Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹

Featured Replies

Δημοσίευση

Κι εμείς σαμπουάν αφρολουτρα κλπ pharmasept k frezyderm...κρέμα συγκαματος seotona...πάνε κ μωρομαντηλα pampers και babylino (λίγες φορες όμως).....γνκ απ' όλα...κρέμα για θηλές τη medela,αν κ εγώ έβγαζα με θηλαστρο εννέα μήνες...μετά στοπ..

• Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 29.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Τι κάνετε κορίτσια;  @Nannan ούτε εγώ έχω τέτοια ενόχληση έτσι όπως την περιγράφεις αλλά κάποιες φορές έχω ενοχλήσεις στην κύστη μου  είχα γιατρό σήμερα πήγα νοσοκομείο αλλά είχε γέννα ο γιατρό

• Όχι,τώρα τις βλέπω κ στον ύπνο μου....😝

• Καλημέρα!!  Πήγαμε στο γιατρό όλα καλά με το μωρό μεγαλώνει, κολυμπούσε και γυρνούσε όλη την ώρα. Επόμενο ραντεβού μετά τις γιορτές όπου θα κανονίσουμε και τη β' επιπέδου. 

Posted Images

Δημοσίευση

@Elk άντε μπράβο που είδες τον γιατρό...

Κορίτσια εγώ έχω θέμα με το ζάχαρο μάλλον...όλες οι πρωινές μετρήσεις είναι 100+...μέχρι 110... ποτέ δεν μετρούσα πάνω από 95...δεν ξέρω τι συμβαίνει..έχω αλλάξει γεύματα... υγιεινα,χωρίς υδατάνθρακες τπτ...αύριο πάω κ για εξετάσεις να δούμε τη διαφορά με το μηχάνημα κ την Παρασκευή θα μιλήσω κ με τον γιατρό κ με ενδοκρινολόγο...Μ είπε.μια φίλη να τρώω έως τις 8 το βράδυ..όχι αργότερα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

@Elk άντε μπράβο που είδες τον γιατρό...

Κορίτσια εγώ έχω θέμα με το ζάχαρο μάλλον...όλες οι πρωινές μετρήσεις είναι 100+...μέχρι 110... ποτέ δεν μετρούσα πάνω από 95...δεν ξέρω τι συμβαίνει..έχω αλλάξει γεύματα... υγιεινα,χωρίς υδατάνθρακες τπτ...αύριο πάω κ για εξετάσεις να δούμε τη διαφορά με το μηχάνημα κ την Παρασκευή θα μιλήσω κ με τον γιατρό κ με ενδοκρινολόγο...Μ είπε.μια φίλη να τρώω έως τις 8 το βράδυ..όχι αργότερα...

Ναι τουλάχιστον ήταν εκεί ο γιατρός όταν πήγα αυτήν την φορά

Ααα σου τσιμπάει είναι η αλήθεια θέλει το βραδινό λίγο προσοχή

Θέλει να τρως και υδατάνθρακες αλλά όχι πολύ δεν βοηθάει να τους βγάλεις και τελείως από την διατροφή σου.. εμένα έτσι μου είχε πει δηλαδή η δικιά μου.. σου έδωσαν κάποια διατροφή; Ή από μόνη σου κάνεις ;

Σίγουρα θα δείξει καλύτερα η εξέταση αίματος τα μηχανάκια δεν είναι τόσο αξιόπιστα είναι η αλήθεια

Δημοσίευση

Μου είπε για μια εβδομάδα να δοκιμάσω όλες τις πιθανές επιλογές...όποτε τρώω υδατάνθρακα είναι σίγουρα πιο υψηλό...χωρίς είναι καλύτερα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Μου είπε για μια εβδομάδα να δοκιμάσω όλες τις πιθανές επιλογές...όποτε τρώω υδατάνθρακα είναι σίγουρα πιο υψηλό...χωρίς είναι καλύτερα...

Ότι σου είπαν τότε να ακολουθήσεις, γιατί εγω δεν είχα θέμα με το νηστείας είχα θέμα με το μεταγευματικο οπότε οι οδηγίες μπορεί να είναι διαφορετικές ενώ εσένα είναι το αντίστροφο..

Πήγαινε να δώσεις αίμα και μετά κάνε και μια μέτρηση με το μηχάνημα για να συγκρίνεις τα νούμερα αν έχουν διαφορά και πόσο..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Ναι, το πρωί θα πάω... για να δούμε..εσύ μετά το φαγητό μετρούσες μετά από μια ή δύο ώρες;

Μετά από μια ώρα μετρούσα και ήθελε να είναι κάτω από 125 μου έλεγε εμένα το 125 σαν όριο ήταν ομως δύσκολο να μην το ξεπεράσω

Δημοσίευση

Έκανα κι εγώ τη καμπύλη και ήταν αυξημένη, μίλησα με τον ενδοκρινολόγο και θα ξεκινήσω μετρήσεις από αύριο, θα προσέξω κάποια πράγματα και θα δούμε πως θα πάμε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.