Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Απο που ειστε;

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!Ειμαι η Χρυσα εχω ενα γιο 23 μηνων και ειμαι σχετικα καινουργιο μελος.Σκεφτηκα λοιπον να γραψουμε απο ποια πολη ειμαστε για να γνωριστουμε καλυτερα.Οι πιο παλιες σιγουρα γνωριζεστα αλλα ας μαθουμε και εμεις οι καινουργιες!Εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη αλλα μενω Μυτιληνη λογω του αντρα μου που ειναι απο εδω.Ειναι στρατιωτικος και πριν δυο χρονια ημασταν Ορεστιαδα αλλα τωρα θα μεινουμε εδω για αλλα 5 χρονια ελπιζω!Θα ηθελα πολυ να μαθω αν υπαρχει και αλλα κοπελα απο Μυτιληνη!Φιλακια!:laugh:

• Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 4.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα Χρύσα! Είμαι η Ιφιγένεια, έχω μία κόρη 6,5 μηνών και είμαι από Κατερίνη, εγώ και ο άντρας μου.

Ο άντρας μου είναι κι αυτός στρατιωτικός και υπηρετεί Αλεξανδρούπολη (τέλεια). Μετά τον Μάιο θα πάρω κι εγώ μετάθεση Αλεξανδρούπολη και θα εγκατασταθούμε με την μπέμπα μας. Η Ορεστιάδα μου αρέσει πολύ! Πήγαινα πολύ το διάστημα 2001-2002. Μου έχει λείψει.. Με την πρώτη ευκαιρία που θα ανέβω Αλεξανδρούπολη θα πεταχτώ!

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

:)

Δημοσίευση

Μονο απο την πιο ομορφη πολη της Ελλαδας θα μπορουσα να ειμαι:silly: κι αυτη ειναι η [ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ..μου γλυκεια δεν σ απαρνιεμαι,εισ η πατριδα μου το λεω και καυχιεμαι!!!];)

lemon ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ

Αν και στην Αθηνα γεννηθηκα και τελειωσα το δημοτικο εκει[κοριτσια μου απο την Αθηνα μας,μη με μισησετε:silly: αγαπω καιτην Αθηνα πολυ:kiss:

Δημοσίευση

Geia sou Xrusa!

Me lene Rania eimai apo Athina k menw Peristeri!

Den exw paidaki akoma alla euxomai na apoktisw suntoma!!

Filia polla!!

Δημοσίευση

lemon έγραψε:

Γεια σας κοριτσια!Ειμαι η Χρυσα εχω ενα γιο 23 μηνων και ειμαι σχετικα καινουργιο μελος.Σκεφτηκα λοιπον να γραψουμε απο ποια πολη ειμαστε για να γνωριστουμε καλυτερα.Οι πιο παλιες σιγουρα γνωριζεστα αλλα ας μαθουμε και εμεις οι καινουργιες!Εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη αλλα μενω Μυτιληνη λογω του αντρα μου που ειναι απο εδω.Ειναι στρατιωτικος και πριν δυο χρονια ημασταν Ορεστιαδα αλλα τωρα θα μεινουμε εδω για αλλα 5 χρονια ελπιζω!Θα ηθελα πολυ να μαθω αν υπαρχει και αλλα κοπελα απο Μυτιληνη!Φιλακια!:laugh:

yparxoun 2-3 kopeles apo Mitilini edw:) egw eimai apo Mitilini alla zw Germania.mou lypei polles fores to nisi kai perimenw pws kai pws na erthw to kalokairaki:) .Alitheia se pio meros tis Mitilinis meneis?

Δημοσίευση

Kalispera kai apo emena!!

Eimai h Elena 27 etwn kai exw mia koroula

4mish mhnwn.Eimai apo thn Kavala alla ta

teleytaia 8 xronia menw Germania.

Kalws hrthes sthn parea mas!! :kiss:

Δημοσίευση

εγω ειμαι η Μαρια, εγκυος στον 8ο μηνα(33week), ζω στην Αλεξανδρουπολη λογω της δουλειας του αντρα μου αλλα ειμαι απο Θεσσαλονικη.

Δημοσίευση

Καλησπέρα Χρύσα, εγώ είμαι από τις όμορφες Κυκλάδες και συγκεκριμένα από τη Σύρο.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γεια σου Μαιρη!Μενουμε μεσα στην Μυτιληνη στο Βουναρακι αν γνωριζεις και η αληθεια ειναι οτι δεν χορταινω να βλεπω την θεα μας απο το σπιτι!Φαινεται ολη η πολη και το λιμανι!Ευχομαι να ερθεις συντομα στον τοπο σου και θα χαρω πολυ να βρεθουμε!Φιλια!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Αν είσαστε από την Κάλυμνο θα καταλαβαίνατε αμέσως την καταγωγή μου από το όνομα!

Ζω όμως πολλά χρόνια στην Αθήνα....:(

Δημοσίευση

giasu xrisa i mitilini ine kukla ke pistevo na perasis kala oso minis.ego kai o antras mu menume athina,kai ime stin prospathia tis 5 exosomatikis gia na kano kai ego moraki filakia pola

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑ.ΕΙΜΑΙ Η ΛΕΝΑ 34ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΓΙΟΥΣ.5ΧΡΟΝΩΝ & 14 ΜΗΝΩΝ.ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

Δημοσίευση

γεια σου χρυσα κι απο μενα. με λενε στελλα, εχω ενα κουκλο 6μιση μηνων και ειμαι απο καβαλα. φιλια!!!!!

Δημοσίευση

Kalimera Xrusa mou...

Egw eimai i Joanna apo Kupro...

Exw ena giokkaro enos xronou...

Kai perimenw to deutero mou mwraki...

Eimai ston 7 mina tis egkumwsinis mou...

Na sou zisei o giokkas sou agapi mou...

Filia apo mena...

Δημοσίευση

Καλημέρα Χρύσα,

Είμαι από Θεσσαλονίκη, έχω ένα γιο 4χρονών και είμαι έγκυος στον 9ο μήνα, περιμένω την μπουμπούμου από μέρα σε μέρα.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑ!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΩΡΟ!!

ΤΕΛΕΙΑ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ!! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!!!

ΤΑ ΛΕΜΕ!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΗΝ ΜΥΤΗΛΙΝΗ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΙΝ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ 3o ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Γεια σου Χρυσα και να χαιρεσε την οικογενεια σου!!Με λενε Παναγιωτα και ειμαι απο το Αγρινιο οπως και ο συζηγος μου γειτονια μενουμε.Τωρα ειμαστε Σαλαμινα,στρατιωτικος ο συζηγος.Ειμαστε παντρεμενοι εδω και 9 χρονια,μαζι ειμαστε 12 χρονια.Ειμαι κομμωτρια και 28 χρονων εχουμε μια κορη 11 μηνων.:woohoo: Φιλια πολλα!!!

Δημοσίευση

Καλημερα σε όλες!! Είμαι η Χρυσούλα, 31 χρονών και ζω κέντρο..Ελλάδας εννοώ!! Άμφισσα (ν.Φωκίδας) , από όπου και καταγόμαστε και εγώ και ο άντρας μου!! Περιμένουμε το πρωτο μας μωρό τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου...

Δημοσίευση

καλημέρα είμαι η θέη και η καταγωγή μου είναι μισή από τη σπάρτη και μισή από τη κέρκυρα....μένω όμως στη θεσσαλονίκη τα τελευταία 5 χρόνια!!!!ήρθα σαν φοιτήτρια και γνώρισα τον άντρα της ζωής μου!!!!!οπότε και θα μείνω μόνιμα εδώ!!!!τέλεια γιατί τη λατρεύω τη θεσσαλονίκη!!!!είμαστε παντρεμένοι 6 μήνες και περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι,είμαι στον πρώτο μήνα!!!!!

Δημοσίευση

Kαλημερα Χρυσα μου!Να σου ζησει ο γιοκας!!!

Εγω ειμαι η Κωνσταντινα και περιμενω το θαυμα καποια στιγμη να πλημμυρισει και την δικη μου κοιλιτσα!Ειμαι απο Αθηνα αλλα τωρα μενω Πρεβεζα λογω δουλειας του αντρα μου...την οποια πολη λατρευω και μου φαινεται σαν παραδεισος μετα απο την Αθηνα που μεγαλωσα!

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο να εγκατασταθειτε καπου μονιμα!!Φιλακιαααα!!!:-)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ 6 ΧΡ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΜΕΝΩ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ..ΕΙΜΑΙ 27ΧΡ.ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Δημοσίευση

Καλημέρα κι απο μένα, είμαι η Σοφία έχω μία κορούλα 18,5 μηνών κ είμαι από Καβάλα!!!!!!!:)

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια ειμαι η κατερινα κ ειμαστε κ οι δυο,εγω κ ο συζυγος

απο τα χωρια της κοζανης κ μενουμε στη νεαπολη κοζανης:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.