Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά κορίτσια !

Είμαι πολύ απογοητευμενη και δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε κάποια άλλη από δω παρόμοια κατάσταση η ίδια.

Είμαι 36 χρ με 3 αποβολές. Μπορεί και 4. Γενικά όσες φορές έμεινα ήταν πολύ εύκολα κ μένω εύκολα ο ανδρας μου είναι ναυτικος αλλά κάνει ταξίδια εντός Ελλάδας πλέον με τη δυνατότητα οπότε μπορώ να πηγαίνω. Είπαμε τώρα να δοκιμάσουμε μια σπερματεγχυση να καθαρίσει λίγο το σπερμα να γίνει η ένεση ovitrelle αν κ κάνω ωορηξια κάθε μήνα κανονικά κ να πάμε πιο στοχεύμενα! Είχαμε κ επαφές εμείς. Τίποτα αδιαθετησα κ απογοητευτεί.

Λέω πιο εύκολα πιάνω μόνη μου γιατι όταν είχε άδεια κ κάναμε κτλ εμένα απλά δε προχωρούσε κ φοβόμουν πλέον να έχω τόσο επαφές γιατι λέω θα μείνω αλλά θα αποτύχει. Μου έγραψαν κ ενεσεις αντιπικτικες τις δίνουν σε καθεξιν αποβολες αλλά σε θετικο τεστ κ χοριακη κτλ θα τις αρχισω. Δε ξέρω τι άλλο να κάνω.

Θελω να κανω κατι να σωσω οτι μπορω αν περναει κατι απο το χέρι μου εχω απογοητευτεί!!!!

επισης η Αμη μου ειναι κοντα 5 δηλαδη απο αυτα είμαι οκ για τα 36 μου.

Δυστυχώς παλεύουμε να μειώσουμε το dfi με Βιταμίνες. Εγώ έχω κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις κ θέλω τώρα να επαναλάβω το μικροβιωμα μητρας το είχα κάνει πριν 2 χρόνια κ είχα ουρεοπλασμα κ λιγους γαλακτοβακιλους (μέχρι τότε δεν ήξερα τι είναι οι γαλακτοβακιλοι) έκτοτε παίρνω σκευάσματα να τους αυξησω αλλά δεν έκανα ποτέ επαναληπτικό να δω τι απέγινε γιατί με πόνεσε σαν εξέταση αλλά είναι σημαντική στη γονιμοτητα να ξέρετε!

Άραγε θα τα καταφέρω ποτε η θα παλεύω μέχρι τα 40plus κ Τίποτα...είναι ψυχοφθρο!

Δημοσίευση

Καλησπέρα..ο σύζυγος έχει κάνει εξειδικευμένες εξετάσεις;εμένα επειδή είχαμε βιοχημικη και παλινδρομη καπάκι έκανε πλήρη έλεγχο σπέρματος και μια απλή καλλιέργεια..στην καλλιέργεια βρέθηκε ένα μικρόβιο..πήρε αντιβίωση και μια χαρά μετά...σε ρωτάω επειδή γράφεις για εξετασεις σου κλπ αλλά για τον σύζυγο μόνο μια αναφορά στο dfi...που είναι πολύ σημαντικό φυσικα..για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε... εύχομαι βέβαια να ήταν απλά τυχαίες περιπτώσεις και να έχεις σύντομα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Καλησπέρα..ο σύζυγος έχει κάνει εξειδικευμένες εξετάσεις;εμένα επειδή είχαμε βιοχημικη και παλινδρομη καπάκι έκανε πλήρη έλεγχο σπέρματος και μια απλή καλλιέργεια..στην καλλιέργεια βρέθηκε ένα μικρόβιο..πήρε αντιβίωση και μια χαρά μετά...σε ρωτάω επειδή γράφεις για εξετασεις σου κλπ αλλά για τον σύζυγο μόνο μια αναφορά στο dfi...που είναι πολύ σημαντικό φυσικα..για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε... εύχομαι βέβαια να ήταν απλά τυχαίες περιπτώσεις και να έχεις σύντομα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη..

Ναι εννοείται έχει κάνει τα πάντα το dfi είναι 31% είχε κ αυτός ένα μικροβιο πήρε αντιβιωση του έφυγε το μικροβιο πριν γίνει η σπερματεγχυση αλλά δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα 🥲

Εσύ έμεινες όλα καλά? Μόνο το μικροβιο είχατε??? Κ υψηλό οξειδωτικο στρες έχει εμένα.πινει profertil κ ειδωμεν

Δημοσίευση

Καλησπέρα!Η σπερματεγχυση θα σε βοηθήσει να μείνεις έγκυος κάτι το οποίο φεν είναι δύσκολο για σένα. Το θέμα έρχεται μετέπειτα της σύλληψης!Οπότε πρέπει να κάνετε όλες τις εξετάσεις και να βρεθεί αν υπάρχει κάποιο θέμα ώστε να το λύσετε! Δε σημαίνει απαραίτητα βέβαια ότι έχετε κάποιο θέμα!Ξέρω δε σε παρηγορεί αυτή τη στιγμή αλλά είναι θείο δώρο ότι μένεις έγκυος!

Είμαι παθουσα, 36 ετών λίγες μέρες μετά ήρθε η 3η αποβολή. Η 1η αποβολή ήρθε ακριβώς την ημέρα των γενεθλίων μου στα 35, κ ήταν σοκ από τη μια η αποβολή απο μόνη απο την άλλη επειδή βάζουν και μια γραμμή οι γυναικολογοι σε αυτή την ηλικία ότι μετά πέφτει η γονιμότητα. Το κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Μετά από σειρά εξετάσεων δε βρέθηκε τίποτα ούτε σε μένα ούτε στον σύζυγο. Βέβαια δε ξέραμε αν αυτό είναι καλό ή κακό γιατί περιμένεις να βρεις κάτι να το λύσεις...οπότε ο γυναικολόγος μ είπε να προχωρήσω με την αγωγή π έχουν τυφλοσουρτι όλοι, κάποια χάπια και αντιπηκτικές. Δε θα μάθω ποτέ αν έτυχε ή αν είναι λόγω των αντιπηκτικων, αλλά τώρα έχω το μωράκι μ αγκαλιά 4 μηνών. Οπότε κάντε τις εξετάσεις, πάρε τον χρόνο σ αν χρειάζεσαι γιατί είναι απίστευτα ψυχοφθορο όλο αυτό και βουρ ξανά.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καλησπέρα!Η σπερματεγχυση θα σε βοηθήσει να μείνεις έγκυος κάτι το οποίο φεν είναι δύσκολο για σένα. Το θέμα έρχεται μετέπειτα της σύλληψης!Οπότε πρέπει να κάνετε όλες τις εξετάσεις και να βρεθεί αν υπάρχει κάποιο θέμα ώστε να το λύσετε! Δε σημαίνει απαραίτητα βέβαια ότι έχετε κάποιο θέμα!Ξέρω δε σε παρηγορεί αυτή τη στιγμή αλλά είναι θείο δώρο ότι μένεις έγκυος!

Είμαι παθουσα, 36 ετών λίγες μέρες μετά ήρθε η 3η αποβολή. Η 1η αποβολή ήρθε ακριβώς την ημέρα των γενεθλίων μου στα 35, κ ήταν σοκ από τη μια η αποβολή απο μόνη απο την άλλη επειδή βάζουν και μια γραμμή οι γυναικολογοι σε αυτή την ηλικία ότι μετά πέφτει η γονιμότητα. Το κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Μετά από σειρά εξετάσεων δε βρέθηκε τίποτα ούτε σε μένα ούτε στον σύζυγο. Βέβαια δε ξέραμε αν αυτό είναι καλό ή κακό γιατί περιμένεις να βρεις κάτι να το λύσεις...οπότε ο γυναικολόγος μ είπε να προχωρήσω με την αγωγή π έχουν τυφλοσουρτι όλοι, κάποια χάπια και αντιπηκτικές. Δε θα μάθω ποτέ αν έτυχε ή αν είναι λόγω των αντιπηκτικων, αλλά τώρα έχω το μωράκι μ αγκαλιά 4 μηνών. Οπότε κάντε τις εξετάσεις, πάρε τον χρόνο σ αν χρειάζεσαι γιατί είναι απίστευτα ψυχοφθορο όλο αυτό και βουρ ξανά.

Πολύ παρήγορο το μνμ σου σ ευχαριστώ!!!!

Για πες μου λίγο τι έκανες κ ποτε άρχισες αντιπικτικες? Γιατί μου το είπαν κ εμένα ότι σε καθεξιν αποβολες βοηθανε οι ενεσουλες κ salesperson αλλά ο γιατρος μου είπε μείνε πρώτα να επιβεβαιωθεί κ μετά θα τις αρχίσεις γιατί αν μια στο εκατομμύριο είναι εξωμητριο δεν κάνει να κάνεις αντιπικτικες γιατί θα υπάρχει αιμορραγία!!!

Εσείς δεν είχατε ουδέ ένα πρόβλημα? Τίποτα? Είχες κάνει το μικροβιωμα ενδομητριου που είναι λεπτομερώς όλα τα καλά κ κακά βακτήρια? Ο σύζυγος dfi κτλ? Γιατί το dfi κάνει αποβολες.αλλα δε είναι όλα τα σπερματοζωαρια κατακερματησμενα είναι κ λίγο τύχη....

Δημοσίευση

Εμένα είχε μικρόβιο τελικά κ dfi 56% π είπε ο γιατρός λόγω του μικροβίου μάλλον...έκανε θεραπεία κ μετά έμεινα έγκυος..δεν επανέλαβε να δούμε..τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη πάλι είχαμε βιοχημικη, κατευθείαν καλλιεργεια, θεραπεία κ έμεινα πάλι με την πρώτη..τώρα τι να σου πω... αρκετές φορές είναι κ τυχαία γεγονότα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Εμένα είχε μικρόβιο τελικά κ dfi 56% π είπε ο γιατρός λόγω του μικροβίου μάλλον...έκανε θεραπεία κ μετά έμεινα έγκυος..δεν επανέλαβε να δούμε..τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη πάλι είχαμε βιοχημικη, κατευθείαν καλλιεργεια, θεραπεία κ έμεινα πάλι με την πρώτη..τώρα τι να σου πω... αρκετές φορές είναι κ τυχαία γεγονότα...

Μπράβο σας!!! Τι θεραπεία θυμάσαι??? Εμένα έχει πάρει πολλά... 2 χρόνια βιταμινες απλά άλλα σκευάσματα κάθε φορά! Μωρέ λύσεις υπάρχουν απλά εμένα είναι κ ναυτικος δεν είμαστε συνέχεια μαζί...επίσης η μη συχνή εκσπερματωση δεν κάνει καλό άλλα λόγω της δουλειάς του υπάρχει κ αποχη κ δεν ξέρω αν φταίνε όλα μαζι άλλα άμα μπεις στο τρυπάκι κ τα σκέφτεσαι οοοοοοολα τρελενεσαι!!! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!💜

Δημοσίευση

Αντιβίωση έπαιρνε δεν θυμάμαι ποια κάθε φορά και κάτι βιταμίνες πανάκριβες... πρέπει να τον ρωτήσω το πρωί γτ κοιμάται τώρα και θα σ στείλω ποιες ηταν...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.