέον..

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

7 μήνες..

Είχα κάνει μία διακοπή κύησης στην 27η εβδομάδα πριν 10 μήνες και με έχει πάρει πολύ από κάτω πλέον..

Λυπάμαι για την απώλεια σου... Στο είχα ξανά γράψει! Εύχομαι να έρθει σύντομα ένα γερό μωράκι! Μην σε παίρνει από κάτω.... Θετική σκέψη και. Ενέργεια!!! ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Λυπάμαι για την απώλεια σου... Στο είχα ξανά γράψει! Εύχομαι να έρθει σύντομα ένα γερό μωράκι! Μην σε παίρνει από κάτω.... Θετική σκέψη και. Ενέργεια!!! ❤️❤️❤️

Σ ευχαριστώ πολύ.. το εύχομαι αλλά δε το βλέπω να έρχεται, ούτε είμαι πια αισιόδοξη. Νιώθω πως δε με στηρίζει καθόλου ο άντρας μου..🫤

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ.. το εύχομαι αλλά δε το βλέπω να έρχεται, ούτε είμαι πια αισιόδοξη. Νιώθω πως δε με στηρίζει καθόλου ο άντρας μου..🫤

Ελα μην το λες αυτό...γτ νιώθεις έτσι;; Κοίτα η αλήθεια είναι πως αυτό που μου λες είναι λίγο δύσκολο αλλά θεωρώ πως μπορεί απλά να το νιώθεις και ίσως θέλει τον χρόνο του κ αυτός!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Ελα μην το λες αυτό...γτ νιώθεις έτσι;; Κοίτα η αλήθεια είναι πως αυτό που μου λες είναι λίγο δύσκολο αλλά θεωρώ πως μπορεί απλά να το νιώθεις και ίσως θέλει τον χρόνο του κ αυτός!!

Γιατί όταν είναι οι γόνιμες, τον αγχώνω λέει που θέλω να κάνουμε σεξ και άμα δε μπορεί να τελειώσει, με βλέπει που ξενερώνω.. ( δε το ευχαριστιέται είπε πια)

Κουβέντα για εξωσωματική και όλο λέει ότι δε τελειώνει η ζωή άμα δε κάνουμε παιδιά και άλλα τέτοια...

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Και αυτό το σημερινό...

20260803_111920.jpg

Κορίτσι μου και τα δύο είναι έντονα δεν σε πειράζει αυτό μπορεί να έχεις δυο μέρες συνεχόμενα έντονα τεστ και την τρίτη μέρα να αρχίσει να πέφτει η ορμόνη (και σε εμένα έτσι γίνεται )

Τα τεστ μας δείχνουν όταν είναι έντονη η γραμμή πως θα γίνει ωορρηξία τις επόμενες ώρες ώστε να σε «ιδιοποίηση» για να μην την χάσεις και να έχεις επαφές τις επόμενες ώρες.. κάνε αύριο τεστ λογικά θα αρχίσει να ξεθωριάζει..

τα τεστ τι ώρα τα κάνεις ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.