Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Του Ιούλη τα τεστάκια θα βγάλουνε χοντρά μπουτάκια

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Καλησπερα κορίτσια..

20 του μήνα κ η περίοδος γιοκ ακόμα.... Έκλεισα ραντεβού για αύριο με έναν άλλον γυναικολόγο να πάρω μια γνώμη ακόμα!!!

Καλά έκανες πήγαινε να πάρεις άλλη μια γνώμη..

• Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 4.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Παρασκευαιδου
    Παρασκευαιδου

Σε θυμάμαι.. 🥰 μαζί οδευαμαι τον μεσαιο γεννησα το 2023 και τωρα ειναι παιδακια. Ειμαι στο φόρουμ απ το 2016 η γρια καραβάνα εδω αχαχχα για αυτο να ακούτε τις προβλέψεις μου χαχαχα Πέρασα τοσα πολλα

• Αν και καθυστερημένα, καλό μήνα κορίτσια! Αυτόν τον μήνα γεννήθηκε η κόρη μου, που φέτος έκλεισε τα 3 😊 Σε αυτό το φόρουμ μπήκα πριν μείνω έγκυος σε αυτή, οπότε πρέπει να μετράω κοντά 4 χρόνια τώρα..

• Καλό μήνα κορίτσια! Ότι καλύτερο εύχομαι στην καθεμιά..πολλά θετικά τεστακια σε όσες είναι στην αναμονή! Πριν 2μιση 3 χρόνια που ξεκινούσα αυτό το ταξίδι μέτραγα γόνιμες, έκανα τεστ ωορρηξίας, τεστ εγ

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλά έκανες πήγαινε να πάρεις άλλη μια γνώμη..

Εεε ναι γτ νιώθω πως δεν μου δίνει την απαιτούμενη προσοχή η τωρινή γυναικολόγος!! 😢 Με αγχώνει αυτό κ με σταναχωρει

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Φοβάμαι θα είναι όλα στα πατώματα... αισιόδοξη όπως πάντα!

Να μην σκέφτεσαι αρνητικά.... Το ξέρω κ εγω πολλές φορές έτσι ειμαι... Αλλά δεν κάνει καλό!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Μακάρι να έχεις ευχάριστα!! Καλησπέρα 🩷

Αχχχ μακάρι κορίτσι μου.... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση πιστεύω!! ( να είναι αυτό που έλεγα πιο πάνω... ( δασκαλε που δίδασκες... Και εγώ από αισιόδοξια άλλο τίποτα χαχαχαχα)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nikol92 είπε:

Μα 55 ευρώ?? Έλεος

Ναι δυστυχως εμεις εδω στηκ επςρχια την εχουμε 40 με 50 αναλογως το μικροβιολογικο.κ γω στην αναμονη ειμαι ακομη γ περιοδο κ κανενα συμπτωμα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Melikara86 είπε:

Καλησπερα κορίτσια..

20 του μήνα κ η περίοδος γιοκ ακόμα.... Έκλεισα ραντεβού για αύριο με έναν άλλον γυναικολόγο να πάρω μια γνώμη ακόμα!!!

Νάι πηγαινε ν κανεις κανενα υπερηχο

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Θα περιμένουμε νέα σου απο τις εξετάσεις

Οντως ακριβή αλλά αφού σου είπαν να την κάνεις τι να κάνεις..

Από την στιγμή που έχεις μείνει έγκυος μια φορά σίγουρα θα ξανά ερθει .. ☺️

Δε μου είπε ο γιατρός μου κάτι.. απο μόνη μου την έκανα, να ξεμπερδέψω απ αυτά....😊

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η Melikara86 είπε:

Αχχχ μακάρι κορίτσι μου.... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση πιστεύω!! ( να είναι αυτό που έλεγα πιο πάνω... ( δασκαλε που δίδασκες... Και εγώ από αισιόδοξια άλλο τίποτα χαχαχαχα)

Αισιοδοξία είπαμε 😅

Όλα θα γίνουν!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 47 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Ναι δυστυχως εμεις εδω στηκ επςρχια την εχουμε 40 με 50 αναλογως το μικροβιολογικο.κ γω στην αναμονη ειμαι ακομη γ περιοδο κ κανενα συμπτωμα

Κι εγώ δεν έχω ποτέ συμπτώματα περιόδου.

Απλά λίγο πριν έρθει πονάω.. παλιά πονούσε το στήθος, αλλά από τη διακοπή και μετά, δε νιώθω τίποτα. Κουλό?

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Κι εγώ δεν έχω ποτέ συμπτώματα περιόδου.

Απλά λίγο πριν έρθει πονάω.. παλιά πονούσε το στήθος, αλλά από τη διακοπή και μετά, δε νιώθω τίποτα. Κουλό?

Κσθολου κουλο κ γω ποτε δεν ειχα μονο τη μεση μου καποιες φορες κ 3 μερες κυκλο σπανια να φτασω 5..θεωρω πως αλλαζει κ το σωμα κ η ηλικια κ τα συμπτωματα αλλαζουν επισης

Περιμενουμε νεα σου γ τις εξετασεις

Εγω 32μερα κυκλου κ ακομη να δω περιοδο αλλα.πολυ πρησμενη σε σημειο π δε μπορω να φαω κ πολυ.απουσιαζει κ ο γιατρος μ γ καλοκαιρι κ δεν μπορω να παω να κανω εναν υπερηχο εστω

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Νάι πηγαινε ν κανεις κανενα υπερηχο

Ναι πιστεύω θα μιυ κάνει.. Αύριο έχω ραντεβού 1 η ώρα... Για να δούμε!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Αισιοδοξία είπαμε 😅

Όλα θα γίνουν!!

Χαααχαχαχ ναι ναι... Για να δούμε!! Αντε θα είσαι η πρώτη που θα μας πεις τα ευχάριστα κάποια στιγμή ❤️

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Χαααχαχαχ ναι ναι... Για να δούμε!! Αντε θα είσαι η πρώτη που θα μας πεις τα ευχάριστα κάποια στιγμή ❤️

Δε το πιστεύω αλλά μακάρι 😊🤎

Δημοσίευση

Καλά δεν το. Πιστεύω.... Με έπιασαν συμπτώματα περιόδου... Και σαν λίγο ροζ στο σκούπισμα... Θα κατέβει το νιώθω! Εντάξει μόλις έκλεισα ραντεβού στον γιατρό με θυμήθηκε!!! Αν αύριο κατέβει θα τον πάρω να του το πω

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Καλημέρα! Έκανα τις εξετάσεις! Και ΑΜΗ, η οποία δε γράφεται κι έπαθα εγκεφαλικό με τη τιμή 😆

Φοβάμαι μην είναι κακές όμως 🙄🙄

Καλά αποτελέσματα με πίστη και αισιοδοξία 🙏🏻✌🏻 δεν πιστεύω να βγει κάτι κακό να σου πω την αλήθεια! 😊

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mumof3 είπε:

Καλά αποτελέσματα με πίστη και αισιοδοξία 🙏🏻✌🏻 δεν πιστεύω να βγει κάτι κακό να σου πω την αλήθεια! 😊

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. απ το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.