Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Φεβρουαρίου 2026 💕🎉🥳🎉💕

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Pinacolada ωχ! θα πω.. και ο Θεός βοηθός..!!!

Δεν θέλω να το σκέφτομαι και πολύ η αλήθεια είναι! Αλλά αφού πρέπει να γίνει έτσι τι να κάνουμε, θα το φάμε το μαχαίρι μας αρέσει δεν μας αρέσει.. 🥴

Το μόνο μου λαχταράω τώρα η αλήθεια είναι να δω τα μουτράκια της και να την πάρω στην αγκαλιά μου !!! Θέλω να πιστεύω πως θα μου τη δώσουν μόλις τη βγάλουν πριν την πάνε για μπάνιο και θερμοκοιτίδα.

Λοιπον πονάει ψέματα δεν θα πω , ουτε έχεις τηε ελευθερία κινήσεων. Στη Γερμανία δεν θα σου κανανε καισαρική με αυτα. Ειδικά εμεις που έχουμε 24 ωρεε το μωρο διπλα μας ηταν φουλ δυσκολια. ειχα μια μαια που με συμπάθησε και ήταν πολυ στο δωμάτιο μου με φρόντισε μου έκανε και λιγο σα μασάζ το καταευχαριστηθγκα . Μου ειπε πριν σηκωθείς θα πάρεις ιμπουπροφεν και σε μισή ώρα χτυπά να έρθω να σηκωθείς. Σωτήριο ηταν αυτο!!! Πριν σηκωθώ έπαιρνα χαπι. Επίσης ΝΕΡΟΟ γτ θες να πας τουαλέτα χωρις πόνο! Κατεβαζε πολυ ΝΕΡΟ θα με θυμηθείς. Με το που βγήκα απ την καισαρική ήπια ΦΟΥΛ

• Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 44.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Παρασκευαιδου
    Παρασκευαιδου

Κορίτσια μου γέννησα και εγώ... 15.02 τελικά . Κοιμήθηκα το Σάββατο 14.02 2:00 το χάραμα και 4:00 ξύπνησα για να πάω τουαλέτα και ..... Βούλα σπασμένα νερά ... Χαλιά το κρεβάτι.. περπατούσα και γέμιζα

• Πετάγομαι στο φλέγον θεματακι σας γιατί τελείωσαν οι διακοπές και έχω πιο πολύ χρόνο για σουσου 😂 Εμάς στο πρώτο μας είχε πει 70% κορίτσι στην αυχενικη αλλά δε φαίνεται καλά κλπ! Δεν το είχαμε πει σε

• Καλημέρα κορίτσια! Η αναρχοαυτονομη κόρη μου αποφάσισε μόνη της ποτέ θα γεννηθεί! 26/01/26 γέννησα λοιπόν 36+6 ένα οριακό πρόωρακι 2380! 

Posted Images

Δημοσίευση
στις On 18/7/2025 at 6:59 ΜΜ, ο/η Pinacolada είπε:

@Παρασκευαιδου @melitiniღ @Kateriniw μετακομιζουμε εδώ λοιπόν!! Με το καλό να μαζευτούμε να λέμε να νέα μας! Τελειομηνες εγκυμοσύνες σε όλες μας!

Και τωρα λέμε για τις γέννες απίστευτο μου φαίνεται τι υπέροχο ταξίδι

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου ευχαριστώ ρε Ελπιδάκι για τις συμβουλές..! Όντως σαν ψέματα είναι που από κει που μιλούσαμε για το πότε θα μπρέσουμε να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας ένα μωράκι, να έχουμε περάσει στην αντίπερα όχθη και να συζητάμε για γέννες και θηλασμούς.!!! Αν μου το λέγανε πριν 2 χρόνια δεν θα το πίστευα με τπτ, αλήθεια..!!! & να που τελικά τα θαύματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις κι όταν πάψεις να επιμένεις..! 🤗

Η αναμονή της γέννας είναι αγχωτική η αλήθεια είναι, ειδικά νομίζω όταν είναι και προγραμματισμένη. Τώρα για την καισαρική όπως είπα δεν την θέλω, αλλά δεν έχω και επιλογή. Αν ο γιατρός ήταν πιο ενθαρρυντικός ίσως το προσπαθούσα, αλλά αφού δεν.. πάμε με αυτό που κρίνει αυτός καλύτερο για μένα και τη μικρή.!!!!

Είμαι όντως πολύ ενθουσιασμένη για τον ερχομό της, άσχετα που δεν έχω παιδικό δωμάτιο και τα σχετικά. Λόγο της μετακόμισης που αφήσαμε στη μέση δεν έχω καλά καλά ρούχα για μένα εδώ στην πόλη. Για το μωρό δεν το συζητώ, τα βασικά που χρειάζονται για τον πρώτο καιρό, ρουχαλάκια πλυμένα μέσα στο σάκο, δεν έχω κάποια ντουλάπα κι έτσι... Υπομονή μέχρι το σαράντισμα θέλω να πιστεύω και μετά πρώτα ο Θεός μέχρι τέλος Μαΐου να έχουμε κάνει τη μετακόμιση στο χωριό, οπότε όλα να είναι σωστά, ελεγχόμενα και στη θέση τους. Και εννοείται η μικρή θα έχει το παιδικό της δωμάτιο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.