Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ιούνιε, φέρε τα θετικά τεστάκια και τα πολυπόθητα μωράκια!!!

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mumof3 είπε:

Αν νομίζεις ότι θα σε αγχώσει έξτρα τότε δώσε χρόνο αφού κ ο γιατρός σας είναι της ίδιας άποψης. Δλδ μη σαμποτάρεις η ίδια τον εαυτό σου 🩷

Εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι ο ευλογημένος ✌🏻 εδώ θα μετράμε μέρες σαν τους φαντάρους χαχαχ

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mumof3 είπε:

Αν νομίζεις ότι θα σε αγχώσει έξτρα τότε δώσε χρόνο αφού κ ο γιατρός σας είναι της ίδιας άποψης. Δλδ μη σαμποτάρεις η ίδια τον εαυτό σου 🩷

Εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι ο ευλογημένος ✌🏻 εδώ θα μετράμε μέρες σαν τους φαντάρους χαχαχα

Αυτο το μήνα μια επαφή εκανα στις γόνιμες μόνο, οπότε δεν έχω προσδοκίες!

Με κούρασε όλο αυτό!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Mumof3 είπε:

Ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία; Δεν θυμάμαι αν το έχουμε ξανα πει συγγνώμη. Ξεχνάω πάρα πολύ πια 🥹

Είχες δλδ συμπτώματα ωορρηξίας;

Υπάρχει περίπτωση να μην έχεις κάνει ωορρηξία ακόμα; Τώρα σε γυναίκες με πολυκυστικες είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα.

Κανονικά πότε περιμένεις περίοδο με βάση την ωορρηξία σου;

ιδεα δεν εχω ενιωσα καποια στιγμη του κυκλου πονο αλλα κατι νορμαλ για 1-2 μερες απο εκει και περα τιποτα ! εχω τελειως αστατους κυκλους απο εκει που ειναι μια χαρα χαλανε 😂 , αλλα αυτη τη φορα δεν εχω ουτε πονους ουτε πριξιματα εκτος στην κοιλιά και γενικα με τον συντροφο μου εχουμε ελευθερες επαφες (προσεχουμε οδο μπορουμε) αλλα μια εγκυμοσύνη ειναι παντα ευπρόσδεκτη ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Mumof3 είπε:

Ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία; Δεν θυμάμαι αν το έχουμε ξανα πει συγγνώμη. Ξεχνάω πάρα πολύ πια 🥹

Είχες δλδ συμπτώματα ωορρηξίας;

Υπάρχει περίπτωση να μην έχεις κάνει ωορρηξία ακόμα; Τώρα σε γυναίκες με πολυκυστικες είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα.

Κανονικά πότε περιμένεις περίοδο με βάση την ωορρηξία σου;

κανονικα 8-10 του μηνα γιατι τον προηγούμενο μηνα περιοδο ειχα 10/5 στην εφαρμογή βεβαια γραφει για 4/6 και μου βγαζει καθυστέρηση 8 μερες καθυστέρηση αλλα δεν το πολυεμπιστευομαι

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Αυτο το μήνα μια επαφή εκανα στις γόνιμες μόνο, οπότε δεν έχω προσδοκίες!

Με κούρασε όλο αυτό!

Ακόμα και μια επαφή φτάνει για να έρθει το θαύμα! Είμαι τρανό παράδειγμα γιατί 3 παιδιά τα έχουμε πιάσει με τον άντρα μου με μια μόνο επαφή κ πάντα 2 μέρες πριν την ωορρηξία ✌🏻✌🏻✌🏻

και είμαι σίγουρη υπάρχουν πολλές γυναίκες ακόμα!

Εχε πίστη και ελπίδα το θαυματακι σου θα έρθει 🥹🩷🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Vasiliki_m είπε:

κανονικα 8-10 του μηνα γιατι τον προηγούμενο μηνα περιοδο ειχα 10/5 στην εφαρμογή βεβαια γραφει για 4/6 και μου βγαζει καθυστέρηση 8 μερες καθυστέρηση αλλα δεν το πολυεμπιστευομαι

Αν έχεις άστατο κύκλο και δν έχεις και ξεκάθαρα σημάδια ωορρηξίας είναι λίγο tricky. Έχεις σκεφτεί τεστ ωορρηξίας για να έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα;

Ίσως άργησε να γίνει η ωορρηξία! Γιατί 8 μέρες καθυστέρηση θα έπρεπε να έχει φανεί θετικό το τεστακι!

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Mumof3 είπε:

Αν έχεις άστατο κύκλο και δν έχεις και ξεκάθαρα σημάδια ωορρηξίας είναι λίγο tricky. Έχεις σκεφτεί τεστ ωορρηξίας για να έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα;

Ίσως άργησε να γίνει η ωορρηξία! Γιατί 8 μέρες καθυστέρηση θα έπρεπε να έχει φανεί θετικό το τεστακι!

φαντασου μετα απο την επαφη ηθελα ακομα 2 μερες για περιοδο που δεν εχει ερθει ποτε.. κανω που και που αλλα οποτε και να εκανα ηταν αρνητικα σε αυτον τον κυκλο δεν εχω κανει ειναι η αληθεια

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Vasiliki_m είπε:

Τεστ ωορρηξιας για να γνωριζεις πανω κατω τι γινεται. Παρε τις ταινιες που ειναι και οικονομικες. Με αστατο κυκλο και πολυκυστικες εβλεπα οτι καθυστερουσα παρα πολυ να κανω ωορρηξια ή δεν εκανα και καθολου λογω πολυκυστικων. Η εφαρμογη δεν τα δειχνει παντα σωστα σε οσες δεν εχουν σταθερο κυκλο.

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Τεστ ωορρηξιας για να γνωριζεις πανω κατω τι γινεται. Παρε τις ταινιες που ειναι και οικονομικες. Με αστατο κυκλο και πολυκυστικες εβλεπα οτι καθυστερουσα παρα πολυ να κανω ωορρηξια ή δεν εκανα και καθολου λογω πολυκυστικων. Η εφαρμογη δεν τα δειχνει παντα σωστα σε οσες δεν εχουν σταθερο κυκλο.

Ετσι ειναι.Εδω εγω που εχω και σταθερό δε μου τα βγάζει πάντα σωστά!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mumof3 είπε:

Ακόμα και μια επαφή φτάνει για να έρθει το θαύμα! Είμαι τρανό παράδειγμα γιατί 3 παιδιά τα έχουμε πιάσει με τον άντρα μου με μια μόνο επαφή κ πάντα 2 μέρες πριν την ωορρηξία ✌🏻✌🏻✌🏻

και είμαι σίγουρη υπάρχουν πολλές γυναίκες ακόμα!

Εχε πίστη και ελπίδα το θαυματακι σου θα έρθει 🥹🩷🩷🩷

Σ ευχαριστώ πολύ.. το θέλω αλλά νιώθω πως θα δυσκολευτώ πολύ αυτή τη φορά.. έχει κυρσοκιλη ο άντρας μου κ με αγχώνει τελευταία.. με το που έρθει περίοδος θα του πω να πάμε να κοιταχτούμε να ηρεμήσω κι εγώ!!!❤️

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Εχεις καμια εταιρεια στο μυαλο σου; ειχα της κλειαρ αλλα οταν εκανα συνεχως αρνητικα εβγαιναν και σταματησα

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Vasiliki_m είπε:

Εχεις καμια εταιρεια στο μυαλο σου; ειχα της κλειαρ αλλα οταν εκανα συνεχως αρνητικα εβγαιναν και σταματησα

HomeTest.gr
No image preview

HomeTest | Αξιόπιστα Τεστ Ωορρηξίας & Εγκυμοσύνης

Ανακαλύψτε τα αξιόπιστα τεστ ωορρηξίας και εγκυμοσύνης στο σπίτι από τη HomeTest. Γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα για την υγεία και τη γονιμότητά σας, με εύκολη χρήση στο σπίτι.[i]ps_[i]1.7.6.9[i]6501
Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Vasiliki_m είπε:

Υπαρχει και η onestep αλλα εμενα με βολεψε η hometest. Επαιρνα μπολικα και με βγαζανε για καιρο.

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Υπαρχει και η onestep αλλα εμενα με βολεψε η hometest. Επαιρνα μπολικα και με βγαζανε για καιρο.

Και μένα αυτή με βολεύει καλύτερα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

ευχαριστώ πολυ κοριτσια! ευχομαι τα καλυτερα ! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ.. το θέλω αλλά νιώθω πως θα δυσκολευτώ πολύ αυτή τη φορά.. έχει κυρσοκιλη ο άντρας μου κ με αγχώνει τελευταία.. με το που έρθει περίοδος θα του πω να πάμε να κοιταχτούμε να ηρεμήσω κι εγώ!!!❤️

ααα εμείς έχουμε ιστορικό με κιρσοκηλη

Ο άντρας μου στα 26 του είχε πέσει τόσο πολύ η ποιότητα κ η ποσότητα του σπέρματος που μας είχαν πει δν θα κάνουμε εύκολα παιδιά.

Φυσικά από το νοσοκομείο λόγω της κατάστασης τον βάλανε αρων αρων για χειρουργείο κι ας ήταν πρωτοχρονιά.

Με πολύ γυμναστήριο, διατροφή και κόψιμο τσιγάρου δόξα τω Θεό κατευθείαν πιάσαμε τα παιδάκια μας. Αλλά περάσαμε και εμείς μεγάλη λαχτάρα.

Συν του ότι ο άντρας μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ με επιδιδυμιτιδα που λόγω ολικής ελλειψης G6PD δεν μπορούσε να λάβει κατάλληλη αγωγή με αποτέλεσμα για χρόνια να παλεύει με λοιμώξεις στους όρχεις (έχει κ ιστορικό καρκίνου των όρχεων από τον πατέρα του).

(Επειδή κιόλας μας είχαν πει τα παραπάνω, έμεινα έγκυος εγώ ένα χρόνο μετά το χειρουργείο στο πρώτο μου παιδάκι 23 ετών τότε κ μάλιστα μου πήρε 2 μήνες να σκεφτώ ότι ααα μπορεί να είμαι έγκυος 😂✌🏻)

Γι αυτό μη χάνεις την ελπίδα σου αλλά αν έχει κιρσοκηλη ο άντρας σου καλό είναι να γίνει ένα σπερμοδιαγραμμα σε εξειδικευμένο κέντρο να δείτε σε τι κατάσταση είναι! Φιλικά πάντα 🙏🏻

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Mumof3 είπε:

ααα εμείς έχουμε ιστορικό με κιρσοκηλη

Ο άντρας μου στα 26 του είχε πέσει τόσο πολύ η ποιότητα κ η ποσότητα του σπέρματος που μας είχαν πει δν θα κάνουμε εύκολα παιδιά.

Φυσικά από το νοσοκομείο λόγω της κατάστασης τον βάλανε αρων αρων για χειρουργείο κι ας ήταν πρωτοχρονιά.

Με πολύ γυμναστήριο, διατροφή και κόψιμο τσιγάρου δόξα τω Θεό κατευθείαν πιάσαμε τα παιδάκια μας. Αλλά περάσαμε και εμείς μεγάλη λαχτάρα.

Συν του ότι ο άντρας μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ με επιδιδυμιτιδα που λόγω ολικής ελλειψης G6PD δεν μπορούσε να λάβει κατάλληλη αγωγή με αποτέλεσμα για χρόνια να παλεύει με λοιμώξεις στους όρχεις (έχει κ ιστορικό καρκίνου των όρχεων από τον πατέρα του).

(Επειδή κιόλας μας είχαν πει τα παραπάνω, έμεινα έγκυος εγώ ένα χρόνο μετά το χειρουργείο στο πρώτο μου παιδάκι 23 ετών τότε κ μάλιστα μου πήρε 2 μήνες να σκεφτώ ότι ααα μπορεί να είμαι έγκυος 😂✌🏻)

Γι αυτό μη χάνεις την ελπίδα σου αλλά αν έχει κιρσοκηλη ο άντρας σου καλό είναι να γίνει ένα σπερμοδιαγραμμα σε εξειδικευμένο κέντρο να δείτε σε τι κατάσταση είναι! Φιλικά πάντα 🙏🏻

Ταλαιπωρηθήκατε κι εσείς...

Βέβαια ο άντρας σου ήταν και πολύ μικρότερος απο τον δικό μου.. τώρα είναι 42.

Ξέραμε απο πρόπερσι για τη κιρσοκηλη και περίμενα να μας παιδέψει στη σύλληψη, αλλά δε έγινε κάτι τέτοιο..

Νομίζω ήρθε η ώρα να το δούμε!

Δίνουν βιταμίνες για τις κιρσοκήλες? Ξέρεις αν βοηθάνε?

Τώρα παίρνουμε το pregnacare before conception (με το ζόρι του τις δίνω) και φοβάμαι ότι δε θα πάρει αγωγή σε περίπτωση που το σπερμοδιάγραμμα δε βγει καλό... 🫤

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.