Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλό μήνα κορίτσια

Εγώ έχω συσπάσεις και κάπως έντονα πονακια χαμηλά νιώθω πίεση αλλά αυτά με πιάνουν νυχτα την μέρα είμαι κάπως καλύτερα

Εγώ είμαι λίγο αγχωμένη να σας πω την αλήθεια τώρα που έφτασαν οι μέρες μου

Λογικό είναι...όλα θα πάνε κατευχην και θα περιμένουμε νέα σου μολις μπορέσεις από Δευτέρα..🩷

• Απαντήσεις 827
  • Εμφανίσεις 52.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Τι κάνετε κορίτσια;  @Nannan ούτε εγώ έχω τέτοια ενόχληση έτσι όπως την περιγράφεις αλλά κάποιες φορές έχω ενοχλήσεις στην κύστη μου  είχα γιατρό σήμερα πήγα νοσοκομείο αλλά είχε γέννα ο γιατρό

• Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; Εμείς πήγαμε στην περιφορά εχτές αλλά κουραστικά από το περπάτημα και την ορθοστασία σήμερα ξύπνησα πιασμένα τα πόδια μου κατά τα άλλα ήταν καλά λίγο η μεγάλη μου φοβάται

• Όχι,τώρα τις βλέπω κ στον ύπνο μου....😝

Posted Images

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλό σκ!

Μόλις ήρθα γραφείο. Έξω κάνει κρύο κορίτσια λες και είναι φθινόπωρο😮💨

@Elk λογικό να νοιωθεις αγχωμένη. Και να έχεις και ένα σωρό άλλα συναισθήματα.

Όλα θα πάνε καλά! Το έχεις ξανά κάνει με επιτυχία άλλωστε άλλες δύο φορές 😊

Το εμβόλιο του κοκκυτη ούτε εμένα μου το πρότεινε ο γιατρός αυτός του δημοσίου. Αλλά το είχα κάνει στη περασμένη εγκυμοσύνη με τον ιδιώτη και επειδή το έψαξα λίγο θεώρησα πως πρέπει να το κάνω και σε αυτήν την εγκυμοσύνη. Πόσο μάλλον που τώρα που έχω παιδί στον παιδικό σταθμό.

Αλλά εννοείται πως η κάθε μαμά επιλέγει αυτο που θεωρεί καλύτερο 🙂

Έφτιαξα και εγώ βαλίτσα κορίτσια αν και έχω δύο εβδομάδες μπροστά μου. Τα ρουχαλακια δεν τα έχω βάλει ακόμα μέσα,θα τα αφήσω για τελευταία στιγμή,τα έχω στο συρτάρι γιατί νομίζω πως δεν θα μυρίζουν μετά ωραία 😅

@Elk θέλω να σε ρωτήσω μιας και έχεις εμπειρία. Όταν θηλασες τη δεύτερη κόρη σου, στην αρχή , σου ήταν πιο εύκολο; Ή πονούσαν οι θηλές σου όπως την πρώτη φορά;

Όταν θήλασα για πρώτη φορά την πρώτη μου κόρη, τις πρώτες ημέρες ήταν μαρτύριο. Δεν είχαν ματώσει αλλά πονούσαν πολύ και δεν μπορούσα να ακουμπήσω ύφασμα επάνω τους. Βέβαια μετά ήταν όλα οκ. Αλλά τις πρώτες ημέρες υπέφερα. Και σκέφτομαι, αυτο θα ξανά συμβεί ή μπα;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλημέρα κορίτσια

Και εμείς έχουμε καιρό χάλια με κρύο, εχτές έβρεχε όλη μέρα δεν μπορέσαμε ούτε μια βόλτα να πάμε.. Έστησα και το λίκνο το έβαλα στο δωμάτιο μου και είπα σήμερα να το ετοιμάσω να το στρώσω

@Riaa εγώ με την πρώτη δεν δυσκολεύτηκα να θηλάσω είχα λίγο πόνο στην αρχή αλλά υποφερτό και κράτησε μερικές μέρες

Στην δεύτερη όμως τα βρήκα μπαστούνια γιατι το μωρό δεν μπορούσε να συνεργαστεί είχα αρκετές αναποδιές με τον θηλασμό (μην σε κουράσω τώρα με λεπτομέρειες)τις πρώτες 50 μέρες δεν πήγαινε καθόλου καλά και πονούσα πάρα πολύ (πιο πολύ από την πρώτη φορά ) έδινα και 1-2 μπουκάλια ξένο την μέρα

Ευτυχώς μετά της 50 μέρες το πήγαμε αποκλειστικά και θήλασε μέχρι 13 μηνών όπου ξανά έμεινα έγκυος στο τρίτο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.