Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Θέλω να γίνω μαμά

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Είμαι 22 χρονών.Θέλω πολύ να μείνω έγκυος. Είχα μείνει πέρσι μετά από 6 μήνες προσπάθειας και για κάποιους προσωπικούς λόγους δεν την προχώρησα οπότε έγινε άμβλωση. Το άφησα για μισό χρόνο σχεδόν και τώρα πάλι κάνουμε προσπάθειες μιας κ είμαστε έτοιμοι 100% και μπορούμε.. έχουν περάσει 3 μήνες προσπάθειας μου έρχεται ακόμα περίοδος. Εχω πάει στο γιατρό κ όλα είναι μια χαρα δεν είχα ποτέ ούτε κύστες ούτε τπτ. Μ λέει κ μετά την έκτρωση μη φοβάσαι αν θες κ 10 παιδιά μπορείς να κάνεις😅 Εχω απογοητευτεί δε ξέρω γτ δεν μπορεί να μ τύχει νωρίτερα να μην αγχώνομαι κ να μη περνάνε 6 και 10 μήνες. Δε το περίμενα τόσο δύσκολο. Γενικά είναι ένα συναίσθημα όταν έρχεται περίοδος που δε μπορώ να περιγράψω. Μια απογοήτευση σαν να πιστεύεις ότι δε θα σ συμβεί ποτέ εσένα να γίνεις μαμά! Ετσι νιώθω 

Δημοσίευση

Κορίτσι μου δυστυχώς δεν είναι πάντα τόσο εύκολο ή γρήγορο να μείνεις έγκυος. Γενικά είσαι αρκετά νέα οπότε δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτείς πολύ. 6-12 μήνες είναι ένα φυσιολογικό διάστημα προσπαθειών για εγκυμοσύνη. Μην απογοητεύεσαι από τώρα. Γενικά σε κάθε κύκλο έχουμε περίπου 20-25% πιθανότητα εγκυμοσύνης και αυτό αν πετύχουμε την ωορρηξία φυσικά.

Αν θες προσπάθησε να μάθεις τον κύκλο σου και το σώμα σου: Έχεις σταθερό κύκλο; Να προσπαθήσεις να καταλάβεις από το σώμα σου πότε κάνεις ωορρηξία και φυσικά να έχεις συχνές επαφές σε όλο τον κύκλο. 

Είμαι σίγουρη ότι το μωράκι σας δεν θα αργήσει 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.