Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Φεβρουαρίου 2026 💕🎉🥳🎉💕

Featured Replies

Δημοσίευση
στις On 16/4/2026 at 8:53 ΜΜ, ο/η Pinacolada είπε:

Μανουλες τι κάνετε; Πως είναι τα μωράκια σας; Εμείς κάναμε τα πρώτα εμβόλια, βγάλαμε κ το διαβατήριο μας , πήγαμε κ το πρώτο ταξίδι μας οικογενειακώς!!! Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή, λίγο το απόγευμα την πιάνουν κολικοί αλλά όχι κάτι τρελό! Περιμένω από Δευτέρα να πάει ο μικρός σχολείο ώστε να έχω περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ μαζί της, να κάνουμε σωστό ταμι ταιμ, γυμναστικουλα, κάνα παιχνιδάκι, γτ το καιμενο όλα στον αυτόματο κ φοβάμαι μην πάει πίσω αναπτυξιακά.

Καλησπέρα!! Όλο λέω να μπω να διαβάσω να δω τι κάνετε αλλά ο έρωτας εδώ μου έχει πάρει τα μυαλά!! 🥰🥰 Μεγαλώνουμε γρήγορα… αρχές Απριλίου είχαμε πάει για το πρώτο εμβόλιο ήμασταν 5 kg και 300 γραμ. και τώρα πάλι θα πάμε αρχές Μαΐου . Εμείς τους κωλικούς τους γλιτώσαμε είχαμε κάποια πονάκια μόνο όταν αλλάζαμε το γάλα γιατί ήταν δυσκοίλιος με εκείνο που ξεκινήσαμε. Έχει καμιά βδομάδα που ξεκίνησε να βάζει πολύ έντονα το χεράκι στο στόμα και απ’ ό,τι καταλαβαίνω τον ενοχλούν τα ούλα του ,άρχισε να έχει και σαλάκια περισσότερα! Ελπίζω να πάει καλά αυτό 🤞🏻🤞🏻

• Απαντήσεις 550
  • Εμφανίσεις 53.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Παρασκευαιδου
    Παρασκευαιδου

Κορίτσια μου γέννησα και εγώ... 15.02 τελικά . Κοιμήθηκα το Σάββατο 14.02 2:00 το χάραμα και 4:00 ξύπνησα για να πάω τουαλέτα και ..... Βούλα σπασμένα νερά ... Χαλιά το κρεβάτι.. περπατούσα και γέμιζα

• Πετάγομαι στο φλέγον θεματακι σας γιατί τελείωσαν οι διακοπές και έχω πιο πολύ χρόνο για σουσου 😂 Εμάς στο πρώτο μας είχε πει 70% κορίτσι στην αυχενικη αλλά δε φαίνεται καλά κλπ! Δεν το είχαμε πει σε

• Καλημέρα κορίτσια! Η αναρχοαυτονομη κόρη μου αποφάσισε μόνη της ποτέ θα γεννηθεί! 26/01/26 γέννησα λοιπόν 36+6 ένα οριακό πρόωρακι 2380! 

Posted Images

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.