Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹

Featured Replies

Δημοσίευση

Περαστικά σε όλα τα μικράκια...γενικά η διατροφή μου είναι μια χαρά...βραδινό είχε τορτίγια ολικής με δύο αυγά βραστά,ντοματινια κ τυρί κοτατζ..είναι το καλύτερο μου...για να ξεγελάω το γλυκτμ έχει δώσει μια ωραία συνταγή για banana bread...αλλά εγώ δεν είμαι για τίποτα.. μπορεί να το φαω όλο...

• Απαντήσεις 575
  • Εμφανίσεις 34k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Τι κάνετε κορίτσια;  @Nannan ούτε εγώ έχω τέτοια ενόχληση έτσι όπως την περιγράφεις αλλά κάποιες φορές έχω ενοχλήσεις στην κύστη μου  είχα γιατρό σήμερα πήγα νοσοκομείο αλλά είχε γέννα ο γιατρό

• Όχι,τώρα τις βλέπω κ στον ύπνο μου....😝

• Καλημέρα!!  Πήγαμε στο γιατρό όλα καλά με το μωρό μεγαλώνει, κολυμπούσε και γυρνούσε όλη την ώρα. Επόμενο ραντεβού μετά τις γιορτές όπου θα κανονίσουμε και τη β' επιπέδου. 

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 13 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Κορίτσια ευτυχώς έχει αναλάβει να τα πλύνει και να τα σιδερωσει η μητερα μου καθώς εγώ δε μπορώ να κάνω τπτ από δουλειές. Άσχετο πήραμε το καρότσι αυτά για να είναι καθαρά πως τα πλένουμε; Στο πλυντήριο ή θελουν στο χέρι ;

@Elk θα σας βγάλει φωτογραφία στο Doppler αν θέλει βέβαια δημοσιότητα ο μικρός.

@Riaa περαστικά, καλύτερα κράτησε τη σπίτι γτ και με τη σκόνη που έχει η ατμόσφαιρα χειρότερα είναι έξω.

Εγώ στο πλυντήριο τα πλένω αυτά απλά έχουν φασαρία λίγο να βγουν και να μπουν στο καρότσι .. βγάζω και κανένα βίντεο την ώρα που τα βγάζω για να δω πως θα τα ξανά βάλω 😅

Αφού μπορούν να στα πλύνουν αστα εσύ δεν είσαι τώρα σε θέση να κάνεις τέτοιες δουλειές

Δημοσίευση

Κορίτσια, πήγα γιατρό..όλα καλά..εχασα κ 100 γραμμάρια..Μ είπε να συνεχίσω πιστά τη διατροφή..το μωρό οκ..1000 κάτι γραμμάρια.. τράχηλος κλειστός..σε δύο εβδομάδες πάλι.. αρρώστησε η μικρή μου μόνο κ ταλαιπωρουμαστε λιγάκι ..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Οι μετρήσεις μου μια βδομάδα τώρα είναι καλές αύριο θα τις στείλω στον ενδοκρινολόγο να τις δει για να δούμε πως προχωράμε. Βέβαια ένα γλυκάκι θέλω να το φάω, τώρα θα δούμε τι θα μου πει.

@Tinasardin8689 ωραία καλά που άλλαξες μηχάνημα για να σου δείχνει σωστά αποτελέσματα. Γενικά τι διατροφή σου έχει δώσει και τι παρασπονδίες κάνεις;

@Elk περαστικά σας, ο Μάρτης έχει φέρει κρύο και δε λένε να φύγουν κι αυτές οι ιώσεις. Κοντεύει το Doppler, σε ποια βδομάδα είσαι τώρα;

Σχετικά με τις ετοιμασίες πήραμε το καρότσι, ρούχα, πανακια, σελτεδακια γενικά τέτοια πράγματα. Τώρα είμαι σε διαδικασία να αγοράσω τα δικά μου πράγματα για να μπορώ να έχω έτοιμη τη βαλίτσα μαιευτηρίου όταν θα μου κόψει τα χάπια και θα μου επιτρέψει να κυκλοφορήσω.

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κορίτσια, πήγα γιατρό..όλα καλά..εχασα κ 100 γραμμάρια..Μ είπε να συνεχίσω πιστά τη διατροφή..το μωρό οκ..1000 κάτι γραμμάρια.. τράχηλος κλειστός..σε δύο εβδομάδες πάλι.. αρρώστησε η μικρή μου μόνο κ ταλαιπωρουμαστε λιγάκι ..

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Μπράβο όλα καλά!! Μεγάλωσε το μωρουλι σου.

Περαστικά στο κορίτσι σου. Αυτός ο καιρός δε λέει να φτιάξει.. να αρχίσουν να φθίνουν και οι ιώσεις.

Εγώ σήμερα βρήκα τα ρουχαλακια της μεγαλης μου κορης όταν ήταν νογεννητο και λέω μόλις αρχίσει να φτιάχνει ο καιρός να βάλω σιγά σιγά τις μωρουδιακες μπουγάδες.

Μια σταλιτσα ρουχαλακια ρε κορίτσια..πωωπω είχα ξεχάσει πόσο μικρούλια είναι 🤗

Βρήκα και το αυγό μεταφοράς από το νοσοκομείο στο σπίτι και θα το στείλω για βιολογικό καθαρισμό.

Νωρίς είναι βέβαια αλλά λέω να τα ετοιμάσω σιγά σιγά..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Ωραία μια χαρά τα πας όσο μπορείς ακολούθα τις οδηγίες του γιατρού το μωράκι μεγαλώνει τέλια 😊

Άσε και εμείς όλοι άρρωστοι είμαστε δυστηχως έχουμε αρκετές μέρες δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε.. ίσως στο τελος να ακυρώσω και το ραντεβού για Doppler γιατί φαίνεται θα τραβήξει αρκετά ακόμα

περαστικά σας ελπίζω να έχετε γρήγορη ανάρρωση εσείς 🙂

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Riaa είπε:

Μπράβο όλα καλά!! Μεγάλωσε το μωρουλι σου.

Περαστικά στο κορίτσι σου. Αυτός ο καιρός δε λέει να φτιάξει.. να αρχίσουν να φθίνουν και οι ιώσεις.

Εγώ σήμερα βρήκα τα ρουχαλακια της μεγαλης μου κορης όταν ήταν νογεννητο και λέω μόλις αρχίσει να φτιάχνει ο καιρός να βάλω σιγά σιγά τις μωρουδιακες μπουγάδες.

Μια σταλιτσα ρουχαλακια ρε κορίτσια..πωωπω είχα ξεχάσει πόσο μικρούλια είναι 🤗

Βρήκα και το αυγό μεταφοράς από το νοσοκομείο στο σπίτι και θα το στείλω για βιολογικό καθαρισμό.

Νωρίς είναι βέβαια αλλά λέω να τα ετοιμάσω σιγά σιγά..

Καλά κάνεις σιγά σιγά να τακτοποιήσεις τα πράγματα εγω και περιμένω να συνέλθουμε με αυτήν την γρίπη να αρχίσω να κάνω μερικές δουλειές και ψώνια

Πόσο χρονών είπαμε είναι η κόρη σου ; Συγγνώμη δεν θυμάμαι αν το είχες ξανά πει

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλά κάνεις σιγά σιγά να τακτοποιήσεις τα πράγματα εγω και περιμένω να συνέλθουμε με αυτήν την γρίπη να αρχίσω να κάνω μερικές δουλειές και ψώνια

Πόσο χρονών είπαμε είναι η κόρη σου ; Συγγνώμη δεν θυμάμαι αν το είχες ξανά πει

Ακόμα με την γρίπη είστε; Σας κράτησε αρκετά. Περαστικά σας!

Πέρσι που είχε πάει πρώτη χρονιά παιδικό η Αριάνα έφερνε συνέχεια ιωσουλες και τις περνούσα και εγώ. Φέτος ευτυχώς δεν αρρώστησε καθόλου, μόνο στις αρχές αυτης της εβδομάδας. Εμένα δεν με κόλλησε ευτυχώς κάτι. Ελπίζω να πάει έτσι και τον υπόλοιπο καιρό.

Είναι 4 χρονών. Τα κλείνει στις 5 Απριλίου και έχουμε αρχίσει να οργανώνουμε σιγά σιγά και το πάρτι της. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που το περιμένει πώς και πώς 🤗

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 4 ώρες, ο/η Riaa είπε:

Ακόμα με την γρίπη είστε; Σας κράτησε αρκετά. Περαστικά σας!

Πέρσι που είχε πάει πρώτη χρονιά παιδικό η Αριάνα έφερνε συνέχεια ιωσουλες και τις περνούσα και εγώ. Φέτος ευτυχώς δεν αρρώστησε καθόλου, μόνο στις αρχές αυτης της εβδομάδας. Εμένα δεν με κόλλησε ευτυχώς κάτι. Ελπίζω να πάει έτσι και τον υπόλοιπο καιρό.

Είναι 4 χρονών. Τα κλείνει στις 5 Απριλίου και έχουμε αρχίσει να οργανώνουμε σιγά σιγά και το πάρτι της. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που το περιμένει πώς και πώς 🤗

Ναι άσε έχουμε κολλήσει Rsv και μας έχει παιδέψει πολύ τα κορίτσια έχουν συνέχεια πυρετό και μάλλον εχουμε δρόμο ακόμα έτσι όπως το βλέπω 😕

Ααα τι καλά να την χαίρεστε όσο μεγαλώνουν όλο και πιο πολύ ανυπομονούν με το πάρτυ γενεθλίων 🥰

Εμένα σήμερα έχει την πρώτη ονομαστική της γιορτή η μικρή μου αλλά την βρήκε με πυρετό την γλυκουλα… τι να κάνουμε υπομονή.. να δω αν θα μπορέσω να πάω και για Doppler την τρίτη

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ναι άσε έχουμε κολλήσει Rsv και μας έχει παιδέψει πολύ τα κορίτσια έχουν συνέχεια πυρετό και μάλλον εχουμε δρόμο ακόμα έτσι όπως το βλέπω 😕

Ααα τι καλά να την χαίρεστε όσο μεγαλώνουν όλο και πιο πολύ ανυπομονούν με το πάρτυ γενεθλίων 🥰

Εμένα σήμερα έχει την πρώτη ονομαστική της γιορτή η μικρή μου αλλά την βρήκε με πυρετό την γλυκουλα… τι να κάνουμε υπομονή.. να δω αν θα μπορέσω να πάω και για Doppler την τρίτη

Χρόνια πολλά στο κοριτσάκι σου και γρήγορη ανάρρωση σε όλους σας.

Ελπίζω ως τη Δευτέρα να είσαι καλύτερα αλλά και να το βάλεις το doppler μια εβδομάδα αργότερα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα.

Αχ και εγώ βιαστικα να μιλήσω και να πω πως δεν αρρώστησε πολύ φέτος ,και το βράδυ στις 12 έκανε πυρετό 😑

Την έδωσα algofren και να δούμε πως θα εξελιχθεί..

Καλό σκ σε όλα τα κορίτσια!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 ώρες, ο/η Riaa είπε:

Χρόνια πολλά στο κοριτσάκι σου και γρήγορη ανάρρωση σε όλους σας.

Ελπίζω ως τη Δευτέρα να είσαι καλύτερα αλλά και να το βάλεις το doppler μια εβδομάδα αργότερα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα.

Αχ και εγώ βιαστικα να μιλήσω και να πω πως δεν αρρώστησε πολύ φέτος ,και το βράδυ στις 12 έκανε πυρετό 😑

Την έδωσα algofren και να δούμε πως θα εξελιχθεί..

Καλό σκ σε όλα τα κορίτσια!

Ωχ μωρε περαστικά και σε εσάς, μίλησα με κάτι φίλες μου και εκείνοι Rsv έχουν ή το πέρασαν αλλά βλέπω το περνάν πιο ελαφρυα εμάς μας παιδεύει αρκετά ακόμα 🤷🏻‍♀️

Μωρέ έχει θέμα ο άντρας μου μετά την άλλη βδομάδα με την δουλειά αλλά εντάξει θα το βολέψουμε κάπως τι να κάνουμε..

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ωχ μωρε περαστικά και σε εσάς, μίλησα με κάτι φίλες μου και εκείνοι Rsv έχουν ή το πέρασαν αλλά βλέπω το περνάν πιο ελαφρυα εμάς μας παιδεύει αρκετά ακόμα 🤷🏻‍♀️

Μωρέ έχει θέμα ο άντρας μου μετά την άλλη βδομάδα με την δουλειά αλλά εντάξει θα το βολέψουμε κάπως τι να κάνουμε..

Μπορεί και ως την Τρίτη πάντως να είστε καλύτερα. Έχεις ακόμα ένα τριήμερο μπροστά.

Ευτυχώς η δικιά μου δεν ξανά έκανε καθόλου πυρετό μέσα στην ημέρα. Ελπίζω να ήταν κάτι περαστικό.

Αχ με έχει πιάσει ένα άγχος και μια στενοχώρια πως θα την αφήσω για τρεις ημέρες όταν γεννήσω.. εσείς το σκέφτεστε αυτό καθόλου; Και πως το διαχειριζεστε;

Δεν την έχω αφήσει ούτε μια μια μέρα από τη μέρα που γεννήθηκε.

Δημοσίευση

Εμείς την έχουμε αφήσει ελάχιστες φορές,κάνα 5αρι δλδ στα δυόμισι χρόνια.. πρέπει να ανέβουμε κάποιες μέρες νωρίτερα στην Αθήνα.. καμία εβδομάδα δλδ..θα την πάρουμε μαζί μας αλλά θα έρθει μαλλον κ η μάνα μου...μόλις γεννήσω θα την κατεβάσει η πεθερά μου ή θα είναι στην Αθήνα κ το βράδυ θα κοιμάται με τον άντρα μου,γτ με τη μάνα μου μπορεί να καθίσει όλη μέρα αλλά το βράδυ ή με μαμά ή μπαμπά...δεν ξέρω πώς θα γίνει ακριβώς..με προβληματίζει κι εμένα κάπως... περισσότερο όμως όταν θα γυρίζουμε κ θα είμαστε 4 κι πώς θα γίνει...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και εγώ μέχρι πριν να γεννήσω το δεύτερο παιδί μου δεν την είχα αφήσει εκτός από κάτι λίγες ώρες που πήγαινα γιατρό

Τώρα θα τις αφήσω με την πεθερά μου και την κουνιάδα μου όσες μέρες θα είμαι στο μαιευτήριο ο άντρας μου θα είναι μαζί μου δεν θα μπορεί να γυρίζει στα κορίτσια είναι μακριά

Δεν είναι εύκολο ακόμα και τώρα δηλαδή δεν τις έχω αφήσει καμία φορά τουλάχιστον η μεγάλη τώρα είναι σε θέση να την εξηγήσω ήδη δηλαδή της έχω κάνει κουβέντα για τις μέρες της γέννας η μικρή δεν πολύ καταλαβαίνει είναι η αλήθεια αλλά τουλάχιστον θα είναι παρέα τώρα..

Η μαμά μου θα έρθει καμιά βδομάδα μετά που θα γυρίσω από το μαιευτήριο που θα πρέπει ο άντρας μου να γυρίσει στην δουλειά να έχω λίγο παρέα..

Δημοσίευση

@Tinasardin8689 και εμένα με προβληματίζει το μετα πως θα είναι που θα γυρίσουμε στο σπίτι. Και πως θα το πάρει η κόρη μου. Είναι ένα παιδί που είναι πολύ κολλημένη μαζί μου. Από μωράκι δηλαδή έως τώρα είναι φουλ μαμακιας.Της έχω μιλήσει και της έχω πει πως οι μαμάδες πάνε στο νοσοκομείο για τρεις ημέρες, για να βγει το μωράκι από την κοιλιτσα. Αλλά χτες την έπιασαν κλάματα και άρχισε να μου λέει πως δεν θέλει να γεννηθεί το μωρό και πως δε θέλει να φύγω για τρεις ημέρες. Πως θέλει να έρθει μαζί μου κτλπ

Ελπίζω να μη πιεστεί πολύ.. και να βρούμε σχετικά εύκολα ισορροπίες, γιατί ήδη νοιωθω ενοχές.

@Elk ευτυχώς θα έχει η μία την άλλη όσο θα λείπετε στην Αθήνα, και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Εγώ επειδή θα γεννήσω Άργος, ( και είναι και πολύ κοντά το νοσοκομείο από το σπίτι μας) θα πηγαινοέρχεται ο άντρας μου και δεν θα κοιμηθεί στο νοσοκομείο αλλά σπίτι με την μικρή.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 ώρες, ο/η Riaa είπε:

@Tinasardin8689 και εμένα με προβληματίζει το μετα πως θα είναι που θα γυρίσουμε στο σπίτι. Και πως θα το πάρει η κόρη μου. Είναι ένα παιδί που είναι πολύ κολλημένη μαζί μου. Από μωράκι δηλαδή έως τώρα είναι φουλ μαμακιας.Της έχω μιλήσει και της έχω πει πως οι μαμάδες πάνε στο νοσοκομείο για τρεις ημέρες, για να βγει το μωράκι από την κοιλιτσα. Αλλά χτες την έπιασαν κλάματα και άρχισε να μου λέει πως δεν θέλει να γεννηθεί το μωρό και πως δε θέλει να φύγω για τρεις ημέρες. Πως θέλει να έρθει μαζί μου κτλπ

Ελπίζω να μη πιεστεί πολύ.. και να βρούμε σχετικά εύκολα ισορροπίες, γιατί ήδη νοιωθω ενοχές.

@Elk ευτυχώς θα έχει η μία την άλλη όσο θα λείπετε στην Αθήνα, και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Εγώ επειδή θα γεννήσω Άργος, ( και είναι και πολύ κοντά το νοσοκομείο από το σπίτι μας) θα πηγαινοέρχεται ο άντρας μου και δεν θα κοιμηθεί στο νοσοκομείο αλλά σπίτι με την μικρή.

Καλημέρα κορίτσια

Δεν θα γεννήσω Αθήνα μόνο στην πρώτη πήγα Αθήνα.. εμένα είναι 1,5 ώρα μακριά το νοσοκομείο από το σπίτι οπότε θα μένει μαζί μου όλες τις μέρες ο άντρας μου..

Εντάξει είναι μεγάλη αλλαγή για τα παιδάκια ειδικά το πρώτο αδερφάκι τους.. εγώ ήμουν τυχερη η μεγάλη το πήρε πολύ καλά χαρηκε δεν μου έβγαλε θέματα που την θήλαζα και την είχα πολλές ωρεσ πάνω μου.. και ήταν 2 ετών τότε

Η μικρή τώρα δεν ξέρω πως θα τα πάει με το μωρό θα δείξει.. η μεγάλη το περιμένει πάλι πως και πως 😂

Δημοσίευση

Περαστικά σας κορίτσι @Riaa

Χρόνια πολλά με υγεία @Elk

Πλησιάζει η ώρα κορίτσια.

Πως είστε;

Λαχανιαζετε, έχετε δυσπνοια; Κοιμάστε κανονικά;

Γενικά την παλεύετε;

Όσο πάει και γίνεται πιο δύσκολο να κοιμηθείς, να περπατήσεις, να κουνηθείς γενικά...

Δημοσίευση

Τι ωραίο αυτό π λες @Elk για τη μεγάλη σου .. εμείς τώρα ξεκινήσαμε την προσαρμογή στο νέο της δωμάτιο... θεωρώ ότι έχουμε χρόνο κ θα το πετύχουμε.. μακάρι να καταφέρναμε κ την πάνα αλλά δεν το βλέπω.. εμείς σίγουρα στην Αθήνα θα παραμείνουμε συνολικά μια εβδ με ένα δεκαη.. όμως όταν γέννησα το 23 δεν επιτρεπόταν να μενει κάποιος το βράδυ μέσα αν κ να σας πω την αλήθεια δεν ήθελα κιόλας.. ήθελα να ξεκουράζεται κ ο άντρας μου...το βράδυ κι εγώ κοιμόμουν κ δεν έκανα rooming in..καλά το λέω;😂...κ όποτε ήμουν πτωμα του έλεγα να την ταισουν..εγώ θήλασα ένα εννιαμηνο βγάζοντας με το θηλαστρο...δυσκολευόταν με τη θηλή μου κ εγώ δεν είχα καμία υπομονή..σε αυτό σκέφτομαι πολύ τι θα κάνω κ αν θα δώσω μητρικό ή θα περάσω απευθείας στη φόρμουλα..αυτή τη φορά θέλω να κοιτάξω πολύ περισσότερο την ψυχολογία μου γτ είχα περάσει τρομερα δύσκολα τον πρώτο καιρό...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Nannan είπε:

Περαστικά σας κορίτσι @Riaa

Χρόνια πολλά με υγεία @Elk

Πλησιάζει η ώρα κορίτσια.

Πως είστε;

Λαχανιαζετε, έχετε δυσπνοια; Κοιμάστε κανονικά;

Γενικά την παλεύετε;

Όσο πάει και γίνεται πιο δύσκολο να κοιμηθείς, να περπατήσεις, να κουνηθείς γενικά...

Ευχαριστώ ☺️

Εγώ κουράζομαι λαχανιάζω έχω δύσπνοια από όλα τα καλά 😅

Με τον ύπνο δεν έχω θέμα αρκεί να κοιμούνται τα παιδιά είχα κάτι θέματα λίγο με το στομάχι ένα διάστημα στον ύπνο αλλά τώρα έχει μέρες που είμαι οκ

Γενικά την παλεύω αλλά νομίζω δεν έχω και άλλη επιλογή 😂

Ακομα όμως με ταλαιπωρεί η γρίπη όλους μας δηλαδη να δω πότε θα ηρεμήσουμε έχουμε 8 μέρες και συνεχίζουμε..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Τι ωραίο αυτό π λες @Elk για τη μεγάλη σου .. εμείς τώρα ξεκινήσαμε την προσαρμογή στο νέο της δωμάτιο... θεωρώ ότι έχουμε χρόνο κ θα το πετύχουμε.. μακάρι να καταφέρναμε κ την πάνα αλλά δεν το βλέπω.. εμείς σίγουρα στην Αθήνα θα παραμείνουμε συνολικά μια εβδ με ένα δεκαη.. όμως όταν γέννησα το 23 δεν επιτρεπόταν να μενει κάποιος το βράδυ μέσα αν κ να σας πω την αλήθεια δεν ήθελα κιόλας.. ήθελα να ξεκουράζεται κ ο άντρας μου...το βράδυ κι εγώ κοιμόμουν κ δεν έκανα rooming in..καλά το λέω;😂...κ όποτε ήμουν πτωμα του έλεγα να την ταισουν..εγώ θήλασα ένα εννιαμηνο βγάζοντας με το θηλαστρο...δυσκολευόταν με τη θηλή μου κ εγώ δεν είχα καμία υπομονή..σε αυτό σκέφτομαι πολύ τι θα κάνω κ αν θα δώσω μητρικό ή θα περάσω απευθείας στη φόρμουλα..αυτή τη φορά θέλω να κοιτάξω πολύ περισσότερο την ψυχολογία μου γτ είχα περάσει τρομερα δύσκολα τον πρώτο καιρό...

Ναι κάπως ήταν έτοιμη για την αδερφούλα της πήγε καλά η αλλαγή, τώρα βγάζουν λίγο ζήλεια μεταξύ τους αλλά όχι κάτι φοβερό γενικά τα πάνε καλά 🙂

Εύχομαι η προσαρμογή με το δωμάτιο να πάει τέλεια και να μην δυσκολευτεί καθόλου .. ενώ την πάνα την βγάλαμε εύκολα στο κρεβάτι της δεν λέει να κοιμηθεί

Που γέννησες ; Εγώ το 22 που γέννησα Ιασώ τον είχα τον άντρα μου στο δωμάτιο αλλά εντάξει δεν είχε και κάπου αλλού να πάει πέρα από το αυτοκίνητο.. εγώ επειδή έκανα και rooming in τον ήθελα να είναι μαζί μου στο δωμάτιο να με βοηθάει καλά στο δημόσιο θες δεν θες κάνεις rooming in 😅

Εντάξει γενικά ο θηλασμός είναι δύσκολο μεγάλο κεφάλαιο εγώ νομίζω αυτό που έκανες να βγάζεις τόσο καιρό με θήλαστρο πραγματικά είναι δύσκολο μπράβο.. εγω είχα θήλαστρο μονο για την δεύτερη αλλά το δούλεψα 1,5 μήνα μετά το έβαλα στο κουτί

Δημοσίευση

Στο Λητώ.. κανείς δεν έμενε μέσα..μου έκανε εντύπωση γτ πχ στο Ιασώ κάτι γνωστοι μου το 22 ο άντρας κοιμόταν στον καναπέ βέβαια έξω...έκαναν τα στραβά μάτια.. βέβαια εμένα ήταν τρικλινο δεν είχε θέση όλες τις μερςτκ να τον άφηναν αλλά γτ να τον ταλαιπωρήσω...αφού είχαμε νοικιάσει Airbnb..να μην κοιμάται ο ένας,να μην κοιμάται κ ο άλλος;ο,το χρειαζομουν το βράδυ,που δεν χρειάστηκαν κ κάτι ιδιαίτερο δηλαδή,ήταν οι μαίες...ωραία εμπειρία είχα γνκ ..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 4 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Στο Λητώ.. κανείς δεν έμενε μέσα..μου έκανε εντύπωση γτ πχ στο Ιασώ κάτι γνωστοι μου το 22 ο άντρας κοιμόταν στον καναπέ βέβαια έξω...έκαναν τα στραβά μάτια.. βέβαια εμένα ήταν τρικλινο δεν είχε θέση όλες τις μερςτκ να τον άφηναν αλλά γτ να τον ταλαιπωρήσω...αφού είχαμε νοικιάσει Airbnb..να μην κοιμάται ο ένας,να μην κοιμάται κ ο άλλος;ο,το χρειαζομουν το βράδυ,που δεν χρειάστηκαν κ κάτι ιδιαίτερο δηλαδή,ήταν οι μαίες...ωραία εμπειρία είχα γνκ ..

Οχι καλά κάνατε μωρέ αφού δεν έκανες και rooming in κλείσατε Airbnb είχε κάπου να μείνει τουλάχιστον ο ένας να κοιμόταν..

εγώ σε τρίκλινο ήμουν είχε άλλες δυο κοπέλες μέσα αλλά οι άντρες τους έφευγαν την νύχτα ήταν από Αθήνα εκείνοι εμένα «κοιμόταν» σε μια καρέκλα μέσα στο δωμάτιο καλά εμείς δεν είχαμε κοιμηθεί κιόλας το μωρό ήθελε όλη την ώρα στήθος (δεν είχα δώσει και μπουκάλι) αν την έβγαζα να την αφήσω μετά από λίγο ξυπνούσε και έκλαιγε.. το πρωί κοιμόμουν που έπαιρνα κανένα 2 ωρο να την δουν οι γιατροι..

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!

@Elk πως είστε σήμερα; Τελικά αύριο θα πας για doppler ή θα το μεταφέρεις για άλλη μέρα;

@Nannan και εγώ λαχανιαζω πιο εύκολα και όταν πάω να γυρίσω πλευρό στο κρεβάτι,μπορώ να πω πως λίγο δυσκολεύομαι.

Αλλα σε γενικές γραμμές νομίζω είμαι σε καλό επίπεδο. Πηγαίνω και γυμναστήριο ή κάνω και λίγη γυμναστική σπίτι αν δε προλάβω να παω.Αυτό νομίζω με έχει σώσει γιατί έχω πολύ έντονη σκολιωση. Νομίζω αν δεν γυμναζομουν θα με πονουσε σίγουρα η μέση μου.

Επίσης όπως και στη προηγούμενη εγκυμοσυνη έχω πολύ μεγάλη κοιλιά! Δηλαδή άνετα θα μπορούσα να ήμουν και τελοιομηνη με αυτή την κοιλιά 😂

Σε άλλα νεα η μικρή με έχει ταράξει στις κλωτσιές. Ή που θα κλωτσαει ή που θα έχει λοξυγγα ή που θα κάνει μεγάλα βουναλακια στην κοιλιά.

Εγώ γιατρό έχω την επόμενη Δευτέρα το απογευματάκι. Ποια κορίτσια εκτός της @Elk έχετε γιατρό αυτή την εβδομάδα;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Ελπίζω να έχετε συνέλθει από τις ιώσεις!!

Εμείς έχουμε γιατρό την άλλη βδομάδα να δούμε πως πάει το μικρουλι μας και να κανονίσουμε και το Doppler. Από κλωτσιές κάποιες στιγμές κάνει party στη κοιλιά. Από συμπτώματα λαχάνιασμα και κούραση είναι στο φουλ. Ευτυχώς αυτές τις μέρες μου πέρασε ο πόνος στη πλάτη που δε μπορούσα ούτε να σταθώ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ ακόμα με μπούκωμα είμαι εγώ ο πονόλαιμος πέρασε εδώ και 2-3 μέρες τα παιδιά με αρκετή μύξα βήχα.. κάναμε τεστ είμαστε αρνητικοί τα παιδιά δεν έχουν άλλο πυρετό οπότε θα τα πάω στην πεθερά μου και θα βάλουμε μάσκα να πάμε κανονικά στο ραντεβου μας..

Και εμένα η κοιλιά μου αυτήν την φορά είναι πιο μεγάλη με τέτοια γεννούσα τα κορίτσια 😅

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Αχ ακόμα με μπούκωμα είμαι εγώ ο πονόλαιμος πέρασε εδώ και 2-3 μέρες τα παιδιά με αρκετή μύξα βήχα.. κάναμε τεστ είμαστε αρνητικοί τα παιδιά δεν έχουν άλλο πυρετό οπότε θα τα πάω στην πεθερά μου και θα βάλουμε μάσκα να πάμε κανονικά στο ραντεβου μας..

Και εμένα η κοιλιά μου αυτήν την φορά είναι πιο μεγάλη με τέτοια γεννούσα τα κορίτσια 😅

Άντε ωραία αναρρωσατε!

Και εγώ έχω φουλ καταρροή από χτες. Της μικρής της έχει μείνει μόνο βήχας. Συνεχίζει με εισπνοές για μια εβδομάδα ακόμα.

Θα περιμένουμε αύριο τα νέα σου από το doppler 😊

Καλώς να έρθεις στο μαγευτικό μας Άργος 🤭😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.