Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εμείς είχαμε καπνό1-2 μέρες τώρα είμαστε καλύτερα αλλά δεν έχουμε πάει πουθενά γιατί έχω τον άντρα μου λίγο άρρωστο δεν σταματάνε αυτές ιώσεις 🤷🏻‍♀️

Εγώ για την βάφτιση σκέφτομαι την Κυριακή του Θωμά (είναι η πρώτη Κυριακή μετά το Πάσχα )λίγο που μιλήσαμε και με τον νονό είπε ότι τον βολεύει αλλά ακόμα δεν έχω κλείσει κάτι

Αυτές οι ιώσεις δε μας αφήνουν σε ηρεμία ούτε το καλοκαίρι ούτε το χειμώνα, περαστικά στον άντρα σου.

Ωραία είναι αυτή η Κυριακή που σκέφτεστε, την είδαμε κι εμείς αλλά δε μπορεί ο νονος. Ιούλιο λέμε να τη κάνουμε εμείς.

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 100.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Γεια σας κορίτσια! Γέννησα, όλα πήγαν τέλεια! ♥️🥰 Ειμαι πολύ πολύ χαρούμενη! Προς το παρόν δεν πονάω καθόλου. Το μωράκι γεννήθηκε 3350. Μπήκε αμέσως στήθος και θηλάζουμε κανονικά. Και στα δικά σας κ

• Κορίτσια όλα τέλεια πήγαν....🩷..10:43 γεννήθηκε 3300 ο μπεμπαρος..δεν ταλαιπωρήθηκα ούτε ένα λεπτό...

• Κορίτσια εγώ γέννησα όλα καλά πήγαν ευτυχώς εντάξει πονάω λίγο αλλά με πιάνουν τα παυσίπονα νυστάζω φουλ ομως ο μπέμπης έπιασε αμέσως στήθος και θηλάζει καλά προς το παρών γεννήθηκε 2960γρ

Posted Images

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια..εμείς τη βάπτιση θα την κάνουμε 1 Νοεμβρίου κατά πάσα πιθανότητα..με τη νονά είμαστε κομπλέ...την Παρασκευή πήγα είδα μια αίθουσα σε ξενοδοχείο αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει.παλι τα ίδια άτομα θα έχουμε πάνω κάτω...60 περίπου...εμείς ξεκουραζόμαστε όσο μπορούμε...σε έναν μήνα αρχίζω δουλειά..ο μπεμπακος τα πάει πολύ καλά..την Πέμπτη έχουμε το πρώτο του εμβολιο .

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@Tinasardin8689 Ααα ωραία μια χαρά τον Νοέμβριο δεν θα είναι και μεγάλο το μωράκι καλύτερα (και εγώ πιο μικρό ήθελα ιδανικά αλλά δεν με βολεύει) κάπου τόσο άτομα θα καλέσω στην βάφτιση όταν με το καλό την κάνουμε στο ξενοδοχείο να φανταστώ σκέφτεσαι να κανεις το τραπέζι ε; εγώ σε ένα ταβερνάκι στην θάλασσα σκέφτομαι ελπίζω να βρω γιατί πέρσι στην βάφτιση την μεσαίας κόρης μου είχε μεγάλο πρόβλημα με το τραπέζι δεν έβρισκα επειδή το έκανα Αύγουστο δεν θελανε να το αναλάβουν λόγο του τουρισμού 🤷🏻‍♀️ τελικά στην θεία σου θα πας με την αδερφή που έλεγες για διακοπές ;

Καλή αρχή και με την δουλειά θα μπείτε σε νέους ρυθμούς τώρα

@Eirin μια χαρά είναι και ο Ιούλιος οπότε βολεύει και τον νόμο μωρέ δεν πειράζει εγώ είπα για τότε να έρθουν και οι δικοί μου να κάνουμε Πάσχα τα γενέθλια και την βάφτιση όλα μαζί ☺️εκκλησία έχετε σκεφτεί ; Εγω θα πάω εκεί που έκανα και πέρσι την βάφτιση της μεσαίας ήταν ωραία μου άρεσε και η εκκλησία και ο παπάς ήταν καλός..

σε άλλα νέα αύριο έχω παιδίατρο να κάνουμε το δεύτερο εμβόλιο στον μπέμπη αλλά έχω και στα κορίτσια να κάνω οπότε θα φάμε ώρα στην γιατρό

Εγώ λιγο που τον ζυγίζω στην δικιά μας ζυγαριά που τον παίρνω αγκαλιά δεν δείχνει να έχει πάρει πολύ βάρος θα δούμε και αύριο που θα πάω στην γιατρό

Δημοσίευση

@Tinasardin8689 με το καλό το εμβόλιο. Μια χαρά είναι η 1η Νοεμβρίου δεν έχουν αρχίσει και τα πολλά κρύα. Πως πάνε από τιμές στο ξενοδοχείο που κοίταξες; Εμείς για την ώρα μόνο με φωτογράφο έχουμε μιλήσει. Πως αισθάνεσαι που επιστρέφεις στη δουλειά;

@Elk πήγατε για τα εμβόλια σας; Τη βάφτιση θα πάμε σε χωριό να τη κάνουμε δεν έχουμε αποφασίσει ακριβώς σε ποιο θα είναι, αλλά νομίζω θα είναι ωραία. Όσο για τραπέζι θα δούμε μήπως το κάνουμε στη πλατεία του χωριού. Θα πρέπει να κοιτάξουμε για το ποιος αναλαμβάνει τα φαγητά σε αυτές τις περιπτώσεις το μαγαζί που έχει το χωριό ή θα πρέπει να βρούμε catering.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τι κάνετε κορίτσια; πήγαμε για εμβόλια έκανα και τους τρεις σήμερα οπότε φάγαμε αρκετή ώρα στην γιατρό σήμερα 🫣

Όλα μια χαρά ο μπέμπης ήταν χαρούμενος στην εξέταση όλο φωνούλες και χαμόγελα ήταν 🥰 Λίγο έκλαψε όταν τον τσίμπησε αλλά σταμάτησε γρήγορα

Αλλά πολύ βάρος πάλι δεν έχει πάρει θέλαμε λίγο περισσότερο ελπίζω όταν κάνουμε εισαγωγή στις τροφές να παίρνει καλύτερο βάρος τι να πω..

Μου είπε μπορώ να τον βάλω στην θάλασσα

Δεν πειράζει που κανει πιπίλα το δάχτυλο του αυτά τα νέα μας

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 6 ώρες, ο/η Eirin είπε:

@Tinasardin8689 με το καλό το εμβόλιο. Μια χαρά είναι η 1η Νοεμβρίου δεν έχουν αρχίσει και τα πολλά κρύα. Πως πάνε από τιμές στο ξενοδοχείο που κοίταξες; Εμείς για την ώρα μόνο με φωτογράφο έχουμε μιλήσει. Πως αισθάνεσαι που επιστρέφεις στη δουλειά;

@Elk πήγατε για τα εμβόλια σας; Τη βάφτιση θα πάμε σε χωριό να τη κάνουμε δεν έχουμε αποφασίσει ακριβώς σε ποιο θα είναι, αλλά νομίζω θα είναι ωραία. Όσο για τραπέζι θα δούμε μήπως το κάνουμε στη πλατεία του χωριού. Θα πρέπει να κοιτάξουμε για το ποιος αναλαμβάνει τα φαγητά σε αυτές τις περιπτώσεις το μαγαζί που έχει το χωριό ή θα πρέπει να βρούμε catering.

Ωραία θα είναι θα έχει και ζέστη τον Ιούλιο θα είναι καλά στην πλατεία που σκέφτεστε

θα τα ρωτήσεις λογικά σε τέτοια παίρνουν catering εκτός αν δεν έχεις πολλά άτομα ή μετά καμιά σούβλα ☺️

Δημοσίευση

Οι τιμές κατά άτομο πάνε από 45-50€ αλλά ειναι από τις πιο ακριβές επιλογές η συγκεκριμένη...μπουφέ θα έχουμε..

Δημοσίευση

Πόσο είστε τώρα ακριβώς @Elk !και σε μήνες και σε βάρος...έχω καταλήξει ότι το κάθε παιδάκι έχει τον ρυθμο του κ άδικα σκάμε εμείς..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Διάβασα τα νέα σας😊

Εμείς δεν έχουμε κλείσει ημερομηνία για την βάφτιση, ούτε έχουμε ρωτήσει την νονά αλλά ιδανικά θα θέλαμε την ερχόμενη άνοιξη.

Όσο για μετά την εκκλησία, σκέφτομαι στον προαύλιο χώρο του ναού για catering.

Η βάφτιση θα γίνει στο χωριό μου το Κεφαλάρι, το οποίο έχει υπέροχο ναό, τη Ζωοδόχο Πηγή. Εκεί παντρευτήκαμε και βαφτίσαμε και τη πρώτη μας κόρη.

@Tinasardin8689 καλύτερα που θα βαφτισετε το μωράκι σας νωρίς. Δεν θα ταλαιπωρηθεί και πολύ.. όσο πιο μεγάλα είναι τόσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται νομίζω. Και για τις τιμές που αναφέρεις 40-50€ το άτομο, έχω να πω πως τα πράγματα έχουν ξεφύγει, κάθε χρόνο όλο και πιο ακριβά..

@Elk στους 2 μήνες γέννησης της η Αριάνα ήταν 4650 και η τωρινή μπέμπα ήταν 5350. Και οι δύο με αποκλειστικό θηλασμό. Ήταν μέσα στην καμπύλη ανάπτυξης πάντα και κάθε μήνα έπαιρνε βάρος με τον δικό της σταθερό ρυθμό. Και η παιδίατρος μας είχε πει πως αυτό μετράει. Είναι αδυνατούλα ακόμα και τώρα. Είναι 4,5 χρόνων περίπου και είναι 16 κιλά. Βέβαια και εγώ ήμουν πολύ αδύνατο παιδάκι.

Και εμείς είχαμε κλειστεί δυο μέρες λόγω του καπνού από κοντινή φωτια. Καθαριζα τα μπαλκόνια και είχε ένα σωρό στάχτη.. δεν ανοίγαμε καθόλου τα παράθυρα μας, η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. Ευτυχώς πέρασε, και ελπίζω να σταματήσουν οι φωτιές παντού.

Κατά τα άλλα κορίτσια εμείς είμαστε καλά. Μεγαλώνει η μπεμπουλα, γελάει και γενικά παρατηρεί τα πάντα. Εξακολουθεί να είναι ένα ήσυχο και καλό μωράκι. Κάνουμε τα μπανάκια μας τα απογευματινά ( Η μπέμπα ακόμα όχι) και κυλάει ως ωρας ήσυχα το καλοκαιράκι.

Ο πεθερός μου εγχειριστηκε την περασμένη Πέμπτη και σήμερα θα πάρει εξιτήριο.ολα πήγαν καλά και τώρα θα δούμε τι θα του πουν απο θεραπείες που ίσως χρειαστεί να ακολουθήσει. Εσένα @Elk πως είναι ο μπαμπάς σου; Ήταν και αυτός να κάνεις εγχείρηση, σωστά;

Δημοσίευση

@Elk κι εμένα η πρώτη έπαιρνε με το σταγονόμετρο... κλείνει τα τρία τον Σεπτέμβριο κ ακόμα δεν έχουμε αγγίξει τα 12 κιλά...έπινε γάλα κανονικα και τρώει φυσιολογικα κ ανά διαστήματα κ περισσότερο από το κανονικό..ε δεν παχαινει με τπτ..κάναμε εξετάσεις στον χρόνο,όλα τέλεια... αυτός ο μικρούλης καμία σχέση...όσο ήταν τριών μηνών η Κωνσταντίνα,ήταν ο μπέμπης στις 40 μέρες...

@Riaa ναι έχουν ξεφύγει..κ σε μια ταβέρνα να πας κάτω από 35€ το άτομο δεν δίνεις... μπράβο που η μικρή είναι ήσυχη..να συνεχίσει εύχομαι έτσι ..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@Tinasardin8689 @Riaa

Εμένα ο μπέμπης 2 μηνών ήταν 4360γρ και τώρα 3 μηνών είναι 4810γρ είναι ο πιο μικρός και από τις δύο μου κορες αν και η μεσαία η Ροδιανή γεννήθηκε λιγότερα κιλα από τον μπέμπη 3 μηνών & 1 εβδ ηταν 5340γρ .. ο μπέμπης είναι λίγο πιο κάτω από την κόκκινη καμπύλη ενώ το ύψος του είναι ακόμα στην πορτοκαλί .. το πιο καλό βάρος το έπαιρνε η Θωμαΐς η μεγάλη

Η παιδίατρος το μόνο που με είπε αν έχω κουραστεί με την αποκλειστικό θηλασμό γιατί έχω και άλλα δύο μικρά παιδάκια δεν είναι εύκολο μήπως θέλω να δώσω και ξένο αλλά της είπα πως εγώ δεν έχω κουραστεί, εκτός αν πιστεύει πως είναι απαραίτητο να πάρει και μπουκάλι μου είπε πως και εκείνη προτιμάει να συνεχίσω με αποκλειστικό θηλασμό.. απλά όσο μπορώ να προσέχω την διατροφή και να πίνω αρκετό νερό ..

Ο μπαμπάς μου έκανε την επέμβαση όλα καλά πήγαν απλά θέλει λίγο χρόνο ώστε να μπορέσει να οδηγήσει τόσες ώρες λογικά σε κάνα 2 μήνες θα μας επισκεφτεί η μαμά μου είναι ήδη Αθήνα αλλά ακόμα δεν έχει έρθει και δεν ξέρω πότε θα έρθει..

Καλή ανάρρωση στο πεθερό σου σιδερένιος και όλα να πάνε καλά από εδω και πέρα με της θεραπείες

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!

@Tinasardin8689 βλέπω έχουν ξεφύγει οι τιμές το ανεβάζει ένας και ακολουθούν και οι υπόλοιποι.

Εμείς Σεπτέμβριο - Οκτώβριο θα πάμε να συνεννοηθούμε για το κόστος κλπ. Επειδή η βάφτιση δε θα γίνει εδώ που μένουμε όλα πρέπει να είναι έτοιμα από το χειμώνα.

@Elk ωραία ονόματα έχουν οι κόρες σου. Για τον μικρό μην ανησυχείς θα τα πάρει τα κιλά του, κάθε μωρό έχει τη δική του εξέλιξη με τις τροφές θα αλλάξει. Σχετικά με τη θάλασσα θα τον βάλετε; Περαστικά στο πατέρα σου, με το καλό να τους συναντήσεις πάλι, θα έχετε καιρό.

@Riaa περαστικά στο πεθερό σου. Πως τα πας τώρα από βοήθεια με τα παιδιά τις ώρες που δουλεύεις;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Καλησπέρα!!!

@Tinasardin8689 βλέπω έχουν ξεφύγει οι τιμές το ανεβάζει ένας και ακολουθούν και οι υπόλοιποι.

Εμείς Σεπτέμβριο - Οκτώβριο θα πάμε να συνεννοηθούμε για το κόστος κλπ. Επειδή η βάφτιση δε θα γίνει εδώ που μένουμε όλα πρέπει να είναι έτοιμα από το χειμώνα.

@Elk ωραία ονόματα έχουν οι κόρες σου. Για τον μικρό μην ανησυχείς θα τα πάρει τα κιλά του, κάθε μωρό έχει τη δική του εξέλιξη με τις τροφές θα αλλάξει. Σχετικά με τη θάλασσα θα τον βάλετε; Περαστικά στο πατέρα σου, με το καλό να τους συναντήσεις πάλι, θα έχετε καιρό.

@Riaa περαστικά στο πεθερό σου. Πως τα πας τώρα από βοήθεια με τα παιδιά τις ώρες που δουλεύεις;

Είναι της πεθεράς μου και της μαμάς μου τα ονόματα των κοριτσιών ευχαριστώ 😊

Γενικά οι τιμές έχουν φύγει κορίτσια αλλά εντάξει εδώ στο χωριό είναι κάπως καλύτερα νομίζω σε σχέση με πιο μεγάλες πόλης

Ναι θα τον βάλω στην θάλασσα τον μπέμπη αφού πήρα το οκ ακόμα δεν έχω πάει όταν τον βάλω θα σας πω 😊

Δημοσίευση

Καλέ @Elk τι όμορφα ονόματα έχουν τα κορίτσια σου! Πραγματικά υπέροχα.

Μπράβο στην παιδίατρο που σε συμβούλευσε να συνεχίσεις με αποκλειστικό θηλασμό γιατί συνήθως οι περισσότεροι λένε δώσε και ξένο να ξεμπερδευεις.

Με το καλό να μπορέσει να οδηγήσει ο μπαμπάς σου και να σας επισκεφτούν 🙂 ευχαριστώ για τις ευχές για τον πεθερό μου.

@Eirin σε ευχαριστώ και εσένα για τις ευχές!

Τώρα είναι πιο χαλαρά στη δουλειά και δεν λείπω πολλές ώρες.

Έχει πάρει ο άντρας μου κάποιες μέρες άδεια ,και από Σεπτέμβριο θα πάρει και την 9 μήνη άδεια του, οπότε θα είμαστε άνετοι.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 18 ώρες, ο/η Riaa είπε:

Καλέ @Elk τι όμορφα ονόματα έχουν τα κορίτσια σου! Πραγματικά υπέροχα.

Μπράβο στην παιδίατρο που σε συμβούλευσε να συνεχίσεις με αποκλειστικό θηλασμό γιατί συνήθως οι περισσότεροι λένε δώσε και ξένο να ξεμπερδευεις.

Με το καλό να μπορέσει να οδηγήσει ο μπαμπάς σου και να σας επισκεφτούν 🙂 ευχαριστώ για τις ευχές για τον πεθερό μου.

@Eirin σε ευχαριστώ και εσένα για τις ευχές!

Τώρα είναι πιο χαλαρά στη δουλειά και δεν λείπω πολλές ώρες.

Έχει πάρει ο άντρας μου κάποιες μέρες άδεια ,και από Σεπτέμβριο θα πάρει και την 9 μήνη άδεια του, οπότε θα είμαστε άνετοι.

Καλημέρα κορίτσια

Γενικά με την γιατρό έχω διάφορα θεματάκια μαζί της και δεν ειμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά τουλάχιστον στο κομμάτι θηλασμός είναι καλή δεν προωθεί καθόλου το ξένο γάλα όταν η μαμά θέλει να θηλάσει ..

Ααα ωραία τώρα που δεν έχετε και πολύ δουλειά είστε κάπως πιο χαλαροί θα πάρει και το 9μηνο τον Σεπτέμβρη θα είναι και η μεγάλη στο σχολείο οπότε μια χαρά !θα πάτε και διακοπες ειχες πει ;

και εμένα έχει σταματήσει την δουλειά ο άντρας μου και είμαστε όλοι μαζί την Τρίτη τελικά θα κάνω και τα γενέθλια πήγα εχτές παράγγειλα και της τούρτες τα έχω κανονίσει όλα περιμένουν πως και πως 😂

Δημοσίευση

Α έχετε το παρτακι σας την Τρίτη @Elk . Ε πώς να μην περιμένουν πώς και πώς.. θυμάμαι η Αριάνα κοίταζε κάθε μέρα τη σακούλα που είχε πράγματα για το πάρτι της, τα έβγαζε όλα πάνω στον καναπέ και τα κοίταζε 😂 να περάσετε πολύ πολύ όμορφα. Φέτος είστε 5 😊

Εμείς πρώτα ο Θεός θα πάμε στις 3 Σεπτεμβρίου ( που είναι και τα γενέθλια μου, γίνομαι και επίσημα 40😱) στην βόρεια Εύβοια, στο Πευκί. Κλείσαμε ένα airbnb ακριβώς απέναντι από την παραλία. Ελπίζω να κάνει ωραίο καιρό.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 ώρες, ο/η Riaa είπε:

Α έχετε το παρτακι σας την Τρίτη @Elk . Ε πώς να μην περιμένουν πώς και πώς.. θυμάμαι η Αριάνα κοίταζε κάθε μέρα τη σακούλα που είχε πράγματα για το πάρτι της, τα έβγαζε όλα πάνω στον καναπέ και τα κοίταζε 😂 να περάσετε πολύ πολύ όμορφα. Φέτος είστε 5 😊

Εμείς πρώτα ο Θεός θα πάμε στις 3 Σεπτεμβρίου ( που είναι και τα γενέθλια μου, γίνομαι και επίσημα 40😱) στην βόρεια Εύβοια, στο Πευκί. Κλείσαμε ένα airbnb ακριβώς απέναντι από την παραλία. Ελπίζω να κάνει ωραίο καιρό.

Ελα μωρέ την γλυκουλα ☺️

Εγώ πάλι τα έχω όλα κρυμμένα γιατί αν τα δουν τι έχω πάρει θα θέλουν να τα ανοίξουν όλα και δεν θα μείνει τίποτα όρθιο 😂

Ωω θα πάτε να γιορτάσεις και τα γενέθλια σου τι ωραία μια χαρά 🥰 Να τα εκατοστήσεις κορίτσι μου να περάσετε καλά !!!

Δημοσίευση

Να περάσετε όμορφα @Elk στο πάρτι σας ..να το απολαύσετε όλοι...εμείς προχθές πήγαμε παιδίατρο. Ακριβώς δύο μηνών 6 κιλά ..δεν είναι καθόλου συνηθισμένη σε τέτοια νούμερα...τον βρήκε μια χαρά ..μόνο εχθές είχε μια ανησυχία... συνεχίζουμε..

@Riaa με το καλό οι διακοπές σας ..

Εγω ανυπομονώ να γυρίσω στο σχολείο να πω την αλήθεια...😂

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 13 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Να περάσετε όμορφα @Elk στο πάρτι σας ..να το απολαύσετε όλοι...εμείς προχθές πήγαμε παιδίατρο. Ακριβώς δύο μηνών 6 κιλά ..δεν είναι καθόλου συνηθισμένη σε τέτοια νούμερα...τον βρήκε μια χαρά ..μόνο εχθές είχε μια ανησυχία... συνεχίζουμε..

@Riaa με το καλό οι διακοπές σας ..

Εγω ανυπομονώ να γυρίσω στο σχολείο να πω την αλήθεια...😂

Καλημέρα κορίτσια

Ευχαριστούμε ☺️

Ωω 6 κιλάκια; Τέλεια θα έχει και ωραια μπουτακια 🥰

Να γυρίσεις για δουλειά; Αχ πως έχετε και το κουράγιο να δουλεύετε κορίτσια μπράβο.! Εγώ δεν νομίζω θα άντεχα παιδιά σπίτι δουλειά 🫣

Δημοσίευση

@Elk σήμερα είναι η μέρα του πάρτι Ε; Να περάσετε τέλεια και χρόνια σας πολλά🥳🥳

@Tinasardin8689 6 κιλά;; Πωπω τι ζουμπουρλουδικο μωράκι είναι αυτό;

Εγώ σε καταλαβαίνω που θες να γυρίσεις στη δουλειά. Και εγώ να σου πω την αλήθεια αυτές τις ώρες που λείπω στη δουλειά, μπορώ να πω πως τις ευχαριστιέμαι. Βέβαια χαίρομαι που δεν λείπω πολλές ώρες αλλά είναι ζωτικής σημασίας αυτές οι λίγες ώρες που αλλάζω παραστάσεις😂 ειδικά μέρες που έχουν γκρίνια τα μικρα, αυτά τα μικρά διαλείμματα μακριά από το σπίτι είναι όνειρο 😊😅

Να ρωτήσω κάτι άλλο κορίτσια σχετικά με την κοιλίτσα.

Ευτυχώς επιτέλους η κοιλίτσα μου έχει μειωθεί κατά πολύ. Καμία σχέση με πριν. Βέβαια παρατήρησα πως έχει ένα μικρό " ραφάκι" πάνω από την τομή της καισαρικης. Στάνταρ θα βελτιωθεί, αλλά πιστεύετε πως αυτό φεύγει; Σε εσάς που κάνατε καισαρική έχει δημιουργηθεί κάτι τέτοιο;

Στην πρώτη καισαρική μου δεν θυμάμαι να είχε συμβεί αυτό.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;

Εμείς απολαμβάνουμε τις καλοκαιρινές μας βόλτες και περπατάμε με τις ώρες. Είναι ότι πρέπει για να απασχολείται το μωρό κι εγώ να αλλάζω παραστάσεις. Τουλάχιστον με το περπάτημα κάνω και ένα είδος γυμναστικής μέχρι να ξεκινήσω από Σεπτέμβρη συστηματικά. Εσείς έχετε αρχίσει ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε γυμναστική; Με τη διατροφή τα πηγαίνω χάλια, τρώω αλλά είναι και ο θηλασμός που χρειάζεσαι έξτρα θερμίδες.

@Riaa αυτό το "ραφακι" που λες μου φαίνεται ότι το έχω όχι κάτι έντονο όμως, θεωρητικά με τη γυμναστική θα φύγει. Όσο για τις διακοπές σας ακούγονται τέλειες, καλά να περάσετε!!

@Elk θα περιμένουμε να μας πεις πως ήταν το πάρτι σας. Χρόνια πολλά για τη μικρή σας να τη χαίρεστε.

@Tinasardin8689 6 κιλά ο μικρός ότι πρέπει για να σφίξουν τα χέρια 😅 εχει πάρει και σε ύψος;

Πήγαμε σε μια καφετέρια χθες και στις διπλανό τραπέζι καθόταν μια μπουμπού 4ων μηνών ο μικρός μου πρέπει να της έριχνε κανα κιλό, γενικά τα αγόρια έχουν άλλο ρυθμο ανάπτυξης.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..

Είναι 63 εκατοστά..δεν είμαι καθόλου συνηθισμένη ητ η κόρη μου έπαιρνε σε ύψος αλλά στο βάρος με το σταγονόμετρο..Μ φαίνεται ότι έχω ένα παιδί ήδη έξι μηνών....οι βόλτες είναι πολύ ωραίες...εμείς δεν βγαίνουμε όλοι μαζι....Μ φαίνεται λίγο ταλαιπωρία,δεν ξέρω...δεν το έχω πάρει ζεστα...βγαίνω με τη μικρή.. συνήθως ο μικρός μένει σπίτι....ή με τον μπαμπά του ή με την κοπέλα π τον κρατάει...μια φορά βγήκαμε κ οι τρεις στην παιδική χαρά κ είπα α πα πα...του χρόνου δεν θα μπορώ να το αποφύγω οπότε λέω άσε το τώρα...😆... γυμναστική λέω να ξεκινήσω από την άλλη εβδομάδα..μόνο αερόβια επέτρεψε ο γιατρός...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;

Εμείς κάναμε το πάρτυ μας προχτές περάσαμε πολύ ωραία ήρθαν και οι νονοί της Ροδιανής μας έκαναν έκπληξη σοκ εγώ δεν το περίμενα καθόλου έκανα 650χιλ δρόμο για να είναι στα γενέθλια της βαφτιστηρας τους 🥹

Εχτες πηγαμε και στην θάλασσα βάλαμε τον μπέμπη μέσα ,του άρεσε κουνούσε τα ποδαράκια αλλά δεν το άφησα πολύ και τον ξέπλυνα με νερό μετά

Δημοσίευση

Μπράβο @Elk που περάατε όμορφα...σου είχε επιτρέψει ο παιδίατρος να τον βάλεις νομίζω ε...του άρεσε άραγε; πώς τον είδες;...εμείς κάνε το πρώτο μας μπάνιο εχθές με τη μεγάλη...κ να δούμε αν θα κάνουμε κ άλλο...😂

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι μου είχε πει μπορώ να τον βάλω μέσα αλλά μετά να τον ξεπλένω με νερό

Ναι του άρεσε δεν έκλαψε καθόλου αγκαλιά το είχε ο άντρας μου μια χαρά για πρώτη επαφή πήγε καλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.