Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Καλημέρα..τι εννοείς δεν πήγε καλά;οι μετρήσεις σου πώς είναι;..

Οι μέγιστες τιμές που έχω μετά το φαγητό είναι το 105. Αυτό που δε μπορώ και δε λειτουργεί σε εμένα είναι τα αυστηρά γραμμάρια για φαγητό, προτιμώ να φάω όσο θεωρώ εγώ ότι πρέπει. Έχω κάνει διατροφή στο παρελθόν όχι για να χάσω κιλά αλλά για να τρεφομαι σωστά και να έχω μια ισορροπημένη διατροφή οπότε έχω εικονα τις ποσότητες που πρέπει να τρώω. Απλά τώρα με τις μετρήσεις που πρέπει να κάνω θέλω να δω αν κάποια απ' αυτά που τρώω μου ανεβάζουν το σάκχαρο.

Για παράδειγμα προχθές έφαγα το πρωινό μου κανονικά, πήρα τη πρώτη ώρα ήταν 95 και επειδή άρχισα τη δεύτερη ώρα να μην αισθάνομαι καλά πήρα μέτρηση και ήταν στο 70 χρειάστηκε να φάω καραμέλα για να αισθανθώ καλύτερα.

Ο ενδοκρινολόγος μου είπε να μην τρώω μπανάνες γτ αυξανουν το σάκχαρο όμως όσες φορές έχω φάει και έχω κάνει μέτρηση δεν έχει ανέβει.

• Απαντήσεις 538
  • Εμφανίσεις 31.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Τι κάνετε κορίτσια;  @Nannan ούτε εγώ έχω τέτοια ενόχληση έτσι όπως την περιγράφεις αλλά κάποιες φορές έχω ενοχλήσεις στην κύστη μου  είχα γιατρό σήμερα πήγα νοσοκομείο αλλά είχε γέννα ο γιατρό

• Όχι,τώρα τις βλέπω κ στον ύπνο μου....😝

• Καλημέρα!!  Πήγαμε στο γιατρό όλα καλά με το μωρό μεγαλώνει, κολυμπούσε και γυρνούσε όλη την ώρα. Επόμενο ραντεβού μετά τις γιορτές όπου θα κανονίσουμε και τη β' επιπέδου. 

Posted Images

Δημοσίευση

Κορίτσια ερώτηση αυτές τις ημέρες είμαι στην αναζήτηση για νυχτικό και ρόμπα για το μαιευτήριο, γενικά έχετε κάποια πρόταση να μου κάνετε, όσα βλέπω είναι με ραντακι και δε ξέρω αν βολεύει, κάποια ανοίγουν με κουμπιά άλλα με φερμουάρ οπότε δε ξέρω ποια είναι η καλύτερα επιλογή.

Δημοσίευση

Εγώ έχω από την πρώτη με ραντακι και ρομπακι από πάνω..με βολεψαν... κάποιο από αυτά π Μ έδωσε η κουμπάρα μου ανοίγει με κουμπάκια η τιραντα για θηλασμό αλλά εμένα δεν Μ χρειάστηκε..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Κορίτσια ερώτηση αυτές τις ημέρες είμαι στην αναζήτηση για νυχτικό και ρόμπα για το μαιευτήριο, γενικά έχετε κάποια πρόταση να μου κάνετε, όσα βλέπω είναι με ραντακι και δε ξέρω αν βολεύει, κάποια ανοίγουν με κουμπιά άλλα με φερμουάρ οπότε δε ξέρω ποια είναι η καλύτερα επιλογή.

Εγώ είχα πάρει από το moromou.gr νυχτικό και ρόμπα Εμένα οι τιράντες δεν με βόλεψαν προτιμώ το κοντομάνικο εγώ έμεινα ευχαριστημένη έχω πάρει και με φερμουάρ στο πλάι και με κουμπάκια στο κέντρο για τον θηλασμό

Τώρα σκέφτομαι μήπως πάρω και κάποιο μακρυμάνικο αλλά εκεί δεν βρήκα νυχτικό λίγο που έριξα μια γρήγορη ματιά

Από εκεί πήρα φωλιά και μαξιλάρι Θηλασμού

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Οι μέγιστες τιμές που έχω μετά το φαγητό είναι το 105. Αυτό που δε μπορώ και δε λειτουργεί σε εμένα είναι τα αυστηρά γραμμάρια για φαγητό, προτιμώ να φάω όσο θεωρώ εγώ ότι πρέπει. Έχω κάνει διατροφή στο παρελθόν όχι για να χάσω κιλά αλλά για να τρεφομαι σωστά και να έχω μια ισορροπημένη διατροφή οπότε έχω εικονα τις ποσότητες που πρέπει να τρώω. Απλά τώρα με τις μετρήσεις που πρέπει να κάνω θέλω να δω αν κάποια απ' αυτά που τρώω μου ανεβάζουν το σάκχαρο.

Για παράδειγμα προχθές έφαγα το πρωινό μου κανονικά, πήρα τη πρώτη ώρα ήταν 95 και επειδή άρχισα τη δεύτερη ώρα να μην αισθάνομαι καλά πήρα μέτρηση και ήταν στο 70 χρειάστηκε να φάω καραμέλα για να αισθανθώ καλύτερα.

Ο ενδοκρινολόγος μου είπε να μην τρώω μπανάνες γτ αυξανουν το σάκχαρο όμως όσες φορές έχω φάει και έχω κάνει μέτρηση δεν έχει ανέβει.

Το 105 είναι πολύ καλό για μετά το φαγητό αλλά το 70 που πέφτει αυτό δείχνει υπογλυκαιμία που δεν το θέλουν ούτε αυτό

Ναι και εμένα ήταν αυστηρά τα γρ που μου είχαν δώσει εγώ πεινούσα με αυτά που με έδωσαν.. εσύ χορταίνεις με αυτά τα γρ που σου έδωσαν ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eirin είπε:

Να ψαξεις στο She….n Εχει απειρα σχεδια, με τιραντες, με κουμπια κοντομανικα και με πολυ καλες τιμες, παρα να τα παρεις απο Ελλαδα που και ποιοτικα τα ιδια ειναι κ οικονομικα πενταπλασιες τιμες. και στην τελικη αν δεν σε βολεψει, δε θα κλαις και τα λεφτα σου. εγω απο εκει πηρα και σε γουστοζικα σχεδιακια, κι επαιρνα τρεις τεσσερις νυχτικες στην τιμη της μιας σε ελληνικα σαιτ και τελικα με ρωτουσαν οι αλλες κοπελες που τα πηρα και δεν ειναι γιαγιαδιστικα κ ξαναφοριουνται ανετα. Ριξε μια ματια, δεν χανεια τιποτε. Με το καλο !!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.

Εμενα πάντως με βολεψαν πολύ οι βαμβακερές ρόμπες για τον θηλασμό.

Ούτε έχεις να κουμπώνεις - ξεκουμπωνεις εκείνη την ώρα, ούτε φερμουάρ που μπορεί να γρατζουνισουν το μωρό.

Εγώ είμαι ξεκάθαρα ρομπες-team!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Elk είπε:

Το 105 είναι πολύ καλό για μετά το φαγητό αλλά το 70 που πέφτει αυτό δείχνει υπογλυκαιμία που δεν το θέλουν ούτε αυτό

Ναι και εμένα ήταν αυστηρά τα γρ που μου είχαν δώσει εγώ πεινούσα με αυτά που με έδωσαν.. εσύ χορταίνεις με αυτά τα γρ που σου έδωσαν ;

Στη σκέψη των γραμμαρίων πεινάω 🤣 αλλά για την ώρα καλά είμαι, θα δούμε πως θα πάει που θα στείλω τις πρώτες μετρήσεις. Έκανες καμία μικρή παρασπονδία;

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Elk είπε:

Εγώ είχα πάρει από το moromou.gr νυχτικό και ρόμπα Εμένα οι τιράντες δεν με βόλεψαν προτιμώ το κοντομάνικο εγώ έμεινα ευχαριστημένη έχω πάρει και με φερμουάρ στο πλάι και με κουμπάκια στο κέντρο για τον θηλασμό

Τώρα σκέφτομαι μήπως πάρω και κάποιο μακρυμάνικο αλλά εκεί δεν βρήκα νυχτικό λίγο που έριξα μια γρήγορη ματιά

Από εκεί πήρα φωλιά και μαξιλάρι Θηλασμού

Μου το είχε βγάλει σήμερα σε διαφήμιση και μπήκα και το είδα μου φάνηκαν ωραία αυτά που έχει και σε καλές τιμές.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Riaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.

Εμενα πάντως με βολεψαν πολύ οι βαμβακερές ρόμπες για τον θηλασμό.

Ούτε έχεις να κουμπώνεις - ξεκουμπωνεις εκείνη την ώρα, ούτε φερμουάρ που μπορεί να γρατζουνισουν το μωρό.

Εγώ είμαι ξεκάθαρα ρομπες-team!

Δλδ δεν είχες πάρει καθόλου νυχτικό στο μαιευτήριο; Πως βολεψαν μόνο η ρόμπα; Ωραία η ιδέα σου δε το είχα σκεφτεί. Γενικά όμως με μακρύ μανίκι είχες πάρει;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Στη σκέψη των γραμμαρίων πεινάω 🤣 αλλά για την ώρα καλά είμαι, θα δούμε πως θα πάει που θα στείλω τις πρώτες μετρήσεις. Έκανες καμία μικρή παρασπονδία;

Στην πρώτη εγκυμοσύνη πεινούσα πολύ το τήρησα το πρόγραμμα από 2,5 μηνών μέχρι τον 7ο μήνα μετά τα παράτησα κάπως και άρχισα να τρώω πιο πολύ γιατί με επηρέασε πολύ ψυχολογικά όλο αυτό και σταμάτησα τις μετρήσεις από μόνη μου

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη έτρωγα κανονικά τα πάντα μέχρι την καμπύλη και όταν βγήκε η καμπύλη μαζεύτηκα πήγα σε άλλη ενδοκρινολόγο μου έδωσε μια καλύτερη διατροφή χωρίς μετρήσεις

Τώρα τρώω χειρότερα από ποτέ και πεινάω φουλ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Μου το είχε βγάλει σήμερα σε διαφήμιση και μπήκα και το είδα μου φάνηκαν ωραία αυτά που έχει και σε καλές τιμές.

Η αλήθεια είναι πως όταν είχα πάρει εγώ είχε λίγο καλύτερες τιμές ένα νυχτικό το είχα πάρει περίπου 18 ευρώ τώρα το είχε 23

Αλλά τώρα θέλω να πάρω και κάποιο Μακρυμάνικο γιατί δεν ξέρω αν θα έχει λίγο κρύο για το κοντομάνικο

@Riaa ούτε εγώ είχα σκεφτεί μόνο με ρόμπα έχω πάρει μια αλλά την είχα πιο πολύ για όταν σηκωνόμουν από το κρεβάτι να περπατήσω λίγο στο διάδρομο του μαιευτήριου αλλά μπορεί και να βόλευε έτσι όπως το λες 😊

Δημοσίευση

Καλημέρα, καλή Κυριακή!

Εγώ είχα πάρει δύο νυχτικά κοντομανικα και 1 ρόμπα μακρυμάνικη. Αλλά τη δεύτερη ημέρα θηλασμού με πονούσαν πολύ οι θηλές μου και δεν μπορούσα καθόλου να ανεχτώ ύφασμα να με ακουμπαει.

Με βόλεψε η ρόμπα και σε αυτό, στο ότι μπορούσα να την ανοίξω και να μη ακουμπά το στήθος μου πουθενά.

Επισης από σουτιέν θηλασμού με βολεψαν πολύ, τις επόμενες ημέρες που έπαψαν να με ενοχλούν οι θηλές, τα μαλακά μπουστάκια της sloggi. Δε με βολεψαν καθόλου κάτι αλλά σουτιέν που είχα πάρει με κουμπάκια. Βέβαια δεν έχω πολύ στήθος, και αυτά ήταν ότι πρέπει.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, καλή βδομάδα!! Πως είστε αυτές τις μέρες; Εγώ έχω μικρές ενοχλήσεις χαμηλά όταν αλλάζω πλευρά στο κρεβάτι και όταν κάθομαι αρκετή ώρα καθιστή το είχα αναφέρει τη προηγούμενη εβδομάδα στο γιατρό δε μου είπε ότι είναι κάτι, έχετε κι εσείς κάποια αντίστοιχη αίσθηση;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.