Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹

Featured Replies

Δημοσίευση

Όντως μέχρι τέλους.... μπράβο σου..μετά έχεις σκεφτεί πότε θα γυρίσεις..;εγώ έχω μια κούραση αλλά οκ εγώ έχω έναν μήνα ακόμα μπροστά σε εσας...κι εγώ δεν θα μπω στη διαδικασία άλλης εγκυμοσύνης αλλά δεν Μ αρέσει γνκ η αίσθηση της κοιλιάς...νιώθω σαν ντολμας...😄..απλά αυτό το μωράκι όλο κουνιέται κ Μ αρέσει πολυ ..

• Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 57.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κορίτσια εγώ γέννησα όλα καλά πήγαν ευτυχώς εντάξει πονάω λίγο αλλά με πιάνουν τα παυσίπονα νυστάζω φουλ ομως ο μπέμπης έπιασε αμέσως στήθος και θηλάζει καλά προς το παρών γεννήθηκε 2960γρ

• Τι κάνετε κορίτσια;  @Nannan ούτε εγώ έχω τέτοια ενόχληση έτσι όπως την περιγράφεις αλλά κάποιες φορές έχω ενοχλήσεις στην κύστη μου  είχα γιατρό σήμερα πήγα νοσοκομείο αλλά είχε γέννα ο γιατρό

• Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; Εμείς πήγαμε στην περιφορά εχτές αλλά κουραστικά από το περπάτημα και την ορθοστασία σήμερα ξύπνησα πιασμένα τα πόδια μου κατά τα άλλα ήταν καλά λίγο η μεγάλη μου φοβάται

Posted Images

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά μανούλες και μανούλες to be!

@Tinasardin8689 έχω βάλει κάποια ραντεβού από το Σάββατο 6 Ιούνη, και βλέπουμε!

Και εγώ δεν μπορώ να πω πως τρελαίνομαι με την μεγάλη κοιλιά.

Περιμένω πως και πως μετά να ξανά επανέλθει το σώμα μου και να μπορώ να φορέσω και τα ρούχα μου. Βαρέθηκα να φοράω τα ίδια και τα ιδια! Έχω ένα κολάν που το έχω λιώσει όλο αυτόν τον καιρό. Βλέπω τα τζινακια μου και τα ζαχαρωνω😂

Και το δικό μου μωρό είναι φουλ δραστήριο. Δεν θυμάμαι να ήταν τόσο δραστήρια η πρώτη μου κόρη μέσα στην κοιλιά.

Αυτη βέβαια είναι με το κεφάλι πάνω και δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο διαφορετικό ως προς το πώς νοιωθω τις κινήσεις της.

Πριν είχε λοξυγγα και κατάλαβα πως το κεφαλάκι της ήταν πάνω.

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά στις Μανουλες!!!

@Riaa μπράβο σου που θα δουλεύεις μέχρι τελευταία στιγμή και θα ξεκινήσεις και νωρίς!!!

Κορίτσια εμένα το μικρό μου αρχίζει τα κόλπα απο το απόγευμα και μετά το πρωί είναι ήρεμο το σκουνταω κιόλας για να αρχίσει. Αυτές τις μέρες έχω κάτι ενοχλήσεις τύπου πονακια περιόδου βέβαια δεν είναι συστηματικά, αντιλαμβάνομαι κάποιες στιγμές στη μέρα ότι έχω κάτι ενοχλήσεις. Περιμένω να πάω τη Τετάρτη στο γιατρό να μου πει πως πάμε, ενώ θα μεινω στην Αθήνα γτ θέλει ο γιατρός να είμαι κοντά, οπότε έχω να φτιάξω και τα πράγματα που θα έχω μαζί εκτός από τη βαλίτσα μαιευτηρίου.

Από ρούχα θα συμφωνήσω ότι βαρέθηκα να φοράω τα ίδια και τα ίδια όχι ότι βγαίνω από το σπίτι 🤣αλλά τις φορές που πηγαίνω στο γιατρό έχω 2 παντελόνια εγκυμοσύνης και φοράω μόνο αυτά και από μπλούζες δεν έχω πάρει καμία είχα 2-3 πιο φαρδιές που μου κάνουν.

Δημοσίευση

Κορίτσια νομίζω πως πόνοι περιόδου σηματοδοτούν την έναρξη τοκετού 🤔🫣

Βέβαια δεν έχω ιδέα σε τι ένταση και συχνότητα.

Για παρακολουθήστε το!!

Δημοσίευση

Κάτι τέτοιο μου έχει πει και ο γιατρός ότι αν καταλαβαίνεις πόνους περιόδου είναι ένα από τα σημάδια ότι πλησιάζει ο τοκετός, αλλά σίγουρα σχετίζεται με τη συχνότητα και τα υπόλοιπα συμπτώματα που υπάρχουν.

Δημοσίευση

Χρόνια μας πολλά!!!

Εγώ έχω ψευδοσυσπάσεις εδώ και μέρες! Το μωρό έχει κατέβει κι άλλο πλέον δεν μπορώ να περπατήσω εύκολα.

Έχω πρηστεί απίστευτα στα πόδια!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!

@Nannan πως είσαι; Κρατάς ακόμα;

@Elk πως είσαι; Υποθέτω φουλ η μέρα σου με τρία μικρά, Ε;

Εχεις καθόλου βοήθεια;

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είστε;

Εγώ αύριο έχω καρδιοτοκογραφο στις 11, να δούμε τι κάνει το ζουζούνι.

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Κι εγώ αύριο το μεσημέρι έχω να πάω στο γιατρό να δούμε πως πάει ο μικρός και πως προχωράμε.

@Riaa έχουν μείνει λίγες μέρες για να τη δεις από κοντά!!!

Δημοσίευση

Α ωραία @Eirin να μας πεις και εσύ αύριο τα νέα του μπέμπη σου!

Σε μια βδομαδουλα τέτοια ώρα υποθέτω θα έχω γεννήσει πρώτα ο Θεός.

Παράξενο μου φαίνεται που θα έχω δύο παιδάκια..

Νεα πίστα!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τι κάνετε κορίτσια πως είστε ;

@Eirin @Riaa θα περιμένουμε νέα σας από τον γιατρό

Εγώ κορίτσια καλά για την ώρα τουλάχιστον είναι πολύ καλό το μωράκι ήσυχος κοιμάται καλά να μην τον ματιάσω 🧿

Ευτυχώς μέσα στην μέρα κοιμάται στην καλαθούνα τον έχω στο σαλόνι οπότε βρίσκω χρόνο να ασχοληθώ με τα κορίτσια να κάνω και καμιά δουλίτσα

Έχω βοήθεια έρχεται η πεθερά μου ή αδερφή του άντρα κάποιες ώρες αλλά μένω και κάποιες ώρες μόνη μου με τα παιδιά καλά πάει μακάρι να συνεχίσει έτσι

Σήμερα θα πάω το πρώτο ραντεβού στην παιδίατρο να τον δει

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια... μπράβο @Elk .. είσαι η ελπίδα μας... εμένα μου φαίνεται πως όταν έρθει το μωρό, θα καταστραφεί το σύμπαν...🤔..την Παρασκευή έχω καρδιοτοκογραφο,θα σας στείλω νέα.. κορίτσια περιμένω από όλες τα νέα σας...εγώ άλλωστε είμαι η τελευταία.... θεωρητικά...

Δημοσίευση

@Elk μπράβο για τα νέα σας, οι μικρές πως αντιμετωπίζουν το νέο μέλος ;

Κορίτσια μια ερώτηση όταν επιστρέψατε στο σπίτι από το μαιευτήριο όσες είχατε απόσταση τι κάνατε με το τάισμα του μωρού στη διαδρομή;

Δημοσίευση

Εμένα το παιδάκι μου το πρωτο κοιμόταν δυόμισι ώρες μέχρι που φτάσαμε...την ταισαμε στο σπίτι μόλις φτάσαμε ..όμως μας είχαν δώσει από το μαιευτήριο γαλατάκι για τον δρόμο..

Δημοσίευση

Πραγματικά @Elk μια χαρά φαίνεται πως θα πάει με τον μικρουλι σου και με τα άλλα δύο σου παιδάκια.

Μακάρι να είναι ένα καλόβολο μωράκι και να τα βολεύεις όλα τόσο καλά.

@Eirin και εμένα από όσο θυμάμαι κοιμόταν στη διαδρομή Αθηνα- Άργος. Περίπου 1.30 ώρα δρόμος. Νομίζω την είχα θηλάσει λίγο πριν φτάσουμε. Γενικά ο θηλασμός εξυπηρετεί σε τέτοιες καταστάσεις.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 7 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Γεια σας κορίτσια... μπράβο @Elk .. είσαι η ελπίδα μας... εμένα μου φαίνεται πως όταν έρθει το μωρό, θα καταστραφεί το σύμπαν...🤔..την Παρασκευή έχω καρδιοτοκογραφο,θα σας στείλω νέα.. κορίτσια περιμένω από όλες τα νέα σας...εγώ άλλωστε είμαι η τελευταία.... θεωρητικά...

Θα περιμένουμε νέα από τον καρδιοτοκογραφημα 🙂

Και εγώ αυτο πίστευα εντάξει οι πρώτες 1-2 μέρες ήταν πιο Δύσκολες αλλά κάθε μέρα που περνάει είναι και καλύτερα βέβαια εχω δρόμο ακόμα μπροστά ώστε να μπορώ να είμαι πιο λειτουργική αλλά και πάλι καλά λέω που κάνω και τόσα με αποκλειστικό θηλασμό..

@Eirin οι μικρές κάθε μέρα και καλύτερα αρχίζουν να το αντιλαμβάνονται σιγά σιγά είναι μεγάλη η αλλαγή ειδικά για την μικρή δεν έχω παράπονο όμως δεν με δυσκόλεψαν κάτι που το φοβόμουν ..

Εγώ οταν μπήκαμε στο αμάξι κάθισα πίσω είχε λίγο γκρίνια ήθελε να Φάει τον τάισα και μετά κοιμήθηκε στην υπόλοιπη διαδρομή..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.