Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹

Featured Replies

Δημοσίευση

Και εμείς πρώτα ο Θεός, για βάφτιση σκεφτόμαστε για το 2027.

Εγώ κορίτσια αισθάνομαι μια γενική εξάντληση, και ψυχολογική και λίγο σωματική τις τελευταίες ημέρες.

Λίγο η γκρίνια της μικρής, λίγο το άγχος για το πώς θα μοιρασω το χρόνο όταν γεννηθεί το μωρό, σε σπίτι, παιδιά, δουλειά.. λίγο οι ετοιμασίες για τα γενέθλια της μικρής.. έχω κλαταρει νομίζω λίγο.

Έχει και αρκετή δουλειά αυτή την περίοδο, όπως επίσης θα έχει και τον Μάιο που θα γεννήσω. Αρα θα πρέπει να επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται στο γραφείο. Λέω να κάτσω δύο εβδομάδες και μετά να βάλω κάποιες ώρες κάθε μέρα. Θα δω πως θα τα συνδυάσω.

Επίσης έχω σκοπό να θηλάσω και αυτή τη φορά και αυτό είναι λίγο αγχωτικο για τις ώρες που θα λείπω.

Τέλος πάντων θα δούμε πως θα πάει όταν έρθει η ώρα..και πιστεύω κάπως να μπουν σε μια σειρά όλα.

• Απαντήσεις 628
  • Εμφανίσεις 36.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Τι κάνετε κορίτσια;  @Nannan ούτε εγώ έχω τέτοια ενόχληση έτσι όπως την περιγράφεις αλλά κάποιες φορές έχω ενοχλήσεις στην κύστη μου  είχα γιατρό σήμερα πήγα νοσοκομείο αλλά είχε γέννα ο γιατρό

• Όχι,τώρα τις βλέπω κ στον ύπνο μου....😝

• Καλημέρα!!  Πήγαμε στο γιατρό όλα καλά με το μωρό μεγαλώνει, κολυμπούσε και γυρνούσε όλη την ώρα. Επόμενο ραντεβού μετά τις γιορτές όπου θα κανονίσουμε και τη β' επιπέδου. 

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Riaa είπε:

Εγώ κορίτσια αισθάνομαι μια γενική εξάντληση, και ψυχολογική και λίγο σωματική τις τελευταίες ημέρες.

Λίγο η γκρίνια της μικρής, λίγο το άγχος για το πώς θα μοιρασω το χρόνο όταν γεννηθεί το μωρό, σε σπίτι, παιδιά, δουλειά.. λίγο οι ετοιμασίες για τα γενέθλια της μικρής.. έχω κλαταρει νομίζω λίγο.

Έχει και αρκετή δουλειά αυτή την περίοδο, όπως επίσης θα έχει και τον Μάιο που θα γεννήσω. Αρα θα πρέπει να επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται στο γραφείο. Λέω να κάτσω δύο εβδομάδες και μετά να βάλω κάποιες ώρες κάθε μέρα. Θα δω πως θα τα συνδυάσω.

Επίσης έχω σκοπό να θηλάσω και αυτή τη φορά και αυτό είναι λίγο αγχωτικο για τις ώρες που θα λείπω.

Τέλος πάντων θα δούμε πως θα πάει όταν έρθει η ώρα..και πιστεύω κάπως να μπουν σε μια σειρά όλα.

Καλή δύναμη να ευχηθώ!! Πιστεύω είσαι εξαντλημένη απ' όλα αυτά που περιγράφεις. Θα έχεις χρόνο να κάτσεις σπίτι έστω λίγες μέρες πριν τη γέννα ; Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα; Τι τελική ημερομηνία έχεις; Με συγχωρείς που ρωτάω σίγουρα τα έχεις αναφέρει.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Κρίμα που δεν σας το κάνει οι περισσότεροι το κάνουν από όσο ξέρω αλλά τώρα αν δεν μπορείς να αλλάξεις εκκλησία να πας αλλού κανε λίγο πιο μετά την βάφτιση..

Και εμένα η κουμπάρα μου έτσι 4 μηνών βάφτισε το παιδάκι της η αλήθεια είναι πως δεν καταλαβαίνουν πολλά όταν είναι πιο μικρά..

και εγώ θα το δω πως θα πάει.. αλλά είναι τα έξοδα αρκετά για αυτό το σκέφτομαι για αργότερα θα δούμε

Και δεύτερη μέρα του Πάσχα γίνονται βαφτίσεις

Ας έρθουμε με το καλό τα μωράκια μας και τα βλέπουμε όλα με τον καιρό 🥰

Έχω κάνει τάμα. Είναι η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντω και το τάμα μου βγήκε 🙏. Οπότε δεν αλλάζω εκκλησία. Δεν πειράζει θα γίνει πιο μετά.

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Καλή δύναμη να ευχηθώ!! Πιστεύω είσαι εξαντλημένη απ' όλα αυτά που περιγράφεις. Θα έχεις χρόνο να κάτσεις σπίτι έστω λίγες μέρες πριν τη γέννα ; Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα; Τι τελική ημερομηνία έχεις; Με συγχωρείς που ρωτάω σίγουρα τα έχεις αναφέρει.

Σε ευχαριστώ!

Νομίζω πως δεν θα κάτσω σπίτι και θα δουλέψω ως τέλους. Εκτός και αν προκύψει κάποιο πρόβλημα με την εγκυμοσύνη,που ελπίζω πως όχι.

Και στην προηγούμενη εγκυμοσυνη είχα δουλέψει μέχρι τη τελευταία ημέρα. Βέβαια ήμουν πιο ξεκούραστη γιατί δεν είχα άλλο παιδάκι.

Θα το δω πως θα πάει. Το καλό είναι πως είναι δικιά μου η δουλειά άρα μπορώ να προσαρμοσω τις ώρες που θα δουλεύω.

Είμαι 30&5. Αλλά θα γεννήσω εκτός απροόπτου προγραμματισμένα στις 38 εβδομάδες με καισαρική.

Μέσα Μαϊου περίπου.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nannan είπε:

Έχω κάνει τάμα. Είναι η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντω και το τάμα μου βγήκε 🙏. Οπότε δεν αλλάζω εκκλησία. Δεν πειράζει θα γίνει πιο μετά.

Οχι τότε δεν αλλάζεις καλά κάνεις και κρατάς το τάμα σου και εγώ αυτό θα εκανα στην θέση σου

Δημοσίευση

@Nannan εννοείται αφού το έχεις κάνει και τάμα δεν αλλάζεις εκκλησία. Σκέψου ότι θα απολαύσετε και τα δύο μυστήρια.

@Riaa είναι σημαντικό να μπορείς να ρυθμίσεις εσύ το ωράριο σου και όπως σου βγει. Πιστεύω μετά τα γενέθλια της μικρής σου θα ηρεμήσεις κάπως.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 ώρες, ο/η Riaa είπε:

Και εγώ έχω κουραστεί χωρίς να δουλεύω κιόλας μόνο που είμαι σπίτι με τα παιδιά και κάνω όσο μπορώ τις καθημερινές μου δουλειές το βράδυ είμαι κομμάτια

Ααα τόσο γρήγορα θα γυρίσεις στην δουλειά; Πωπω χαράς το κουράγιο σου και μόνο που το διάβασα κουραστικά αλλά αν είναι και δικό σου το γραφείο θέλει να είσαι και εκεί από μια το καταλαβαίνω όταν έχεις δική σου επιχείρηση δεν μπορείς να λήψεις και πολύ καιρό

Θα Έχεις κάποιον να σου κρατάει το μωρο ώστε να μπορείς να δουλέψεις ;

Όσο για τα παιδιά στην αρχή θα ειναι λίγο δύσκολο μέχρι να βρειτε τους ρυθμούς σας αλλά θα γίνει και αυτο απλά θέλει λίγο χρόνο

Δημοσίευση

@Riaa τι να πω .. μπράβο που θε και να θηλάσεις και να επιστρέψεις τόσο σύντομα..εγώ που θα πάω για δουλειά στους τρεις μήνες κ Μ φαίνεται δύσκολο..εγώ από την άλλη κορίτσια σκέφτομαι αυτή τη φορά να μη θηλάσω καθόλου..μου φαίνεται κάπως δύσκολο κ αυτή τη φορά θέλω να πιεστω όσο το δυνατόν λιγότερο..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια

Εντάξει ο θηλασμός είναι δύσκολο μωρε @Tinasardin8689 αν νιώθεις ότι δεν μπορείς δεν πειράζει όταν έχεις και άλλο παιδάκι δεν είναι εύκολο είναι η αλήθεια

@Riaa για αποκλειστικό θηλασμό σκέφτεσαι;

Εγώ θέλω να θηλάσω ελπίζω να μην δυσκολευτώ και ζοριστώ πολύ να πάει πιο στρωτά γιατί στη δεύτερη κόρη μου ζορίστηκα πολύ για να το καταφέρω

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, και καλό Σαββατοκύριακο!

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Νομίζω κάποιες ημέρες είναι πιο φορτισμένες και κουραστικές αλλά όλα καλά🙂

Ναι σκέφτομαι να θηλάσω αποκλειστικά. Την πρώτη μου κόρη την θήλασα έως τα 3. Παλι είχα επιστρέψει περίπου 2 εβδομάδες στο γραφείο μετα τη γέννα.Εβαζα τα ραντεβού μαζεμένα και προσπαθούσα να μη λείπω πάνω από τρίωρο μαζεμένο. Συνήθως πήγαινα ένα τρίωρο το πρωί και ένα διωρο το απόγευμα.Έβγαζα με το θηλαστρο γάλα και επίσης τη θήλαζα λίγο πριν φύγω.

Έχω ευτυχώς και τις δύο γιαγιάδες που είναι μαχημες και θα μπορούν να έρχονται να κρατούν τη μικρή όσο θα λείπω, αλλά μάλλον θα πάρει και ο άντρας μου 9 μήνο.

Εσείς κορίτσια έχετε καθόλου βοήθεια;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η Riaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, και καλό Σαββατοκύριακο!

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Νομίζω κάποιες ημέρες είναι πιο φορτισμένες και κουραστικές αλλά όλα καλά🙂

Ναι σκέφτομαι να θηλάσω αποκλειστικά. Την πρώτη μου κόρη την θήλασα έως τα 3. Παλι είχα επιστρέψει περίπου 2 εβδομάδες στο γραφείο μετα τη γέννα.Εβαζα τα ραντεβού μαζεμένα και προσπαθούσα να μη λείπω πάνω από τρίωρο μαζεμένο. Συνήθως πήγαινα ένα τρίωρο το πρωί και ένα διωρο το απόγευμα.Έβγαζα με το θηλαστρο γάλα και επίσης τη θήλαζα λίγο πριν φύγω.

Έχω ευτυχώς και τις δύο γιαγιάδες που είναι μαχημες και θα μπορούν να έρχονται να κρατούν τη μικρή όσο θα λείπω, αλλά μάλλον θα πάρει και ο άντρας μου 9 μήνο.

Εσείς κορίτσια έχετε καθόλου βοήθεια;

Ναι έτσι είναι κάποιες μέρες δύσκολες κάποιες καλύτερες

Ααα θήλασες αρκετό διάστημα μια χαρά πήγε εγώ θήλασα 13 μήνες και τις δύο

Εγώ βοήθεια δεν έχω η μαμά μου είναι μακριά και η πεθερά μου δουλεύει οπότε ότι βοήθεια έχω είναι από τον άντρα μου τις ώρες που είναι σπίτι

Δημοσίευση

Εγώ έχω και τις δύο μαμάδες για όποτε χρειαστω αλλά εξαρχής δεν ήθελα να τις έχω σε καθημερινή βάση...έχω μια άλλη λογική για τις ίδιες δηλαδή όχι για εμένα ή το παιδάκι...γι'αυτό κ από 3,5 μηνών η κόρη μου είχε κοπέλα μέχρι κ τώρα.. δυόμισι χρόνια σχεδόν...την αδερφή μου είχα που τα πήγαν σούπερ..και για του χρόνου επειδή η αδερφή μου βρήκε άλλη δουλειά έχω βρει ήδη μια κυρία να κρατάει κ τους δύο...κ οι γιαγιάδες αν χρειαστουν σε έκτακτη περίπτωση ή κάποιο απόγευμα κλπ ..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Εγώ έχω και τις δύο μαμάδες για όποτε χρειαστω αλλά εξαρχής δεν ήθελα να τις έχω σε καθημερινή βάση...έχω μια άλλη λογική για τις ίδιες δηλαδή όχι για εμένα ή το παιδάκι...γι'αυτό κ από 3,5 μηνών η κόρη μου είχε κοπέλα μέχρι κ τώρα.. δυόμισι χρόνια σχεδόν...την αδερφή μου είχα που τα πήγαν σούπερ..και για του χρόνου επειδή η αδερφή μου βρήκε άλλη δουλειά έχω βρει ήδη μια κυρία να κρατάει κ τους δύο...κ οι γιαγιάδες αν χρειαστουν σε έκτακτη περίπτωση ή κάποιο απόγευμα κλπ

στις πριν 3 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Εγώ έχω και τις δύο μαμάδες για όποτε χρειαστω αλλά εξαρχής δεν ήθελα να τις έχω σε καθημερινή βάση...έχω μια άλλη λογική για τις ίδιες δηλαδή όχι για εμένα ή το παιδάκι...γι'αυτό κ από 3,5 μηνών η κόρη μου είχε κοπέλα μέχρι κ τώρα.. δυόμισι χρόνια σχεδόν...την αδερφή μου είχα που τα πήγαν σούπερ..και για του χρόνου επειδή η αδερφή μου βρήκε άλλη δουλειά έχω βρει ήδη μια κυρία να κρατάει κ τους δύο...κ οι γιαγιάδες αν χρειαστουν σε έκτακτη περίπτωση ή κάποιο απόγευμα κλπ ..

Καλά κάνεις! Και εγώ είμαι της άποψης πως το παιδάκι σου τις ώρες που λείπεις πρέπει να είναι με κάποιον που εμπιστεύεσε σε όλα τα επίπεδα, και που συμφωνείς με τις μεθόδους διαπαιδαγώγησης του. Όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό.

Αφού ήδη έχεις βρει κυρία είσαι ήδη ξέγνοιαστη από αυτό το κομμάτι🙂

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ κορίτσια δεν δουλεύω είμαι σπίτι με τα παιδια οπότε δεν έχω θέμα με αυτό το να βρω κάποιον να τα κρατάει σε καθημερινή βάση αλλά αυτό που θα ήθελα είναι μια στο τόσο λίγη παρέα στο σπίτι γιατί είμαι πολλές ώρες μόνη μου με τα παιδιά ή αν θέλω να κάνω κάποια δουλειά στο σπίτι δεν είναι τόσο εύκολο να προσέχω και τα παιδιά ταυτόχρονα.. αλλά ούτε αυτό έχω..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια...εγώ απλά θεωρώ ότι έχουν κ οι γιαγιάδες ζωή κ φυσικά να βοηθάνε αλλά όχι αυτό το καθημερινό να κάνουν κανονική βάρδια κλπ...εμένα η μάνα μου έχει 5 παιδιά αν πρέπει να μεγαλώσει όλα τα εγγόνια άστα....έφτασε 90...ενώ τώρα πάμε συνέχεια κ στη μία κ στην άλλη γιαγιά την κρατάνε σε ανάγκη απογευματινή ή αν χρειαστεί αλλά μέχρι εκεί...δεν έχω θέμα εγώ με τη διαπαιδαγώγηση...δλδ δεν με απασχολεί τοσο...μονο με τα γλυκά έχω ένα θεματακι αλλά όλα χρειάζονται...

@Elk από την αλλη το να μην έχεις και καθόλου βοήθεια είναι μεγάλο ζήτημα....λίγο μια δουλειά να κάνεις,λίγο να ξεσκάσεις.. μπράβο σου κ π το αποφάσισες για τρίτο παιδί..εμείς είμαστε μεγάλη οικογένεια κ το εκτιμώ πάρα πολύ γτ μια μέρα σκέψου ήθελα να πάω για να διορθώσω ένα νύχι κ κάπως δεν ήταν κάποιος διαθέσιμος, ε την άφησα μισή ώρα στον ανιψιό μου...όλο και κάποιος βρίσκεται αν χρειαστώ...

Δημοσίευση

Επίσης κορίτσια εγώ νιώθω πολύ αδυναμη αυτές τις μέρες...δεν ξέρω τι φταίει.. επίσης σκέφτομαι να αλλάξω ενδοκρινολόγο..τη βρίσκω με μεγάλη δυσκολία..της έστειλα τις μετρήσεις τίποτα..ο γυναικολόγος μ είπε ότι πρέπει να φτιάξουμε κι άλλο το νηστείας γτ είναι οριακό...εν τω μεταξύ εχθές το πρωί είχα με το ένα μηχάνημα 89 κ με το άλλο 102...δλδ τα μηχανήματα είναι τελείως ανακριβή...την Παρασκευή έχω γιατρό,θα πάω το πρωί κ θα κάνω πάλι στο μικροβιολογικό να συγκρίνω κ θα συζητήσω με τον γιατρό να δούμε...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...εγώ απλά θεωρώ ότι έχουν κ οι γιαγιάδες ζωή κ φυσικά να βοηθάνε αλλά όχι αυτό το καθημερινό να κάνουν κανονική βάρδια κλπ...εμένα η μάνα μου έχει 5 παιδιά αν πρέπει να μεγαλώσει όλα τα εγγόνια άστα....έφτασε 90...ενώ τώρα πάμε συνέχεια κ στη μία κ στην άλλη γιαγιά την κρατάνε σε ανάγκη απογευματινή ή αν χρειαστεί αλλά μέχρι εκεί...δεν έχω θέμα εγώ με τη διαπαιδαγώγηση...δλδ δεν με απασχολεί τοσο...μονο με τα γλυκά έχω ένα θεματακι αλλά όλα χρειάζονται...

@Elk από την αλλη το να μην έχεις και καθόλου βοήθεια είναι μεγάλο ζήτημα....λίγο μια δουλειά να κάνεις,λίγο να ξεσκάσεις.. μπράβο σου κ π το αποφάσισες για τρίτο παιδί..εμείς είμαστε μεγάλη οικογένεια κ το εκτιμώ πάρα πολύ γτ μια μέρα σκέψου ήθελα να πάω για να διορθώσω ένα νύχι κ κάπως δεν ήταν κάποιος διαθέσιμος, ε την άφησα μισή ώρα στον ανιψιό μου...όλο και κάποιος βρίσκεται αν χρειαστώ...

εντάξει κάπως το έχω πάρει απόφαση έτσι θα είναι για τα επόμενα χρόνια.. προσωπικό χρόνο για εμένα δεν έχω καθόλου.. μόνο για τα βασικά αν πάω κανένα γιατρό μου τα κρατάνε λίγες ώρες μέχρι εκεί..

Εντάξει είστε μεγάλη οικογένεια που να προ κοιτάξει με 5 παιδιά λογικό..

Και εγώ άρχισα να κουράζομαι πολύ το τελευταίο διάστημα ειδικά το μεσημέρι θέλω να ξαπλώσω και δεν μπορώ γιατί η μεγάλη δεν κοιμάται πλέον τα μεσημέρια

Και εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη το είχα αυτό το πρόβλημα με την ενδοκρινολόγο δεν μπορούσα να την βρω μιλούσα όλο με την γραμματέα της και με ενοχλούσε πολύ αυτό

Τα μηχανάκια έχουν μεγάλη απόκλιση δεν μπορείς να βασιστείς θέλει να κάνεις πάλι εξετάσεις αίματος να έχεις έναν μπούσουλα

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!

Ούτε κι εμείς έχουμε βοήθεια, οι γονείς μας ζουν σε άλλες πόλεις, συγγενείς δεν έχουμε εδώ, οπότε είναι όλα πιο δύσκολα, το έχω καταλάβει και τώρα που δε μπορώ να κάνω δουλειές ότι είμαστε οι δυο μας δε μπορούμε να έχουμε τη συντροφιά περισσότερο των οικογενειών μας. Τώρα με το μωρό θέλω να δούμε πως θα λειτουργήσει αλλά το σκέφτομαι και με τη λογική ότι τουλάχιστον θα μπορώ να κυκλοφορώ, θα βάζω το μωρό στο καρότσι, μάρσιπο και θα πηγαίνω όπου χρειάζεται. Ευτυχώς στη δουλειά δε θα χρειαστεί να πάω μέχρι τον Οκτώβριο τουλάχιστον.

@Tinasardin8689 από τη στιγμή που δε βρίσκεις τον ενδοκρινολόγο οποτε τον χρειάζεσαι βρες καλύτερα κάποιον άλλο. Είναι σημαντικό να έχεις το γιατρό σου ανά πάσα στιγμή.

Σε άλλα νέα κορίτσια οι μετρήσεις μου από το ζάχαρο πάνε καλά, δεν έχω καταγράψει κάποια τιμή περισσότερο από το όριο παρά μόνο μια μέρα πρωινό νηστείας είχα οριακά χαμηλό. Αύριο περιμένω να μιλήσω και με το γυναικολόγο γτ μετά τη καμπύλη δεν έχω πάει για εξέταση.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..

@Eirin μια χαρά οι μετρήσεις μπράβο σου...ναι,έχω λίγο πειραχτει.. γτ περνάνε οι εβδομάδες και δεν έχω ιδέα τι γίνεται γιατι το μηχανακι δείχνει αλλά ντι άλλων ...το ένα με το άλλο...κάνω υπομονή μέχρι την Παρασκευή να μιλήσω με τον γιατρό μου και βλέπουμε...

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια ακόμα 5 μέρες δουλειά κ νιώθω ότι ήδη έχω σταματήσει.. επίσης αυτό το μωράκι μου δίνει απανωτές κλοτσιες...καμία σχέση με την πρωτη..είναι τόσο ωραία.... βέβαια όποια ώρα και να ξυπνήσω είναι ξύπνιος άρα μάλλον πρέπει να ανησυχήσω...😄

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Είχα γιατρό σημερα 31&1 , βρήκε το μωράκι μια χαρά και 1650 γραμμάρια. Ακόμα το κεφάλι είναι επάνω δίπλα στον αφαλό.

Τη Μ Τρίτη έχω το doppler και μετά θα ξαναδώ τον γυναικολόγο στις 21 Απρίλη. Επίσης μου έγραψε εξετάσεις αίματος, που πιστεύω θα είναι και οι τελευταίες για αυτήν την εγκυμοσύνη.

Θα μιλήσω και με την αναισθησιολογο τις επόμενες ημέρες γιατί θέλω να με δει πριν την γέννα, να ξέρει πως είναι η μέση και η σκολίωση μου για να νοιωθω ασφαλής εκείνη την ημέρα.

Είναι τρεις οι αναισθησιολογοι στο νοσοκομείο αλλά θέλω μια συγκεκριμένη.

Αυτά τα νέα από εμένα!

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Riaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Είχα γιατρό σημερα 31&1 , βρήκε το μωράκι μια χαρά και 1650 γραμμάρια. Ακόμα το κεφάλι είναι επάνω δίπλα στον αφαλό.

Τη Μ Τρίτη έχω το doppler και μετά θα ξαναδώ τον γυναικολόγο στις 21 Απρίλη. Επίσης μου έγραψε εξετάσεις αίματος, που πιστεύω θα είναι και οι τελευταίες για αυτήν την εγκυμοσύνη.

Θα μιλήσω και με την αναισθησιολογο τις επόμενες ημέρες γιατί θέλω να με δει πριν την γέννα, να ξέρει πως είναι η μέση και η σκολίωση μου για να νοιωθω ασφαλής εκείνη την ημέρα.

Είναι τρεις οι αναισθησιολογοι στο νοσοκομείο αλλά θέλω μια συγκεκριμένη.

Αυτά τα νέα από εμένα!

Μπράβο μεγάλωσε το μικρουλι!! Αν μπορείς να επιλέξεις αναισθησιολογο καλά θα κάνεις να τα οργανώσεις από πριν μη τρέχεις τελευταία στιγμή.

Δημοσίευση

Κορίτσια κι εμείς πήγαμε στο γιατρό σήμερα, έχει πάει 1,5 κιλό και κάνει βόλτες ακόμα στη κοιλιά, σήμερα ήταν με το κεφάλι πάνω ενώ τη προηγούμενη φορά ήταν στο πλάι. Μου είπε ο γιατρός μέχρι 34η βδομάδα θα κάνει βόλτες. Σε άλλα νέα συνεχίζω τα χάπια, τη ξεκούραση στο σπίτι και γενικά δεν αλλάζουμε γραμμή. Ακόμα μου είπε ότι πρέπει να μετακομίσω στην Αθήνα όταν μπω στο μήνα μου, θα δούμε αυτό πως μπορεί να πάει γιατί άλλο να είσαι σε δικό σου σπίτι με την ηρεμία σου και άλλο να πρέπει να αλλάξεις περιβάλλον.

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Κορίτσια κι εμείς πήγαμε στο γιατρό σήμερα, έχει πάει 1,5 κιλό και κάνει βόλτες ακόμα στη κοιλιά, σήμερα ήταν με το κεφάλι πάνω ενώ τη προηγούμενη φορά ήταν στο πλάι. Μου είπε ο γιατρός μέχρι 34η βδομάδα θα κάνει βόλτες. Σε άλλα νέα συνεχίζω τα χάπια, τη ξεκούραση στο σπίτι και γενικά δεν αλλάζουμε γραμμή. Ακόμα μου είπε ότι πρέπει να μετακομίσω στην Αθήνα όταν μπω στο μήνα μου, θα δούμε αυτό πως μπορεί να πάει γιατί άλλο να είσαι σε δικό σου σπίτι με την ηρεμία σου και άλλο να πρέπει να αλλάξεις περιβάλλον.

Μεγάλωσε και το δικό σου μωράκι, τι καλά!

Δεν κάθονται σε μια μεριά πάντως, ακόμα στριφογυρίζουν. Θυμάμαι στην πρώτη μου κόρη είχε πάρει θέση από νωρίς και ήταν με το κεφάλι κάτω. Σε αυτή την εγκυμοσύνη ποτέ δεν την έχω πετύχει τη μπουμπού με το κεφάλι κάτω.

Πόση ώρα μακριά είσαι από την Αθήνα; Και γιατί αν επιτρέπεται πρέπει να είσαι εκεί από τις αρχές του μήνα σου;

Δημοσίευση

Ωραία νέα κορίτσια...για πείτε πόσο είστε τώρα;εγω που κανονικά είμαι Ιούνιο έχω το πιο μικρούλι...πριν στο Παρασκευες ήταν 1100...κι εμένα @Eirin με ήθελε στην Αθήνα 3 εβδομάδες πριν...εγώ με τπτ...διαοραγματευομουν συνέχεια κ κατάφερα να πάω πέντε μέρες πριν...τώρα που έχω κ τη μικρή δεν έχω ιδέα...αλλά τώρα έχουμε συνεννοηθεί και θα ανέβουμε με τη μαμά μου κ δεν μας πειράζει τόσο αλλά πάλι για καμιά εβδομάδα νωρίτερα το βλέπω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.