Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Φύλλο μωρου.

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια το φύλλο του μωρού στην αρχική εκτίμηση της αυχενικής σας επιβεβαιώθηκε και στη συνέχεια;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mommy to be είπε:

Καλησπέρα κορίτσια το φύλλο του μωρού στην αρχική εκτίμηση της αυχενικής σας επιβεβαιώθηκε και στη συνέχεια;

Καλησπέρα Εμένα ναι έπεφταν μέσα στην εκτίμηση τους στην αυχενική

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλησπέρα Εμένα ναι έπεφταν μέσα στην εκτίμηση τους στην αυχενική

Εμάς άλλο στην αυχενική άλλο στον γυναικολόγο μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τη β επιπέδου.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mommy to be είπε:

Εμάς άλλο στην αυχενική άλλο στον γυναικολόγο μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τη β επιπέδου.

Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα; Μετά τη 16η μπορεί να στο πει με μεγαλύτερη βεβαιότητα και ο γυναικολόγος, αν και εφόσον κάθεται σε καλή θέση το μωρό.

Βέβαια με σιγουριά θα το δείτε στη β' επιπέδου. Οπότε λίγη υπομονή και θα μάθετε.

Γενικά κι εμείς το είχαμε δει στην αυχενική αλλά συμφωνούσε και ο γυναικολόγος, στη β' επιπέδου το επιβεβαιώσαμε.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα; Μετά τη 16η μπορεί να στο πει με μεγαλύτερη βεβαιότητα και ο γυναικολόγος, αν και εφόσον κάθεται σε καλή θέση το μωρό.

Βέβαια με σιγουριά θα το δείτε στη β' επιπέδου. Οπότε λίγη υπομονή και θα μάθετε.

Γενικά κι εμείς το είχαμε δει στην αυχενική αλλά συμφωνούσε και ο γυναικολόγος, στη β' επιπέδου το επιβεβαιώσαμε.

Μολις μπήκα στην 16 αλλά και γω τσουτσου είδα....Γερά να είναι τα παιδάκια μας αλλά κάπως γέμισα το κινητό με φορέματα και κορδέλες..ευτυχώς την αρχική πρόβλεψη δεν την είπαμε πουθενά γιατί θα φάμε δράματα κι από αλλού😋😋

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Mommy to be είπε:

Εντάξει δεν είναι σίγουροι μωρέ στην αυχενική.. τότε αφού λέει άλλο ένας και άλλο ο άλλος καλά είναι να περιμένεις αλλά πιστεύω θα γίνει ξεκάθαρο από τον γυναικολόγο σου και πριν την β επιπέδου

εμένα στην πρώτη μου κόρη στην αυχενική δεν μου είπε κάτι 14 εβδ το είδε μετά ο γυναικολόγος

Στην δεύτερη κόρη μου στην αυχενική με είπε κατά 60% κορίτσι

Και στο τρίτο μου είπε με επιφύλαξη αγόρι και περιμένω αγόρι

Πιο σίγουρα το βλέπουν όμως στην β επιπέδου

Δημοσίευση

με το καλό εύχομαι 💕💕💕

Εμένα στην αυχενική και στα 3 παιδιά μου ήταν σωστοί στην εκτίμηση οι γιατροί (γυναικολόγος και εμβρυομητρικος)

Πρώτο κορίτσι και τα άλλα 2 αγόρια!

Εφόσον σε σένα δεν συμφωνούν λίγο υπομονή μέχρι να φαίνεται 100% κ να είσαι σίγουρη ✌🏻

Δημοσίευση

Και σε μας σωστή ήταν η εκτίμηση της αυχενικής.

Αν σου είπαν αγόρι νομίζω είναι πιο σίγουρο.

Με το καλό να έρθει ό,τι και να είναι!

Δημοσίευση

Κι εμας μας ειχαν πει στην αυχενικη οτι κατα 80% ειναι αγορι και οντως ετσι ηταν. Με το καλο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.