Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ιούνιε, φέρε τα θετικά τεστάκια και τα πολυπόθητα μωράκια!!!

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mumof3 είπε:

Αν νομίζεις ότι θα σε αγχώσει έξτρα τότε δώσε χρόνο αφού κ ο γιατρός σας είναι της ίδιας άποψης. Δλδ μη σαμποτάρεις η ίδια τον εαυτό σου 🩷

Εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι ο ευλογημένος ✌🏻 εδώ θα μετράμε μέρες σαν τους φαντάρους χαχαχ

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mumof3 είπε:

Αν νομίζεις ότι θα σε αγχώσει έξτρα τότε δώσε χρόνο αφού κ ο γιατρός σας είναι της ίδιας άποψης. Δλδ μη σαμποτάρεις η ίδια τον εαυτό σου 🩷

Εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι ο ευλογημένος ✌🏻 εδώ θα μετράμε μέρες σαν τους φαντάρους χαχαχα

Αυτο το μήνα μια επαφή εκανα στις γόνιμες μόνο, οπότε δεν έχω προσδοκίες!

Με κούρασε όλο αυτό!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Mumof3 είπε:

Ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία; Δεν θυμάμαι αν το έχουμε ξανα πει συγγνώμη. Ξεχνάω πάρα πολύ πια 🥹

Είχες δλδ συμπτώματα ωορρηξίας;

Υπάρχει περίπτωση να μην έχεις κάνει ωορρηξία ακόμα; Τώρα σε γυναίκες με πολυκυστικες είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα.

Κανονικά πότε περιμένεις περίοδο με βάση την ωορρηξία σου;

ιδεα δεν εχω ενιωσα καποια στιγμη του κυκλου πονο αλλα κατι νορμαλ για 1-2 μερες απο εκει και περα τιποτα ! εχω τελειως αστατους κυκλους απο εκει που ειναι μια χαρα χαλανε 😂 , αλλα αυτη τη φορα δεν εχω ουτε πονους ουτε πριξιματα εκτος στην κοιλιά και γενικα με τον συντροφο μου εχουμε ελευθερες επαφες (προσεχουμε οδο μπορουμε) αλλα μια εγκυμοσύνη ειναι παντα ευπρόσδεκτη ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Mumof3 είπε:

Ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία; Δεν θυμάμαι αν το έχουμε ξανα πει συγγνώμη. Ξεχνάω πάρα πολύ πια 🥹

Είχες δλδ συμπτώματα ωορρηξίας;

Υπάρχει περίπτωση να μην έχεις κάνει ωορρηξία ακόμα; Τώρα σε γυναίκες με πολυκυστικες είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα.

Κανονικά πότε περιμένεις περίοδο με βάση την ωορρηξία σου;

κανονικα 8-10 του μηνα γιατι τον προηγούμενο μηνα περιοδο ειχα 10/5 στην εφαρμογή βεβαια γραφει για 4/6 και μου βγαζει καθυστέρηση 8 μερες καθυστέρηση αλλα δεν το πολυεμπιστευομαι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.