Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Δεκέμβρη μόνο θετικά να μας τα δείχνεις όλα το δέντρο να γεμίσουμε με μπάλες και με δώρα 🎄🎄🎀🎀🤰🤰🧿🧿🧡🧡💙💙

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλή χρόνια κορίτσια με υγεία και πολύ μπεμπεδοσκονη 🥰🌈

ποια κοπέλα θέλει να ξεκινήσει το καινούργιο θεματάκι του Ιανουαρίου ;  

• Απαντήσεις 1.4k
  • Εμφανίσεις 70.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Μου ήρθαν τα αποτελέσματα κορίτσια ! 1 μέρα καθυστέρηση  

• Κορίτσια πήγα γιατρό η κουκκίδα μεγάλωσε ειδαμε σακο και λεκιθικο σε μια βδομαδα πάλι ραντεβού για καρδούλα 🙏

• Καλημέρα και καλό μήνα!!! Μόλις γέννησα και περιμένω να μου φέρουν το κοριτσάκι μου στο δωμάτιο και μπήκα να σας διαβάσω!! Σας στέλνω σε όλες αυτήν την υπέροχη μωρουδιλα και σας εύχομαι ολόψυχα μέσα σ

Posted Images

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια χρόνια πολλά ❣️ ευτυχισμένο το 2024 !!!! Περιμένω το νέο θέμα 🤞

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Εγώ όταν πήγα ήμουν 5εβδ κ 3 ημερών.. δεν ακούσαμε καρδούλα.. απ ότι έχω διαβάσει η καρδιά ακούγεται από την 6εβδ κ 5ημ..οπότε μπορεί να είσαι λίγο οριακά αλλα πιστευω θα ακουσεις..🥰🥰🥰τώρα που μ έκλεισε πάλι ραντεβού θα είμαι 7εβδ κ 4ημερες..οπότε περιμένουμε κανονικά να ακούσουμε..

Περα απ τα λιγα συμπτωματα μου, η δυσκοιλιοτητα είναι αυτή που με ταλαιπωρεί αλλά θα ρωτήσω μήπως υπάρχει κάτι για βοήθεια.. 

Καλή χρονιά εύχομαι σε όλες.. να σας φέρει το νέο έτος οοοοοτι επιθυμείτε!!! 

Να και εγω 5εβδ και 4 μερ μόνο σακο είδαμε.. πιστεύω έπρεπε να με βάλει λίγο αργότερα γιατί παίζει να πάω τζάμπα την Πέμπτη αλλά τέλος πάντων.. εσυ 7 εβδ και 4 θα ακούσεις σίγουρα 😊

Τελευταία η μέρα της πρωτης σου περιόδου μαζί είχαμε 11/11;

και εγω δεν έχω πολλά συμπτώματα μέχρι στιγμής.. εμένα πάλι δυσκοιλιότητα δεν με πιάνει, το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα έχω 😅

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Εύχομαι το νέο έτος να φέρει αυτό που επιθυμείτε κ να είναι γεμάτο χαμόγελα και υγεία!!♥️❤️

099d3ce8a75a045a6fbf05af3a6ef3f9.jpg

Δημοσίευση
στις On 23/12/2023 at 12:08 ΠΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Προφανώς και ο θρήνος είναι δύσκολος. Δεν ξεχνάς ποτέ μα ποτέ . Έχω στο ενεργητικό μου 2 βιοχημικές . Μια παλινδρόμη σε δίδυμα και μια ιατρικό λάθος. Το τελευταίο μου στοίχησε πίστεψέ με πολλά βράδυα αϋπνίας , και ψυχοθεραπείας. Φυσικά μέσα σε όλα αυτά δεν ξεχνάω τις βιοχημικές. 

Μη το βάζεις κάτω μετά από όλα αυτά έχω τον μπεμπη μου . Ένα θαύμα, μια τύχη , μια ηρεμία ψυχής.. δεν ξέρω τι ήταν όλο αυτό που έγινε αλλά έγινε . Εύχομαι σε όλες πραγματικά να έρθουν τα μωράκια στην αγκαλιά τους σύντομα. 

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου που μοιράστηκες το πώς το πέρασες αυτό! Πόσο σε νιώθω! Κι εγώ με ψυχοθεραπεία και πολύ δουλειά με το σύντροφό μου προσπαθούμε να κρατάμε το ηθικό μας ψηλά και να συνεχίζουμε στο στόχο μας να γίνουμε γονείς 🙏 Μία τεράστια αγκαλιά για όλες εμάς που χάσαμε τα αγγελούδια μας και περιμένουμε να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας 💖

Δημοσίευση

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά 

έχω απαντήσει εδώ και μέρες και εγώ σε αυτό το θέμα αλλά δεν έχει πάρει έγκριση . 
ποσο καιρό χρειάζεται 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Αννουλα Κ. είπε:

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά 

έχω απαντήσει εδώ και μέρες και εγώ σε αυτό το θέμα αλλά δεν έχει πάρει έγκριση . 
ποσο καιρό χρειάζεται 

Είσαι νέο μέλος και αργούν οι δημοσιεύσεις σου θέλει να κανείς 20 δημοσιεύσεις για να βγεις από δοκιμαστικό μέλος και να εμφανίζονται αμέσως τα μηνύματα σου 

Δημοσίευση
στις On 2/1/2024 at 11:58 ΠΜ, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου που μοιράστηκες το πώς το πέρασες αυτό! Πόσο σε νιώθω! Κι εγώ με ψυχοθεραπεία και πολύ δουλειά με το σύντροφό μου προσπαθούμε να κρατάμε το ηθικό μας ψηλά και να συνεχίζουμε στο στόχο μας να γίνουμε γονείς 🙏 Μία τεράστια αγκαλιά για όλες εμάς που χάσαμε τα αγγελούδια μας και περιμένουμε να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας 💖

Καλη χρονιά με ΥΓΕΙΑ και αισιοδοξία. Προσωπικά μετά απ' όλα όσα πέρασα κατάλαβα οτι δεν ήμουν η μόνη.. 1 στις 4 καθόλου χαμηλό ποσοστό. Όμως πολλές αποκτήσαμε τα μωράκια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. 

Αγκαλίτσες πολλά φιλάκια 

Και μια ευχή από μια γουρλου.. με το καλό να έρθει ένα υγιές μωράκι σύντομα. 

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλη χρονιά με ΥΓΕΙΑ και αισιοδοξία. Προσωπικά μετά απ' όλα όσα πέρασα κατάλαβα οτι δεν ήμουν η μόνη.. 1 στις 4 καθόλου χαμηλό ποσοστό. Όμως πολλές αποκτήσαμε τα μωράκια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. 

Αγκαλίτσες πολλά φιλάκια 

Και μια ευχή από μια γουρλου.. με το καλό να έρθει ένα υγιές μωράκι σύντομα. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 💖 Όπως το είπες, καμία μόνη - δυστυχώς είμαστε πολλές που βιώσαμε αυτό τον πόνο της απώλειας. 

Τα καλύτερα έρχονται 🤞

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.