Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹

Featured Replies

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 107k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Γεια σας κορίτσια! Γέννησα, όλα πήγαν τέλεια! ♥️🥰 Ειμαι πολύ πολύ χαρούμενη! Προς το παρόν δεν πονάω καθόλου. Το μωράκι γεννήθηκε 3350. Μπήκε αμέσως στήθος και θηλάζουμε κανονικά. Και στα δικά σας κ

• Κορίτσια όλα τέλεια πήγαν....🩷..10:43 γεννήθηκε 3300 ο μπεμπαρος..δεν ταλαιπωρήθηκα ούτε ένα λεπτό...

• Κορίτσια εγώ γέννησα όλα καλά πήγαν ευτυχώς εντάξει πονάω λίγο αλλά με πιάνουν τα παυσίπονα νυστάζω φουλ ομως ο μπέμπης έπιασε αμέσως στήθος και θηλάζει καλά προς το παρών γεννήθηκε 2960γρ

Posted Images

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..εμείς καλά...αισίως 2,5 μηνών...όλα καλά πάνε..έχει κάποια ανησυχια εκεί τα πρωινά που κοιμάται μεταξύ 6-8:30 όλο κουνιέται... ασταμάτητα..κατά τα άλλα είναι ένα ήρεμο παιδάκι που τρωει κ κοιμάται Δόξα τον Θεό...τον βάλαμε κ στην κούνια από εχθές...

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.

Και εμείς καλά είμαστε.

Τη Δευτέρα επισκέφτηκαμε τον παιδορθοπαιδικο και κάναμε στην μικρούλα έλεγχο ισχίων και ευτυχώς όλα καλά. Εχθές έκανε το εμβόλιο για τον πνευμονιόκοκκο. Την μέτρησε η παιδίατρος και το βάρος της είναι 5750 από 5350 που ήταν πριν ένα μήνα. Μου είπε πως ενώ είναι μια χαρά στη καμπύλη ανάπτυξης θα έπρεπε να έχει πάρει παραπάνω βάρος σε ένα μήνα. Θα πάμε σε 15 μέρες να την ξανά μετρήσουμε και μου είπε ίσως χρειαστεί να κάνει εξετάσεις αίματος, για να τσεκαρουμε τον θυρεοειδή. Βέβαια μου είπε πως μπορεί και να είναι απόλυτα φυσιολογικό και να πάρει περισσότερο τον επόμενο μήνα. Θα δούμε.

Δημοσίευση

@Riaa ο κάθε γιατρός έχει την τακτική του...στη μικρή μου είχαμε κάθε μήνα αυτό το θέμα και κάναμε στον χρόνο εξετάσεις κ ήταν όλα καλά... εξακολουθεί να παίρνει βάρος με το σταγονόμετρο...

Δεν πιστεύω να ειναι τπτ και αφού παίρνει μια χαρά...είναι κ η ζέστη που τα επηρεάζει σίγουρα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τι κάνετε κορίτσια; εμείς καλά είμαστε έχει λίγες μέρες που ήρθε και η μαμά μου με το αδερφό μου να μας δουν ο μπαμπάς μου θα έρθει λίγο καιρό αργότερα …

Εμείς 1/9 έχουμε το επόμενο εμβόλιο

@Riaa και εμένα τόσα γραμμάρια είχε πάρει την προηγούμενη φορά 450γρ για την ακρίβεια δεν μου είπε κάτι για εξετάσεις αίματος εσένα στην καμπύλη σε πιο χρώμα είστε; Εμενα 5 κιλά δεν είναι ακόμα σκέψου κανει κάποιες παλινδρομήσεις μέσα στην μέρα και φοβάμαι πως φταίει αυτό για το ότι δεν παίρνει καλό βάρος 🤷🏻‍♀️

Ωραία κάνατε και την εξέταση ισχίων όλα καλά μπράβο σας

Δημοσίευση

Και εγώ πιστεύω πως δεν σημαίνει κάτι το ότι δεν πήρε πολύ παραπάνω βάρος.Υψος και μέτρηση κεφαλιού ήταν μια χαρά στην ανάπτυξη. Ακόμα μου φαίνεται μπαμπατσικο μωράκι. Έβλεπα τα βιβλιάρια υγείας των κοριτσιών και η Αριάνα 6 κιλά είχε γίνει στους 5 μήνες. Και τώρα η μικρούλα είναι ήδη 5720 στους 3 μήνες. Βέβαια το κάθε παιδάκι έχει τον δικό του ρυθμό ανάπτυξης αλλά εφόσον τη βλέπω καλά.. δεν με ανησυχεί κάτι. Βέβαια εάν κρίνει η παιδίατρος πως θα πρέπει να κάνουμε εξετάσεις, εννοείται θα της τις κάνω.

@Tinasardin8689 πως σου φαίνεται τώρα με δύο παιδάκια; Βρήκατε ισορροπίες; Έχει άλλο τρέξιμο πάντως η ζωή με δυο.. όλη μέρα κάτι κάνω.. και τίποτα δεν κάνω. Μια να θηλάσω το μωρό, να το αλλάξω κτλπ, μια να ζητήσει κάτι η μεγάλη ,να φάει, να παίξει να να να.. ένα συνεχές τρέξιμο. Μέσα σε όλα αυτά βάλε και τα πήγαινε έλα στο γραφείο, συν τις γκρίνιες τους.

Βέβαια σκέφτομαι πως είμαι πολύ τυχερή που η μεγάλη δεν έχει βγάλει ζήλια ούτε καμία άλλη παράξενη συμπεριφορά, και πως επίσης το μωράκι είναι πολύ ήσυχο. Γιατί αν αυτά τα δύο ήταν διαφορετικά δεν ξέρω πως θα τα έβγαζα πέρα.

Σήμερα πήγαμε με την μεγάλη να δούμε θεατρική παράσταση με τον Μίκυ και τη μίνι σε θερινό σινεμα. Ο μπαμπάς έμεινε με το μωρό σπιτι.Πήρα ένα aperol και ένοιωσα λες και έχω βγει για ποτάκι κορίτσια 😂

@Elk εσύ για πες μας πως είναι η ζωή με τρία; Πιο πολύ σου είχε φανεί η διαφορά όταν είχες κάνει τη δεύτερη κόρη ή τώρα που ήρθε και το τρίτο μωράκι;

Ωραία που έχεις παρεούλα τη μαμά και τον αδερφό σου, θα έχεις και λίγο παραπάνω βοήθεια με τα μικρά.

Κάνει γουλιτσες δηλαδή με το γάλα ή μπορεί να βγάλει και όλο το γάλα που ήπιε;

Πολύ πιθανό αν το παθαίνει συχνά να σχετίζεται και με τα κιλακια του. Έχετε παιδίατρο σε λίγο καιρό και θα σας κατευθύνει εάν συνεχίζεται αυτό .

Εσύ @Eirin πως πας; Πες μας τα νέα σου.

Και τα άλλα κορίτσια αν έχουν χρόνο και διάθεση να μας πουν πως πάνε τα μωράκια τους.

Το έγραψα το κατεβατο μου😋

Δημοσίευση

Εμάς εξετάσεις στον χρόνο μας έβαλε κ κάναμε...σκέψου στον χρόνο ήταν 8 κιλά....κ πάλι όλα καλά...απορώ πώς σου λέει ήδη για εξετάσεις γτ όντως είναι μπαμπατσικο μωρό...αν κρίνω από τον δικό μου δλδ που δύο μηνών ήταν 6 κιλά..εμένα η μικρή είχε βγάλει μια ζήλια αλλά διαχειρισιμη σε γενικές γραμμές..κάνειερικα ξεσπάσματα σε εμένα...γνκ τα πάμε πολύ πολύ καλά γτ τα περίμενα ένα μαύρο χαλι...κ Μ φαινοπολυ εύκολα.. βέβαια είναι πολύ εύκολο μωρό... επίσης,σε μένα είδα τεράστια διαφορά που δεν θήλασα ..άλλη ποιότητα καθημερινότητας ξεκάθαρα...στη μικρή έκανα 9 μήνες θηλαστρο...εδώ είναι όλα πολύ ευκολα κ με τον τρόπο που του φτιάχνω τα γαλατάκια..ότι δεν προλαβαίνω πολλά εννοείται αλλά το έχω φιλοσοφήσει..κάνω τα βασικά από δουλειές κ αράζουμε όλοι μπαλκόνι που παίζει η μικρή... βγαίνουμε κ βόλτες εκ περιτροπής κ δεν κουραζόμαστε...τώρα που θα αρχίσω το σχολείο όμως θα σου πω σε κάνα δίμηνο πώς πάει ...😂... εννοείται πως υπάρχουν κ κάποιες μέρες δυσκολότερες αλλά ήπια...ή ίσως έτσι μου φαίνεται...

@Elk καλώς τους δέχτηκες...θα έχεις βοήθεια τώρα να πάρεις μια ανάσα..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα πάει θάλασσα το πρωί πολύ ζέστη είχε λάδι θάλασσα αλλά δεν μπήκα ούτε εγώ ούτε ο μπέμπης

Εμένα βλέπω κάνει κάθε μέρα εμετό πλέον (δεν το λες γουλιά )σήμερα έκανε ήδη 3 φορές και 1 ήταν ρουκέτα είχε κομμάτια γάλα (συγγνώμη για την περιγραφή) είπα θα κρατήσω σημειώσεις ποτέ και ποσες φορές κάνει ώστε να τα δείξω στην παιδίατρο να δω τι θα μου πει.. φοβάμαι πως σε μεγάλο βαθμό φταίει η κακή διατροφή μου και θα κλείσω ραντεβού με διατροφολόγο μήπως γίνει κάτι

@Riaa περάσατε καλά στο θέατρο μπράβο τι καλά .. εγώ πάλι δεν μπορώ να κάνω ρούπι από το σπίτι χωρίς τα παιδιά με είχαν καλέσει σε ένα μπατσελορ εχτές και δεν μπορούσε να πάω που να με αφήσουν τα κορίτσια 🙄

Όταν ήρθε το τρίτο ήταν μεγαλύτερη αλλαγή είναι κάπως χαοτικό στην αρχή πως θα τα βολέψεις όλα αλλά το είχα στο κεφάλι μου και κάπως χειρότερο το πράγμα πιστεύω βοηθάει ότι έχω ήσυχο βολικό μωρό.. γιατί αλλιώς δεν ξέρω τι θα έκανα 🫣

Να πω την αμαρτία μου αν ήταν κάπως διαφορετικές οι συνθήκες ίσως να σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αργότερα να κάνω άλλο ένα παιδάκι … αλλά τώρα νιώθω πλήρες και γεμάτη ήδη την οικογένεια μου με τα τρια 🥰

Δεν ξέρω εσείς αν το νιώθετε αλλά εμένα με πιάνει μια θλίψη τώρα που βλέπω τον μπέμπη μου με την έννοια πως είναι η τελευταία φορά που χρησιμοποιώ πχ την φώλια το λίκνο την καλαθουνα μόλις κάνει και μεγαλώσει δεν χωράει θα μείνουν άδεια αχρείαστα μετά 🙄 είναι κάπως περίεργο🫣

Για 10 μέρες ήρθαν οι δικοί μου αύριο θα φύγουν πάλι

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 8 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Εμάς εξετάσεις στον χρόνο μας έβαλε κ κάναμε...σκέψου στον χρόνο ήταν 8 κιλά....κ πάλι όλα καλά...απορώ πώς σου λέει ήδη για εξετάσεις γτ όντως είναι μπαμπατσικο μωρό...αν κρίνω από τον δικό μου δλδ που δύο μηνών ήταν 6 κιλά..εμένα η μικρή είχε βγάλει μια ζήλια αλλά διαχειρισιμη σε γενικές γραμμές..κάνειερικα ξεσπάσματα σε εμένα...γνκ τα πάμε πολύ πολύ καλά γτ τα περίμενα ένα μαύρο χαλι...κ Μ φαινοπολυ εύκολα.. βέβαια είναι πολύ εύκολο μωρό... επίσης,σε μένα είδα τεράστια διαφορά που δεν θήλασα ..άλλη ποιότητα καθημερινότητας ξεκάθαρα...στη μικρή έκανα 9 μήνες θηλαστρο...εδώ είναι όλα πολύ ευκολα κ με τον τρόπο που του φτιάχνω τα γαλατάκια..ότι δεν προλαβαίνω πολλά εννοείται αλλά το έχω φιλοσοφήσει..κάνω τα βασικά από δουλειές κ αράζουμε όλοι μπαλκόνι που παίζει η μικρή... βγαίνουμε κ βόλτες εκ περιτροπής κ δεν κουραζόμαστε...τώρα που θα αρχίσω το σχολείο όμως θα σου πω σε κάνα δίμηνο πώς πάει ...😂... εννοείται πως υπάρχουν κ κάποιες μέρες δυσκολότερες αλλά ήπια...ή ίσως έτσι μου φαίνεται...

@Elk καλώς τους δέχτηκες...θα έχεις βοήθεια τώρα να πάρεις μια ανάσα..

Εντάξει λίγη ζήλια αλλά διαχείριση όταν είναι δεν πειράζει είναι και καπως λογικό είναι μικρά και αυτά είναι μεγάλη η αλλαγή μέσα στο σπίτι με ένα καινούργιο μωράκι αλλα βλέπεις μερα με την μέρα κάπως μπαίνουν σε μια σειρά ειδικά όταν αρχίσει και το σχολείο .. πάντα υπάρχουν δύσκολες μέρες και κάποιες πιο ήρεμες και εμείς έτσι είμαστε.. όλα ρόδινα δεν γίνεται να είναι..

πολλά πράγματα ούτε εγώ δεν προλαβαίνω να κάνω και όταν έχω ένα σπίτι χαοτικό με πιάνει σφίξιμο αλλά και τι να κάνω ; Χίλια κομμάτια δεν μπορώ να γίνω 🤷🏻‍♀️

Το θήλαστρο είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις κάθε μέρα για να ταΐσεις το μωρό εγώ το έκανα στην μεσαία για 2 μήνες και πραγματικά το είχα βαρεθεί σου τρώει πολύ χρόνο αστα.. ευτυχώς αυτήν την φορά θηλαστρο δεν χρειάστηκε να βάλω..

Για 10 μέρες ήρθαν οι δικοί μου αύριο θα φύγουν πάλι δεν κάθισαν πολύ αλλά δεν πειράζει πιστεύω σε κανένα δίμηνο θα ξανά έρθει με τον μπαμπά μου .. είναι δύσκολο όταν τους έχεις τόσο μακριά και του βλέπεις 1-2 φορές τον χρόνο ..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!

Πήγαμε κι εμείς για το εμβόλιο μας, όλα καλά με τον μικρό έχει φτάσει 6.370, πήρε 1 κιλό από τη προηγούμενη φορά. Εγώ έκανα εξέταση να δούμε το θυρεοειδή πως είναι, βέβαια θα βγουν την άλλη βδομάδα.

@Elk κι εμένα έχει ξεκινήσει να βγάζει γαλατάκι από τη μέρα που έχει αρχίσει να βάζει τα χέρια στο στόμα. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και τα κομματάκια είναι επειδή έχει αρχίζει να πήζει το γάλα στο στομάχι.

@Riaa μια χαρά είναι η ανάπτυξη της μικρής θα κάνετε και έναν επανέλεγχο σε λίγες μέρες και όλα καλά.

@Tinasardin8689 σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο το ότι δεν μπήκες στη διαδικασία να αντλήσεις. Η ψυχολογία της μαμάς είναι σημαντικότερη από το γάλα που θα πιει το μωρό.

Εμείς σε άλλα νεα κορίτσια έχουμε μια μικρή γκρίνια αυτές τις μέρες, δε του αρέσει να κάθεται και μόνος του και θέλει όλη την ώρα μια ενασχόληση. Τα βράδια έχει αρχίσει να κοιμάται περισσότερο αλλά εγώ έχω μια δυσκολία στο τι να κάνω με το γάλα καθώς έχει αυξηθεί το διάστημα ανάμεσα στους θηλασμους. Αναγκάζομαι να σηκώνομαι να βγάζω μέσα στη νύχτα γτ ξυπνάω από το πέτρωμα που έχει δημιουργηθεί, τις προηγούμενες ημέρες πάλι είχε μπλοκάρει το γάλα και παλευα μέσα στη νύχτα να το αδειάσω. Εσάς πόσες φορές ξυπνάνε τη νύχτα να φάνε και τι κάνετε με το στήθος όταν έχει μαζέψει. Ο γιατρός μου είπε να μη ξυπνάω το μικρό μόνο αν χρειαστεί επειδή έχει μαζέψει το στήθος και δε μπορώ άλλο.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@Eirin μια χαρά σου πήρε 1 κιλό πολύ καλά είστε τέλεια τα κιλάκια σας ..μπράβο 🥰

θα μιλήσω πάλι μαζί με την γιατρό και θα δούμε πως θα προχωρήσω με τους εμετούς σε 1,5 μήνα θα κάνουμε και εισαγωγή στις τροφές οπότε ίσως βοηθήσει 🤷🏻‍♀️

Εμένα το βράδυ κοιμάται καλά αλλά ξυπνάει νωρίς 6:30 η ώρα μέσα στην νύχτα δεν σηκώνεται πολλές φορές για γάλα αλλά το στήθος μου δεν γεμίζει ώστε να πετρώσει οπότε όταν ξυπνήσει το μωρό θηλάζω δεν με ενοχλεί να σου πω την αλήθεια

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα πάει θάλασσα το πρωί πολύ ζέστη είχε λάδι θάλασσα αλλά δεν μπήκα ούτε εγώ ούτε ο μπέμπης

Εμένα βλέπω κάνει κάθε μέρα εμετό πλέον (δεν το λες γουλιά )σήμερα έκανε ήδη 3 φορές και 1 ήταν ρουκέτα είχε κομμάτια γάλα (συγγνώμη για την περιγραφή) είπα θα κρατήσω σημειώσεις ποτέ και ποσες φορές κάνει ώστε να τα δείξω στην παιδίατρο να δω τι θα μου πει.. φοβάμαι πως σε μεγάλο βαθμό φταίει η κακή διατροφή μου και θα κλείσω ραντεβού με διατροφολόγο μήπως γίνει κάτι

@Riaa περάσατε καλά στο θέατρο μπράβο τι καλά .. εγώ πάλι δεν μπορώ να κάνω ρούπι από το σπίτι χωρίς τα παιδιά με είχαν καλέσει σε ένα μπατσελορ εχτές και δεν μπορούσε να πάω που να με αφήσουν τα κορίτσια 🙄

Όταν ήρθε το τρίτο ήταν μεγαλύτερη αλλαγή είναι κάπως χαοτικό στην αρχή πως θα τα βολέψεις όλα αλλά το είχα στο κεφάλι μου και κάπως χειρότερο το πράγμα πιστεύω βοηθάει ότι έχω ήσυχο βολικό μωρό.. γιατί αλλιώς δεν ξέρω τι θα έκανα 🫣

Να πω την αμαρτία μου αν ήταν κάπως διαφορετικές οι συνθήκες ίσως να σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αργότερα να κάνω άλλο ένα παιδάκι … αλλά τώρα νιώθω πλήρες και γεμάτη ήδη την οικογένεια μου με τα τρια 🥰

Δεν ξέρω εσείς αν το νιώθετε αλλά εμένα με πιάνει μια θλίψη τώρα που βλέπω τον μπέμπη μου με την έννοια πως είναι η τελευταία φορά που χρησιμοποιώ πχ την φώλια το λίκνο την καλαθουνα μόλις κάνει και μεγαλώσει δεν χωράει θα μείνουν άδεια αχρείαστα μετά 🙄 είναι κάπως περίεργο🫣

Για 10 μέρες ήρθαν οι δικοί μου αύριο θα φύγουν πάλι

Καλησπέρα!

Εγώ θα σου έλεγα να επικοινωνήσεις με τη παιδίατρο σου εάν είναι τόσο συχνοι οι εμετοί γιατί δεν νομίζω να σχετίζεται με αυτά που τρως.. εκτός και εάν το μωρό έχει κάποια αλλεργία ή ευαισθησία στις πρωτεινες του αγελαδινού γάλακτος που ίσως καταναλώνεις ή άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων ( τυρί, γιαούρτι) αλλά εάν είχε κάποια αλλεργία μπορεί να έβλεπες και αίμα ή βλέννη στα κακά του. Μπορείς να δοκιμάσεις να τα αποφύγεις για λίγες μέρες να δεις εάν επηρεάζεται κάπως.

Επίσης ,μήπως τρώει πολύ λαίμαργα; Ή είναι πολύ έντονη η ροή από το στήθος και για αυτό κάνει τις αναγωγές;

Με το καλό να μεγαλώσετε και άλλο την οικογένεια σας εάν το θελήσετε στο μέλλον!

Παντως ναι και εγώ το αισθάνομαι κάπως αυτό που λες.. ότι δηλαδή τα ρουχαλακια δε θα τα ξανα χρησιμοποιήσω.. και ότι δεν θα ξανά είμαι πότε πάλι έγκυος.. Αλλά μετά μου περνάει και σκέφτομαι ότι καλά είμαστε, και δόξα το Θεό απέκτησα δύο υγιή παιδάκια που αυτό ήθελα πάντα 😊

@Tinasardin8689 πήρες την σωστή απόφαση για σένα να μην θηλάσεις και έγινε πολύ πιο εύκολη η ζωή σου! Είναι σημαντικό ότι ήξερες αυτή τη φορά ακριβώς τι σου ταιριάζει. είδες που νόμιζες πως με τον ερχομό του μωρού θα γινόταν Βατερλώ; 😛😂 Όλα πηγαν κατ ευχήν!😊

Επίσης εννοείται πως με το σπίτι δεν πρέπει να τρελαινόμαστε γιατί οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ. Σε τέτοιες περιπτώσεις με μικρά μωρά πρέπει κάτι να αφήνουμε και πίσω.. δεν χάθηκε ο κόσμος.

@Eirin εγώ θα σου έλεγα το βράδυ για να αποσυμφόρησεις το στήθος σου να κάνεις με χλιαρό νερό στο μπάνιο λίγες μαλαξεις. Μην βγάζεις με το θηλαστρο γιατί έτσι αυξάνεις την παραγωγή σου. Εγώ που λες το πάθαινα αυτό στις αρχές μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός και να προσαρμοστεί η παραγωγή γάλακτος στις ανάγκες του μωρού. Τώρα επειδή και η δικιά μου μπέμπα δεν ξυπνάει πολλές φορές για γάλα το βράδυ, το στήθος έχει από μόνο του προσαρμοστεί και δεν παθαίνω αυτά τα πετρώματα. Αλλά επειδή κάθε περίπτωση ίσως είναι διαφορετική συμβουλεύσου και τον γιατρό σου αν συνεχιστεί. Αλλά το να βγάζεις με το θηλαστρο νομίζω δεν είναι καλή ιδέα.. είναι προσωρινή λύση...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια

@Riaa Θα πάω σε μια βδομάδα περίπου για το εμβόλιο οπότε θα τα πούμε από κοντά με την παιδίατρο της είχα πει ήδη από την προηγούμενη φορά ότι κάνει εμετό .. Εχτές πχ δεν έκανε μόνο μια γουλιά μου έβγαλε το βράδυ να δούμε πω θα πάει και σήμερα

Όχι αίμα βλέννη δεν έχει όλα καλά είναι σε αυτά τώρα θα δω .. θα ελαττώσω τα γαλακτοκομικά θα πάω σίγουρα και σε διατροφολόγο (θα πήγαινα έτσι και αλλιώς δηλαδή)

Τουλάχιστον δεν το νιώθω μόνο εγώ αυτό 🫣 ότι μεγαλώνουν και θα μου λείπει

Κάναμε και το μπανάκι μας !!! 💙

64868D88-80ED-42EF-8EB2-BF5F44F44B6B.jpeg

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια έχω τέτοια χαρά που δεν θα τα ξαναχρησιμοποιήσω...θέλω ήδη να αρχίσω να τα δίνω όλα...😂

Δημοσίευση

@Riaa θα δοκιμάσω αυτό με το χλιαρό μπάνιο το βράδυ αλλά θα δούμε πως θα πάει. Τώρα έχει αυξηθεί ο χρόνος ανάμεσα στους θηλασμους και πίνει μόνο από το ένα στήθος κάθε φορά οπότε αυξάνεται και ο χρόνος. Θα το παλέψω ακόμα και βλέπουμε πως θα πάει.

@Elk φτου φτου ένας μπέμπης στη θάλασσα. Έχετε μπόλικο μαλλακι βλέπω. Πως τα πάτε με τη θάλασσα;

@Tinasardin8689 μετά τους 6 μήνες δώσε τα πρώτα να φεύγουν αφού δεν έχεις σκοπό να κάνεις αλλο παιδάκι.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 15 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Εγώ κορίτσια έχω τέτοια χαρά που δεν θα τα ξαναχρησιμοποιήσω...θέλω ήδη να αρχίσω να τα δίνω όλα...😂

Χαχαχα εσένα σου βγήκε το ακριβώς αντίθετο από εμάς δηλαδή 😂

Θα προτιμούσα και εγώ να έχω αυτο το αίσθημα χαράς που έχεις και εσύ .. 😅

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 9 ώρες, ο/η Eirin είπε:

@Riaa θα δοκιμάσω αυτό με το χλιαρό μπάνιο το βράδυ αλλά θα δούμε πως θα πάει. Τώρα έχει αυξηθεί ο χρόνος ανάμεσα στους θηλασμους και πίνει μόνο από το ένα στήθος κάθε φορά οπότε αυξάνεται και ο χρόνος. Θα το παλέψω ακόμα και βλέπουμε πως θα πάει.

@Elk φτου φτου ένας μπέμπης στη θάλασσα. Έχετε μπόλικο μαλλακι βλέπω. Πως τα πάτε με τη θάλασσα;

@Tinasardin8689 μετά τους 6 μήνες δώσε τα πρώτα να φεύγουν αφού δεν έχεις σκοπό να κάνεις αλλο παιδάκι.

Ναι θέλει να αδειάζεις λίγο με το χέρι σου μέχρι να συγχρονιστεί το πράγμα καλά θα είναι να αποφεύγεις θήλαστρο είναι καπως παγίδα γιατί δίνει λάθος ερεθίσματα

Εμένα έχεις δυο μέρες τώρα που δεν έκανε εμετό μια γουλιά έβγαλε Χτες σήμερα τίποτα για να δούμε πως θα πάει

Μπόλικο μαλλί έχει και αυτός αφού τα μπροστινά τα πιάνω και με λαστιχάκι μέχρι να το βαφτίσω θα έχει μακρύνει αρκετά 😂

Ναι αμε του άρεσε η θάλασσα αν δεν έχει κύμα τον βάζω για την ώρα έχει έκανε 2 μπανακια και δεν έχει κλάψει - γκρινιάξει οπότε πάει καλά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.