Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Αιμορραγία πρώτες εβδομάδες κύησης

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες! 5/5 έκανα διπλή εμβρυομεταφορά, 15/5 ήταν η πρώτη μας χοριακη (482) και 17/5 η δεύτερη (1941). Είχα τρελαθεί από τη χαρά μου καθώς προσπαθούμε 3 χρόνια τώρα.

Δύο μέρες μετά όμως είδα λίγο ροζ αίμα στο σκούπισμα, ενημέρωσα τον γιατρό και μου έκοψαν το salospir. Από εκείνη την ημέρα κάθε μέρα ελάχιστες καφέ εκκρίσεις, μέχρι χθες που είδα πρωί μόλις σηκώθηκα αίμα μπορντώ σαν περίοδο αρκετή ποσότητα αλλά σταμάτησε αμέσως. Ο γιατρός είπε ξεκούραση μέχρι Δευτέρα που θα πάω για τρίτη χοριακη και ότι δυστυχώς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα διότι είναι πολύ νωρίς.

Είπε ότι ίσως έχασα το ένα από τα δύο μωρά (αν ήταν δίδυμα), ίσως και τα δύο ή ίσως και να είναι όλα καλά.

Εχει τύχει σε καμία σας να είδε αίμα αρκετό και να προχώρησε η κύηση; Νιώθω τελείως αβοήθητη και χαμένη…

Δημοσίευση

καλημέρα! δεν είμαι ειδική, δεν μου συνέβη κάτι τέτοιο μέχρι τώρα (είμαι στον 8ο) αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι το άγχος και η ξεκούραση είναι μόνοι ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ. Γίνε ένα με το κρεβάτι μέχρι να πας στο γιατρό και ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ. Θετική σκέψη να έχεις!

εύχομαι ολόψυχα να είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός κ τίποτε άλλο.

ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Περάσαμε από το άγχος για το αν θα λειτουργήσει η εξωσωματική σε άλλα άγχη παρά πολύ γρήγορα πριν καν συνειδητοποιήσουμε την εγκυμοσύνη!

Με το καλό το μωράκι σου, γερό και τυχερό να είναι , να πάνε όλα κατ’ευχην ❤️

Δημοσίευση

Εγώ σε ευχαριστώ! Μακάρι όλες οι εγκυμοσύνες να είναι εύκολες και τελειόμηνες και τα μωράκια να είναι όλα γερά!

κάθε εγκυμοσύνη, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! θα τα δεις σε αυτό το ταξίδι.. ❤️

Δημοσίευση

Κοπελα μου σε καταλαβαινω. Εκανα κι εγω τον γιο μου με εξωσωματικη και περασα παρα πολυ μεγαλο διαστημα μεσα στο αγχος. Δεν μπορεις να ξερεις τι εχει συμβει ομως θα σου πω οτι πολλες εγκυμοσυνες συνοδευονται απο αιμορραγια. Προσωπικα ειχα αιμα μια φορα ομως. Ηταν ομως κοκκινο κανονικα σαν περιοδο και φυσικα τρελαθηκα. Ηταν Σαββατο οποτε εμεινα κρεβατι μεχρι τη Δευτερα που με ειδε ο γιατρος. Ηταν ολα καλα μ ειπε ισως καποια αποκολλησουλα. Ευχομαι να ειναι και για σενα ετσι και ολα να πανε κατ ευχην.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ πολύ ❤️ είμαι στο κρεβάτι από χθες και θα μείνω ως Δευτέρα που θα πάω για χοριακη αλλά δυστυχώς βλέπω πάλι λίγο λίγο αίμα..ο πιο κοντινός πρώτος υπέρηχος που μου πρότεινε είναι 10/6 αν και εφόσον είναι καλή η χοριακη την Δευτέρα…

Δημοσίευση

Εγώ είχα αίμα κόκκινο, κανονικά σαν περίοδο, στο σκουπισμα μονο, 3 φορές ανάμεσα στην 6η και στην 7η εβδομάδα. Έπαθα εγκεφαλικό εννοείται, πήγα στον γυναικολόγο για υπερηχο τις 2 από τις 3 φορές και ήταν όλα καλά, δεν είχε επηρεαστεί το έμβρυο. Μου έκοψε και εμένα το salospir αμεσως. Δεν μου έδωσε εξήγηση από πού προήλθε το αίμα, μου είπε μόνο ότι είναι φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη. Καφέ υγρά έχω από τη 2η εβδομάδα μέχρι τώρα που είμαι στη 10η. Εχω ρωτήσει 15 φορές τον γιατρό και πάντα μου λέει ότι είναι λόγω της vasclor, βάζω κάθε μέρα αυτή την κολπική κρέμα λόγω εξωσωματικής κι εγώ.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δεις σύντομα στον υπέρηχο τα εμβρυάκια σου ❤️

Επεξεργάστηκε από Luna Dust

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ βρε κορίτσια σας ευχαριστώ μου δώσατε κουράγιο ❤️ εγώ βάζω υπόθετα ultrogestan, δεν την ξέρω αυτή την κρέμα.. καλή τελειομηνη κύηση να έχεις, όλα με το καλό ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.