Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Δεκέμβριε γλυκέ, καλώς ήρθες με φωτάκια και ζεστασιά! Μωράκια γερά και χαρούμενα να γεμίσουν κάθε αγκαλιά! 🎄✨❄️

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλη χρονιά κορίτσια μου!!!

Γέννησα εχθές έναν μπέμπαρο 3900kg με φυσιολογικό τοκετό!

10 ώρες τοκετού βέβαια...με έσκισε αρκετά βέβαια γιατί είναι μεγάλος 🩵 θηλάζουμε από την πρώτη στιγμή! 🙏🏻 Δόξα Τω θεώ όλα καλά πήγαν!!!!! Η οικογένεια μας ολοκληρώθηκε 🙏🏻

Καλή λευτεριά και στις υπόλοιπες εγκύουλες της ομαδας !!!! Και σε όσες προσπαθούν ακόμη ευχομαι το 2026 να γίνεται μανουλες όλες 🙏🏻❤️❤️❤️

Να σας ζήσει γερό και καλότυχο να είναι καλή ανάρρωση σε εσένα με το καλό να πάτε σπίτι σας 🥰

• Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 13.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα κορίτσια.  @Mantarini δυστυχώς φετος ετσι μπηκε ο Δεκέμβρης για εμενα και μου έκοψε καθε όνειρο και κάθε χαρά... Ακριβώς το ίδιο υπερηχος 8+1 και η καρδούλα πουθενά... Σκοτείνιασε ο κόσμ

• Καλη χρονιά κορίτσια μου!!! Γέννησα εχθές έναν μπέμπαρο 3900kg με φυσιολογικό τοκετό! 10 ώρες τοκετού βέβαια...με έσκισε αρκετά βέβαια γιατί είναι μεγάλος 🩵 θηλάζουμε από την πρώτη στιγμή! 🙏

• Κορίτσια γέννησα για αυτό χάθηκα 😅 Τρίτη βράδυ με έπιασαν οι πόνοι, τον πάλεψα 24+ ώρες τον ατιμο! Δεν ήθελε να αφήσει τη μαμά 😅 Προσπάθησα vbac και πραγματικά έφτασα τόσο κοντά αλλά το σώμα μου

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

10 ώρες τοκετού βέβαια...με έσκισε αρκετά βέβαια γιατί είναι μεγάλος 🩵 θηλάζουμε από την πρώτη στιγμή! 🙏🏻 Δόξα Τω θεώ όλα καλά πήγαν!!!!! Η οικογένεια μας ολοκληρώθηκε 🙏🏻

Καλή λευτεριά και στις υπόλοιπες εγκύουλες της ομαδας !!!! Και σε όσες προσπαθούν ακόμη ευχομαι το 2026 να γίνεται μανουλες όλες 🙏🏻❤️❤️❤️

Να σου ζήσει κορίτσι μου! Γερός και καλότυχος 💙 καλή ανάρρωση :) 

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa να σας ζήσει το παλικαράκι σας..!!! Γερό και καλότυχο να είναι!!! Ααα φίλος μου θα είναι αυτός... και εγώ Πρωτοχρονιά γεννήθηκα με φυσιολογικό τοκετό το 1989.. 🙃😉

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Πρωτοχρονιά τον έβγαλες βρε θηρίο;;;! Και ότι μπήκα για να σου γράψω να δω αν είσαι κοντά 😅 

Συγχαρητήρια Μαρίνα μου! Να σου ζήσει ο μπέμπαρος που τόσο πολύ μόχθησες για αυτόν!  Πάντα γερός και τυχερός να είναι στη ζωή του!

Καλή ανάρρωση και καλούς θηλασμούς ❤️❤️❤️ 

Δημοσίευση
στις On 2/1/2026 at 10:40 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Να σας ζησει το μωρακι σας!! Γερο κ καλοτυχο να ειναι...ω μπραβο σου ηταν μεγαλο μωρο για φυσιολογικο τοκετο! Καλη αναρρωση κ σε σενα.. Να χαιρεσαι την οικογενεια σου λοιπον ολοκληρωθηκε με το τριτο σου παιδακι οπως ακριβως επιθυμουσες τοσα χρονια!! 🩵🩵🩵

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου... Ποια θ' ανοίξει το θέμα της καινούριας χρονιάς που έχουμε μείνει ακόμα στου Δεκεμβρίου;;;;; @Elk;;;;; @Παρασκευαιδου;;;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.