Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Δεκεμβρίου 2026

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 4 ώρες, ο/η XanaT είπε:

Τι κάνετε κορίτσια ? Εμείς ήμασταν διακοπές κ χάθηκα ! Πώς τα πάτε ? Εγώ ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες να πάμε πάλι να δούμε το μικρακι μας!!

Γεια σου @XanaT

Περάσατε ωραία στις διακοπές; Ελπίζω να ξεκουραστήκατε!!

Εμείς είπαμε να πάμε μια εκδρομή προς το τέλος Αυγούστου, 27/8 έχουμε τη Β' Επιπέδου βέβαια, μετράω πια αντίστροφα να φύγει κι αυτό.

Τρίτη έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο για έναν τελευταίο έλεγχο πριν τις διακοπές περιμένω πώς και πώς να τον δω και να είναι καλά.

Όπως καταλαβαίνετε, όλο περιμένω αυτή την περίοδο 🤣 Για καλό βέβαια όλα ☺️

Εσείς, τι νέα;

• Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 11.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ναι @XanaT , είναι αγοράκι! Δεν το έχω πιστέψει ακόμα γενικά... Πάρα πολλά συναισθήματα!

• Καλημερα κοριτσια! Ερχομαι κι εγω στην παρεα σας, αν κι εχω ΠΗΤ αρχες Ιανουαριου 27. Για μενα ειναι το πρωτο παιδακι!

• @pennaki όσο περίεργο κι αν ακουστεί, πρώτη φορά ήμουν κάπου 3,5-4 μηνών, κι ήταν κάτι σαν φτερούγισμα. Τώρα που έχω μπει στην 20η εβδομάδα νιώθω κανονικά χτυπήματα 😂

Δημοσίευση

Καλησπέρα, κορίτσια!

Εμείς δεν θα πάμε κάπου φέτος, θα την βγάλουμε Αθήνα! Περιμένω πώς και πώς να κλείσω αύριο το γραφείο μου να κάτσω να ξεκουραστώ!

Έχουν αρχίσει οι πόντοι σε μέση και γοφούς... αχ! Κι εγώ σε μια εβδομάδα έχω το επόμενο ραντεβού στον γιατρό,να δω πόσα γραμμάρια έχει φτάσει το μωρό!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι, να ξεκουραστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Όταν φεύγουν όλοι οι άλλοι μια χαρά είναι η Αθήνα, σούπερ 😂

Β' Επιπέδου έχεις κάνει @pixovi; Δεν θυμάμαι

Δημοσίευση

Ναι ναι @Luna Dust έχω κάνει! Περιμένω τα επόμενα τώρα. Τώρα περιμένω λογικά να μου πει να κάνω καμπύλη ζαχάρου και αιματολογικές. Περνάει ο καιρός γρήγορα!! 🥹

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η pixovi είπε:

Ναι ναι @Luna Dust έχω κάνει! Περιμένω τα επόμενα τώρα. Τώρα περιμένω λογικά να μου πει να κάνω καμπύλη ζαχάρου και αιματολογικές. Περνάει ο καιρός γρήγορα!! 🥹

Πωπω, όντως περνάει γρήγορα ο καιρός! Τι καλά! 🩷🩷 Άντε και στα επόμενα 🥰🥰🥰

Δημοσίευση

Να είμαστε όλες καλά και να ξεκουραστούμε όσο γίνεται τώρα! Από φθινώπορο μπαίνουμε σε τελικη ευθεία!! 😁

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γεια σας! Μόλις γυρίσαμε από τον έλεγχο του μήνα και όλα πάνε πολύ καλά. Το μωρό αναπτύσσεται σωστά και είμαστε πολύ χαρούμενοι. 🎉Βέβαια δεν τον βλέπουμε να πολυκουνιεται ή να κάνει όλα αυτά που βλέπω στα βιντεάκια στα social, μάλλον του αρέσει να αραζει - έμοιασε σε εμένα 😛😛😛😛

Τώρα είμαστε στην τελική ευθεία για την Β Επιπέδου 🤞🏻

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Luna Dust είπε:

Γεια σας! Μόλις γυρίσαμε από τον έλεγχο του μήνα και όλα πάνε πολύ καλά. Το μωρό αναπτύσσεται σωστά και είμαστε πολύ χαρούμενοι. 🎉Βέβαια δεν τον βλέπουμε να πολυκουνιεται ή να κάνει όλα αυτά που βλέπω στα βιντεάκια στα social, μάλλον του αρέσει να αραζει - έμοιασε σε εμένα 😛😛😛😛

Τέλεια τα νέα σου ! Πότε με το καλό ή β επιπέδου?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Luna Dust είπε:

Αχ τι καλά!! ☺️ Και η δικιά μου άραζε στον τελευταίο υπέρηχο! 🥹 Εγώ τέλος του μήνα έχω πάλι γιατρό (μου φαίνεται αιώνας) και αρχές Σεπτέμβρη β επιπέδου! 🩷

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 ώρες, ο/η XanaT είπε:

στις πριν 2 ώρες, ο/η XanaT είπε:

@XanaT 27 Αυγούστου!! Εσείς έχετε κλείσει το ραντεβού;

@pennaki Από τη μια περνάει ο καιρός γρήγορα, από την άλλη δεν περνάει με τίποτα! Δλδ τώρα σκεφτόμουν εντάξει είχαμε περίπου 20 ημέρες να τον δούμε. Αλλά όταν σκεφτομαι το 27 Αυγούστου μου φαίνεται 6 μήνες

Κι αυτός αραχτός στην κοιλιά μου, την καλύτερη δουλειά κάνει. 😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Luna Dust είπε:

@XanaT 27 Αυγούστου!! Εσείς έχετε κλείσει το ραντεβού;

@pennaki Από τη μια περνάει ο καιρός γρήγορα, από την άλλη δεν περνάει με τίποτα! Δλδ τώρα σκεφτόμουν εντάξει είχαμε περίπου 20 ημέρες να τον δούμε. Αλλά όταν σκεφτομαι το 27 Αυγούστου μου φαίνεται 6 μήνες

Κι αυτός αραχτός στην κοιλιά μου, την καλύτερη δουλειά κάνει. 😂

Θα πάμε την επόμενη εβδομάδα και τότε θα κανονίσουμε κ τον υπέρηχο β επιπέδου..

Έχουμε κ εμείς ένα μήνα να το δούμε .. κ ενώ έλεγα οκ είναι κ οι διακοπές στη μέση κ θα περάσει γρήγορα ο καιρός .. δεν περνάει!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Η άλλη εβδομάδα είναι κοντά, πολύ κοντά!!

Εμείς λέγαμε με τον σύντροφό μου στις διακοπές να παμε σε ένα άσχετο νοσοκομείο, οδοντιατρείο, κτηνιατρείο, ο,τι βρούμε μπροστά μας και να ζητήσουμε να μας κάνουν έναν υπέρηχο 😂

Δημοσίευση

@Luna Dust άντε τι καλά!

Με το καλό οι β' επιπέδου σας κορίτσια! Περνάει γρήγορα ο καιρός, ούτε που θα το καταλάβετε.

Εγώ μεθαύριο έχω το ραντεβού του μήνα και περιμένω με αγωνία να δω το τρελούτσικο! Όλο κοπανάει!! 😂

Δημοσίευση

Καλησπέρα, κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Ήθελα να σας ρωτήσω. Με την θυρεοτρόπο ορμόνη πώς είστε? Έχει πέσει σε καμία τώρα στην εγκυμοσύνη? Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με θυρεοειδή, και απο το πρώτο τρίμηνο έχει πέσει πολύ η τιμή. Η ενδοκρινολόγος βέβαια μου είπε ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα, είναι λόγω εγκυμοσύνης - κάναμε κι επόμενο τσεκ στον 5ο μήνα, αλλά προβληματίζομαι γιατί δεν παίρνω πολύ βάρος όπως νόμιζα :/

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η pixovi είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Ήθελα να σας ρωτήσω. Με την θυρεοτρόπο ορμόνη πώς είστε? Έχει πέσει σε καμία τώρα στην εγκυμοσύνη? Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με θυρεοειδή, και απο το πρώτο τρίμηνο έχει πέσει πολύ η τιμή. Η ενδοκρινολόγος βέβαια μου είπε ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα, είναι λόγω εγκυμοσύνης - κάναμε κι επόμενο τσεκ στον 5ο μήνα, αλλά προβληματίζομαι γιατί δεν παίρνω πολύ βάρος όπως νόμιζα :/

Καλησπέρα! Ούτε εγώ είχα κανένα πρόβλημα με θυρεοειδή αλλά κ στις δύο εγκυμοσύνες μου ανέβηκε η tsh. Κ παίρνω ένα χάπι (t4) το οποίο το σταματαω μόλις γεννήσω .

Αφού έχεις μιλήσει με ενδοκρινολόγο κ αφού το ελέγχεις θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς !

Επισης σχετικά με το βάρος δεν χρειάζεται να πάρεις πολλά κιλά ! Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 9 κιλά κ τώρα μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει σχεδόν καθολου. Κ αυτές ήταν οι οδηγίες κ του γιατρού μου .

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γεια και από εμένα!

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω με την εξέταση του θυροειδή - τελευταία φορά είδαμε τη δική μου τον Μάιο και ήταν εντάξει, δεν την εχει βάλει ο γυναικολόγος μου στις μηνιαίες αιματολογικές μου. Το σημαντικό όμως είναι ότι το εντοπίσατε και θα σε καθοδηγήσει η ενδοκρινολογος και η γυναικολόγος.

Για τα κιλά νομίζω ότι οι γιατροί δεν θέλουν να παίρνουμε πολύ βάρος έτσι κι αλλιώς, δεν ξέρω βέβαια πώς το εννοείς το πολύ. Κ εγώ έχω φίλη που πήρε 7 κιλά, το μωρό ήταν 3,5 - δεν ξέρω πώς το έκανε. Ήταν μια χαρά πάντως και οι 2 τους.

Πάντως κ εμένα η κοιλιά μου είναι μικρή και με εκνευρίζουν όλοι γιατί λένε ότι δεν φαίνομαι έγκυος. Αφού ρώτησα τον γιατρό αν είναι φυσιολογικό που δεν φαίνομαι 🤣

Δημοσίευση

Ναι, κορίτσια, σας ευχαριστώ. Θα εμπιστευτώ την άποψη της ενδοκρινολόγου.

Τώρα για τα κιλά, είναι λίγο ιδιαίτερη η περίπτωσή μου. Τους πρώτους 4,5 μήνες έχασα 7 κιλά λόγω ναυτίας και πριν καμιά εβδομάδα έφτασα το βάρος που είχα πριν μείνω έγκυος 😂😂😂

Πιστεύω θα πάει νορμάλ το όσο έμεινε!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 4 ώρες, ο/η pixovi είπε:

Ναι, κορίτσια, σας ευχαριστώ. Θα εμπιστευτώ την άποψη της ενδοκρινολόγου.

Τώρα για τα κιλά, είναι λίγο ιδιαίτερη η περίπτωσή μου. Τους πρώτους 4,5 μήνες έχασα 7 κιλά λόγω ναυτίας και πριν καμιά εβδομάδα έφτασα το βάρος που είχα πριν μείνω έγκυος 😂😂😂

Πιστεύω θα πάει νορμάλ το όσο έμεινε!

Ω ρε συ, είχες κι αυτό;; Εντάξει, δύσκολο. Έχεις ακόμα ναυτίες; Ελπίζω όχι.

Το θέμα είναι το μωρό αν έχει το σωστό βάρος, τουλάχιστον σε εμένα αυτό μετράνε. Σημειώνουν και το δικό μου αλλά νομίζω για τυπικούς λόγους, δεν μου έχουν σχολιάσει κάτι.

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Luna Dust είπε:

Ω ρε συ, είχες κι αυτό;; Εντάξει, δύσκολο. Έχεις ακόμα ναυτίες; Ελπίζω όχι.

Το θέμα είναι το μωρό αν έχει το σωστό βάρος, τουλάχιστον σε εμένα αυτό μετράνε. Σημειώνουν και το δικό μου αλλά νομίζω για τυπικούς λόγους, δεν μου έχουν σχολιάσει κάτι.

Άστα @Luna Dust ήταν δύσκολα. Έφτασα στα πρόθυρα νοσοκομείου-αφυδατωσης. Μετά τους 4,5 μήνες άρχισα να τρώω κ να πίνω κάπως πιο κανονικά. Τώρα 6,5 μήνες πια και με πιάνει ακόμα το βράδυ καμιά φορά. Την υπόλοιπη μέρα βέβαια η πείνα είναι απερίγραπτη 😂😂😂

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Πωπω ρε συ @pixovi , ταλαιπωρήθηκες αρκετά. Ευτυχώς τώρα μειώθηκαν αρκετά αλλά εντάξει, το έζησες το 1ο τρίμηνο. 🩷

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλησπέρα σε όλες! Ελπίζω να σας βρίσκω καλά 🙂

Εμείς κάναμε τη Β Επιπέδου σήμερα, το μωρό μεγαλώνει καλά και έκανε συνέχεια yoga επομένως σε φωτογραφία τον έχουμε μόνο προφίλ, τίποτα άλλο. Όλα ήταν καλά, μόνο πράγμα που με ανησύχησε ήταν ότι κοντυνε ο τράχηλος μου. Από 3,5 εκ πήγε στα 2,5 εκ. Μίλησα απευθείας με τον γυναικολόγο και ξεκινησα προγεστερόνη αλλά αύριο πάμε εκδρομή με το αμάξι και κάπως ανησυχώ. Ο γιατρός μου είπε να την κάνω κανονικά την εκδρομή και να μην ανησυχώ - να κάνω μόνο χαλαρά πράγματα.

Εγω όμως αγχώνομαι, μην γίνει καμιά στραβή.

Δημοσίευση
στις On 27/8/2026 at 6:35 ΜΜ, ο/η Luna Dust είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Ελπίζω να σας βρίσκω καλά 🙂

Εμείς κάναμε τη Β Επιπέδου σήμερα, το μωρό μεγαλώνει καλά και έκανε συνέχεια yoga επομένως σε φωτογραφία τον έχουμε μόνο προφίλ, τίποτα άλλο. Όλα ήταν καλά, μόνο πράγμα που με ανησύχησε ήταν ότι κοντυνε ο τράχηλος μου. Από 3,5 εκ πήγε στα 2,5 εκ. Μίλησα απευθείας με τον γυναικολόγο και ξεκινησα προγεστερόνη αλλά αύριο πάμε εκδρομή με το αμάξι και κάπως ανησυχώ. Ο γιατρός μου είπε να την κάνω κανονικά την εκδρομή και να μην ανησυχώ - να κάνω μόνο χαλαρά πράγματα.

Εγω όμως αγχώνομαι, μην γίνει καμιά στραβή.

Καλημέρα!

Τι κάνεις @Luna Dust ? Πώς πήγε η εκδρομή τελικά? Όλα καλά?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις On 30/8/2026 at 8:52 ΠΜ, ο/η pixovi είπε:

Καλημέρα!

Τι κάνεις @Luna Dust ? Πώς πήγε η εκδρομή τελικά? Όλα καλά?

Καλημέρα! Καλό μήνα, εύχομαι να είστε όλες καλά κ εσείς κ τα μωράκια!! 😍

Έχω ξεκινήσει τα utrogestan, κολπικα αυτή τη φορά κ τη Δευτέρα έχω τον μηνιαίο έλεγχο στον γυναικολόγο μου. Ελπίζω να μην κοντυνε κι άλλο ο τράχηλος μου στο ενδιάμεσο. Νιώθω κάτι τραβήγματα, λιγο βάρος χαμηλά αλλά αυτά τα έχω από πάντα.

Για να δούμε τι θα μας πει τη Δευτέρα. Εσείς; Πώς πάνε οι εγκυμοσύνες σας; 😍

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι μου,

Καλά ειμαι αν κι είχαμε μια περιπέτεια μέσα στον Αύγουστο. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Την άλλη εβδομάδα έχουμε τη β επιπέδου.

Οι υπόλοιπες είστε καλά;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.