Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹

Featured Replies

Δημοσίευση

@Tinasardin8689 περαστικά να ευχηθώ. Τι σου είπε ο γιατρός; Που οφείλεται ο πυρετός; Δεν έχεις πάρει χάπια για να μη κατέβει το γάλα; Έχεις και άλλες ενοχλήσεις εκτός από πυρετό; Όσο για το μικρό κάνει καθημερινά κακά του μήπως έχει και αέρια ; Μπορεί να φταίει και το γάλα κάποιες φορές.

• Απαντήσεις 1.1k
  • Εμφανίσεις 75.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Γεια σας κορίτσια! Γέννησα, όλα πήγαν τέλεια! ♥️🥰 Ειμαι πολύ πολύ χαρούμενη! Προς το παρόν δεν πονάω καθόλου. Το μωράκι γεννήθηκε 3350. Μπήκε αμέσως στήθος και θηλάζουμε κανονικά. Και στα δικά σας κ

• Κορίτσια όλα τέλεια πήγαν....🩷..10:43 γεννήθηκε 3300 ο μπεμπαρος..δεν ταλαιπωρήθηκα ούτε ένα λεπτό...

• Κορίτσια εγώ γέννησα όλα καλά πήγαν ευτυχώς εντάξει πονάω λίγο αλλά με πιάνουν τα παυσίπονα νυστάζω φουλ ομως ο μπέμπης έπιασε αμέσως στήθος και θηλάζει καλά προς το παρών γεννήθηκε 2960γρ

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 10 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα..τι κάνετε;εγώ δεν είμαι καλά...έχω 39 πυρετό από χθες τα ξημερώματα κ το στήθος πρήστηκε..δεν πονάει, είναι μαλακό αλλά έβγαλε λίγο γάλα.

Ελάχιστο..πήρα τον γιατρό κ ξεκίνησα αντιβίωση... επίσης,με το μωράκι όλα καλά σε γενικές γραμμές εκτός απ' όταν θέλει κακά του.τρωει πολύ κ κοιμαται.. αλλά όταν θέλει κακά,παιδευεται πολύ...θα μιλήσουμε αύριο με την παιδίατρο...

Υπάρχει περίπτωση να έπαθες μαστίτιδα; Χάπι σου έδωσαν για να κοπεί το γάλα; Περαστικά ήταν αρκετός ο πυρετός τώρα πως είσαι ; Εκανες άλλο ; Μίλησες με την παιδίατρο;

μήπως ενοχλεί το γάλα αυτό ; Αν δοκίμαζες κάποιο άλλο να μπορούσε να κάνει πιο εύκολα ; Δεν τα ξέρω και εγώ

Δημοσίευση

Κορίτσια μίλησα με τον γιατρό μου ..εχθές το βράδυ..μου έγραψε εξετάσεις να κάνω το πρωί για να αποκλείσουμε οποιαδήποτε λοίμωξη κ αντιβίωση παίρνω ήδη από χθες το βράδυ...είχα πάρει τα χαπια διακοπής απο την πρώτη μέρα... σήμερα είμαι καλύτερα..έχω σταθερά 37,4...

Όσο για το μικρούλι κάνει κακά μια φορά τη μέρα, σήμερα έκανε δύο αλλά μέχρι να του συμβεί υποφέρει...μετά είναι πολύ ήρεμος...τρώει υπεραρκετά...το πρωί θα μιλήσω με την παιδίατρο..

Όσο για τον γιατρό μου πραγματικά δεν υπάρχει...στέλνω μνμ κ έχει απαντήσει στο πεντάλεπτο...κ σήμερα ήδη με έχει καλέσει δύο φορές να δει πώς είμαι..

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Περαστικά @Tinasardin8689 !

Μπράβο στον γιατρό σου που ενδιαφέρεται τόσο. Είναι πολύ σημαντικό.

Έκανες κανένα τεστακι να δεις μήπως είναι καμία γρίπη β; Γιατί και αυτό παίζει αυτή τη περίοδο.

Βέβαια που να το κόλλησες; εκτος και αν κόλλησες κάτι όσο ήσουν στο νοσοκομείο.

Κάνε τις εξετασουλες σου αύριο και θα σου πει ο γιατρός. Ευτυχώς σου έχει πέσει αρκετά σήμερα.

Δημοσίευση

Τώρα το απόγευμα ανέβηκε πάλι...39.. ο γιατρός λέει ότι έπρεπε να με έχουν πιάσει τα χάπια...έχει προβληματιστεί..όχι,δεν έχω κάτι άλλο..έκανα τεστ...με ρωτάει συνεχώς αν έχω κάπου αλλού ενοχληση...δεν έχω απολύτως τπτ εκτός από το στήθος που έχει φουσκώσει αλλά είναι μαλακό..κ μου δίνει κάτι σουβλιες...ούτε βγάζει κάτι...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Τώρα το απόγευμα ανέβηκε πάλι...39.. ο γιατρός λέει ότι έπρεπε να με έχουν πιάσει τα χάπια...έχει προβληματιστεί..όχι,δεν έχω κάτι άλλο..έκανα τεστ...με ρωτάει συνεχώς αν έχω κάπου αλλού ενοχληση...δεν έχω απολύτως τπτ εκτός από το στήθος που έχει φουσκώσει αλλά είναι μαλακό..κ μου δίνει κάτι σουβλιες...ούτε βγάζει κάτι...

Εχεις καμία κοκκινίλα στο μαστό ; Ή μαστίτιδα κάνει αρκετό πυρετό από όσο ξέρω από την στιγμή που είδες και αλλαγή δηλαδή πρήξιμο χάπια παίρνεις ακόμα για να κοπεί το γάλα ;

Μπράβο στον γιατρό σου που σε πήρε τηλ να δει πως είσαι

Δημοσίευση

@Tinasardin8689 αύριο το πρωί είναι να πας για εξετάσεις; Αισθάνεσαι κάτι άλλο εκτός από πυρετό; Μήπως έχεις κάποια άλλη ενόχληση;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.