Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Ααχ ρε κορίτσι μου ειναι φριχτό αυτό που ζούμε! Τι θα κανετε τωρα εγω εχω πελαγώσει δεν ξερω αν μπορω να συνεχίσω...

στις πριν 3 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Σε καταλαβαινω... Εμενα σκεψου οι διεγερσεις δεν με πιανουν , πηγα 1 χρονο ωοληψιες καθε μηνα κ μονο 1 πηγε καλα... και αυτο χθες το χασαμε...σε μια αποξεση με παλμο ακομη το εμβρυο...

Λυπαμαι πολύ για την εξελιξη και των δυο.. δυστυχως δεν έρχονται παντα ευκολα τα πράγματα στην εξωσωματικη...παλεύουμε οσο μπορούμε και εχουμε δυναμεις... και χρηματα.. Είναι πολυ νωρις ακομα για να αποφασισετε το μετα..και ειναι λογικο να υπάρχει θλίψη.. @Savina_5 κανατε καρυοτυπο τωρα στο εμβρυο? Δυστυχως οι δικοι μας καρυοτυποι δεν δινουν παντα την απάντηση..εάν υπάρχουν χρωμοσωμικες ανωμαλιες στο εμβρυο συνηθως οφείλεται στην ηλικία μας..κ εμας είναι οκ οι καρυοτυποι αλλα εχω 6 αποτυχιες..

• Απαντήσεις 2.3k
  • Εμφανίσεις 178.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 194!! Σοκ!!!

• Κοριτσια δεν το πιστεύω!!!! 213 η χοριακη μου!!! Είμαι ακόμη σε σοκ!!!Μακάρι να πάνε όλα καλα!!!!🩵🩷🩵🩷

• Καλημέρα κορίτσια μου!!! Το ξέρω πως ο δρομος μέχρι να πάρεις γερό μωράκι στην αγκαλια είναι μεγάλος κ είμαστε μόνο στην αρχή αλλά σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Το πιο όμορφο δωρο φέτος για τα

Posted Images

Δημοσίευση

@Savina_5 @flowerv λυπάμαι πάρα πολύ κορίτσια μου.. είναι τόσο δύσκολο και άδικο αυτό που γίνεται δυστυχώς.. πάρτε λίγο χρόνο να ηρεμησετε συμφωνώ με την terry είναι πολύ νωρίς ακόμα να αποφασίσετε το παρακάτω. Δυστυχώς οι καρυότυποι οι δικοί μας δεν έχουν πάντα σχέση κ μας καθαροί ήταν αλλά τότε στην παλινδρομη που στείλαμε το έμβρυο για έλεγχο είχε τρισωμια.. όταν βγουν τα αποτελέσματα σας θα πάρετε μια απάντηση κ θα δείτε πως θα κινηθείτε, εμείς είχαμε πάει κ σε γενετιστή τότε.. εν τω μεταξύ @flowerv εσύ δεν έχεις ελεγμένα έμβρυα με προεμφυτευτικο? Ή άλλη κοπέλα θυμάμαι? Σορυ αν κάνω λάθος...

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

@Savina_5 @flowerv λυπάμαι πάρα πολύ κορίτσια μου.. είναι τόσο δύσκολο και άδικο αυτό που γίνεται δυστυχώς.. πάρτε λίγο χρόνο να ηρεμησετε συμφωνώ με την terry είναι πολύ νωρίς ακόμα να αποφασίσετε το παρακάτω. Δυστυχώς οι καρυότυποι οι δικοί μας δεν έχουν πάντα σχέση κ μας καθαροί ήταν αλλά τότε στην παλινδρομη που στείλαμε το έμβρυο για έλεγχο είχε τρισωμια.. όταν βγουν τα αποτελέσματα σας θα πάρετε μια απάντηση κ θα δείτε πως θα κινηθείτε, εμείς είχαμε πάει κ σε γενετιστή τότε.. εν τω μεταξύ @flowerv εσύ δεν έχεις ελεγμένα έμβρυα με προεμφυτευτικο? Ή άλλη κοπέλα θυμάμαι? Σορυ αν κάνω λάθος...

Εγω ειμαι ξεκινήσαμε με 4 βλαστοκύστες 5αα απο προεμφυτευτικο και εχουμε μείνει με 1 χωρις παιδι!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Εγω ειμαι ξεκινήσαμε με 4 βλαστοκύστες 5αα απο προεμφυτευτικο και εχουμε μείνει με 1 χωρις παιδι!

Πω ρε κορίτσι μου αυτό είναι όντως να τρελαίνεσαι.. θέλει σίγουρα ψάξιμο.. γιατρός και εμβρυολογοι τι λένε? Το εξηγούν κάπως?

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Πω ρε κορίτσι μου αυτό είναι όντως να τρελαίνεσαι.. θέλει σίγουρα ψάξιμο.. γιατρός και εμβρυολογοι τι λένε? Το εξηγούν κάπως?

Ειχα 2 μηδενικές χοριακες και 1 παλινδρομη!

Οτι τα εχουμε καλύψει ολα και ολα ειναι θεμα τύχης, πραγματικά ομως και εγω θεωρώ οτι τα έχουμε καλυψει ολα.. έπαιρνα αντιπικτικές κορτιζόνη επαρκής προγεστερονη.. δεν ξερω τι παει λαθος...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Οτι τα εχουμε καλύψει ολα και ολα ειναι θεμα τύχης, πραγματικά ομως και εγω θεωρώ οτι τα έχουμε καλυψει ολα.. έπαιρνα αντιπικτικές κορτιζόνη επαρκής προγεστερονη.. δεν ξερω τι παει λαθος...

Πραγματικά είναι σοκαριστικο με ελεγμενες να μην πηγαινουν καλα τα πραγματα..θυμαμαι ενας γιατρος μ ειχε πει με ελεγμενη βλαστοκυστη εχει 70% πιθανοτητα για τελειομηνη κυηση αλλα και το να μην εχεις καθολου εμφυτευση ειναι παραξενο ρε γμτ γτ οντως τα εχεις ελεγξει όλα..υποθετω εχεις κανει και υστεροσκοπηση, σαλπιγγογραφια για τυχον υδροσαλπιγγες κλπ, μικροβιωμα (αν και καποιοι το απορριπτουν)

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια! @flowerv και @Savina_5 εχω πραγματικα λυπηθει με αυτα που διαβαζω. Μην το βαζετε κατω θα ερθει και η σειρα μας καποτε!! Θελει πολυ υπομονη αυτος ο δρομος (και πολλα λεφτα). Απο περσι που εγραψα σε αυτο το θεμα, ακομα χωρις παιδι ειμαι κι εγω!!

Κοριτσια παρτε το χρονο σας, ειναι πολυ δυσκολες καταστασεις που κανενας δεν μπορει να μας καταλαβει και να βοηθησει. Πρεπει να προχωρησουμε μπροστα για να αποκτησουμε κι εμεις ενα παιδι!

Δημοσίευση

Κι εμεις εχουμε κανει σχεδον τα παντα απο εξετασεις, μονο ο προεμφυτευτικος μενει αν ικανοποιησουμε τα κριτηρια για να παρουμε αδεια! Καρυοτυπο και οι 2, υστεροσκοπηση κα! Τα παντα! Ενα σωρο σε εξετασεις εχουμε δωσει!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η pennaki είπε:

Κι εμεις εχουμε κανει σχεδον τα παντα απο εξετασεις, μονο ο προεμφυτευτικος μενει αν ικανοποιησουμε τα κριτηρια για να παρουμε αδεια! Καρυοτυπο και οι 2, υστεροσκοπηση κα! Τα παντα! Ενα σωρο σε εξετασεις εχουμε δωσει!

Ειναι απο τα 38 και πανω η εγκριση του προεμφυτευτικου ή μετα απο 3 αποτυχιες οποτε εχεις δρομο..και ελπιζω να μην τον φτασεις...κ καλο ειναι να μην ξεπαγωσεις για να κανεις βιοψια ειναι καλυτερο να γινεται πριν μπουν καταψυξη!! 😀

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η terry1986 είπε:

Πραγματικά είναι σοκαριστικο με ελεγμενες να μην πηγαινουν καλα τα πραγματα..θυμαμαι ενας γιατρος μ ειχε πει με ελεγμενη βλαστοκυστη εχει 70% πιθανοτητα για τελειομηνη κυηση αλλα και το να μην εχεις καθολου εμφυτευση ειναι παραξενο ρε γμτ γτ οντως τα εχεις ελεγξει όλα..υποθετω εχεις κανει και υστεροσκοπηση, σαλπιγγογραφια για τυχον υδροσαλπιγγες κλπ, μικροβιωμα (αν και καποιοι το απορριπτουν)

Ναι ολα αυτα τα έχουμε κανει και ειναι οοκ! Τι να πω απελπισία 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Πω πω είναι πραγματικά απίστευτο.. εφόσον τα έχετε καλύψει όλα δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο από το να επιμείνετε.. αλλά πραγματικά τόση ατυχία κρίμα.. κουράγιο κ υπομονή αφού είναι όλα ελεγμένα και καλά θα έρθει κορίτσι μου.. δεν μπορεί.. αν κ φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι αυτο το κουράγιο που σου λέω...

Δημοσίευση

Κορίτσια, γεια σας και από εμένα. Δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία, απλά ήθελα να στείλω και εγώ ένα μήνυμα να δώσω το "παρών" μου γιατί διαβάζω πάντα τα νέα σας και όποτε δεν είναι καλά πιάνεται και εμένα η καρδιά μου, πραγματικά. Εύχομαι να τελειώσει επιτέλους αυτή η ταλαιπωρία για όλες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.