Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@Tinasardin8689 Ολα μια χαρά πάνε άντε με το καλό μεγάλωσε και ο μπέμπης.. στο μητέρα θέλεις να ρωτήσεις τιμές ; Δεν έχει στο ίντερνετ κανένα πίνακα με τιμές ;

Εμένα μου έστειλαν τις εξετάσεις τις αιματολογικές εντάξει ήταν

• Απαντήσεις 734
  • Εμφανίσεις 45.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Τι κάνετε κορίτσια;  @Nannan ούτε εγώ έχω τέτοια ενόχληση έτσι όπως την περιγράφεις αλλά κάποιες φορές έχω ενοχλήσεις στην κύστη μου  είχα γιατρό σήμερα πήγα νοσοκομείο αλλά είχε γέννα ο γιατρό

• Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; Εμείς πήγαμε στην περιφορά εχτές αλλά κουραστικά από το περπάτημα και την ορθοστασία σήμερα ξύπνησα πιασμένα τα πόδια μου κατά τα άλλα ήταν καλά λίγο η μεγάλη μου φοβάται

• Όχι,τώρα τις βλέπω κ στον ύπνο μου....😝

Posted Images

Δημοσίευση

Ωραία μπράβο!! Είχες γεννήσει φυσιολογικά το πρώτο σου παιδάκι; Μόνο το Μητέρα έχει σα μαιευτήριο ο γυναικολόγος σου ή είναι και σε άλλα;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 11 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Έχει τιμές από το 2023...δεν ειναι ενημερωμένες.. ναι,μόνο στο Μητέρα είναι ο γιατρός μου ...

Ααα τότε θέλει να πάρεις τηλέφωνο εγώ όταν κοιτούσα για Ιασώ της έβρισκα στο ίντερνετ 2022-2024 που έψαχνα που θα γεννήσω τώρα μπορεί να μην τα ανεβάζουν 🤷🏻‍♀️

αλλά πάρε αφού δεν τα έχουν ενημερώσει γιατί σίγουρα θα έχουν πάει προς τα πάνω..

Τουλάχιστον γεννάς φυσιολογικά οπότε και λιγότερο κάθεσαι και είναι κάπως πιο φτυνα

Καλημέρα κορίτσια

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κορίτσια !!

Επιτέλους έφυγε λίγο η σκόνη για να πλύνουμε και τα υπόλοιπα, το καρότσι μου έχει μείνει να καθαρίσω και να αρχίσω να βάζω τα πράγματα στη βαλίτσα (τουλάχιστον να είναι μαζεμένα).

Σχετικά με το μαιευτήριο δεν έχω πάρει ούτε εγώ τηλέφωνο για να ενημερωθώ για τις τιμές, θεωρητικά θα καλέσω μετά την επόμενη επίσκεψη στο γυναικολόγο έτσι ώστε να έχω μιλήσει πρώτα μαζί του.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και εγώ έβαλα να πλύνω κάτι ρουχαλάκια που με έδωσαν δώρο εχτές η αδερφή του άντρα μου και θέλω να βγάλω τα καλλυματα από το αβγό να τα πλύνω και όπως λες να τα βάλω στην βαλίτσα

Επιτέλους και εμάς σήμερα έφυγε αυτήν η σκόνη είδαμε λίγο ήλιο έχουμε ζέστη με το κοντομάνικο ειμαστε έχει και ωραία μέρα πως αλλάζει αμέσως η διάθεση με τον ήλιο ☺️

Δημοσίευση

Σήμερα έχεις όντως τέλεια μέρα!

Αυριο θα βάλω και εγώ επιτέλους να πλύνω τα ρουχαλακια.

Το αυγό το έχω στείλει για βιολογικό καθαρισμό. Και θέλω να στείλω και την καλαθούνα του καροτσιου από Δευτέρα.

Επίσης παρήγγειλα τα πάντα από ηλεκτρονικό φαρμακείο και το μόνο που μένει είναι σαγιονάρες για το Νοσοκομείο και πάνες/σερβιετες λοχείας.

Εν τω μεταξύ δε θυμάμαι καθόλου τι είχα χρησιμοποιήσει στη προηγούμενη γεννά. Όσες από εσάς έχετε ήδη παιδάκι, τι σας είχε βολεψει; Πανες λοχείας ή μεγάλες σερβιετες;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@Riaa εγώ τις πρώτες μέρες που έχω αρκετό αίμα παίρνω πάνες της ΤΕΝΑ μετα όταν λιγοστεύει Βάζω σερβιέτες

Και εγώ έχω παραγγείλει περιμένω να έρθουν από Δευτέρα αλλά προσπαθώ να θυμηθώ μήπως θέλω και τίποτα άλλο να πάρω..

παντόφλες μου έφεραν κάτι δώρο αλλά πρέπει να της αλλάξω γιατί μου είναι κάπως μικρές τώρα δεν ξέρω βέβαια αν έχουν πρηστεί και τα πόδια μου 🤷🏻‍♀️

Καλαθουνα θα κάνω ενα πλύσιμο λίγο τα πανιά της και ελπίζω να κάθεται μέσα ο μπέμπης..😅

Δημοσίευση

Επίσης κορίτσια,μου είπε για το εμβόλιο του κοκκυτη που θα κάνουμε...δεν θυμάμαι αν το είπα.. επειδή είχαμε συζήτηση εδώ κάποια φορά για αυτό..εγώ το αυγό κ τη φωλιά έχω από Δευτέρα κ να βάλω τα πράγματα στη βαλίτσα..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Riaa είπε:

Σήμερα έχεις όντως τέλεια μέρα!

Αυριο θα βάλω και εγώ επιτέλους να πλύνω τα ρουχαλακια.

Το αυγό το έχω στείλει για βιολογικό καθαρισμό. Και θέλω να στείλω και την καλαθούνα του καροτσιου από Δευτέρα.

Επίσης παρήγγειλα τα πάντα από ηλεκτρονικό φαρμακείο και το μόνο που μένει είναι σαγιονάρες για το Νοσοκομείο και πάνες/σερβιετες λοχείας.

Εν τω μεταξύ δε θυμάμαι καθόλου τι είχα χρησιμοποιήσει στη προηγούμενη γεννά. Όσες από εσάς έχετε ήδη παιδάκι, τι σας είχε βολεψει; Πανες λοχείας ή μεγάλες σερβιετες;

Εγώ είχα πάρει λοχείας κ ούτε καν. Έβαζα τις κανονικές μου ..τώρα θα βάλω μέσα στη βαλίτσα κ από τις δύο κ βλέπουμε αν κ νμζ πάλι τις κλασσικές θα χρησιμοποιήσω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.