Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Dimitrapth είπε:

Εμάς πάντως αυτό που μας είπε ο γυναικολόγος είναι πως βλέπει καθημερινά άντρες με πολύ κακό σπερματογραφημα να κάνουν 3 και 4 παιδιά και άντρες με πολύ καλό σπερματογραφημα και να είναι άτεκνοι χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με την γυναίκα. Είναι γενικά  μια κατάσταση που ποτέ δεν μπορούν να προβλέψουν με σιγουριά πως ένα κακό σπερματογραφημα είναι καταδικασμένο, δεν είναι μια απάντηση ναι ή όχι. Δεν χάνουμε ποτέ τις ελπίδες μας και δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Απλά όταν εμπλέκεται το οικονομικό στην μέση στην περίπτωση της εξωσωματικής πχ δεν ρισκάρουν και πάνε παρά πολύ προσεκτικά ώστε να αυξήσουν τα ποσοστά επιτυχίας. Η μικρό γονιμοποίηση είναι μια παρά πολύ καλή λύση για προβληματικό σπερμα, αν φτάσετε σαφώς μέχρι εκεί! 

Έτσι ακριβώς είναι κορίτσι μου! Είναι κ θέμα τύχης κ θέμα άγχους! Ο γιατρός μου είπε ότι άντρας με τέτοιο σπερμα έκανε 5 παιδιά…

• Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 6.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα κορίτσι μου! Πριν 3 μήνες και εμείς είχαμε παρόμοιο σπερμοδιαγραμμα με 0% ταχεία προωθητική κίνηση 4% μορφολογία αλλά λίγο καλύτερη ποσότητα! Και μικρόβιο e-coil! Κάναμε θεραπεία για το μικρό

• Καλημέρα κορίτσι μου! Αν η καλλιέργεια ήταν λαθος τότε ποιος σας λέει ότι και το σπερμοδιαγραμμα δεν ήταν λάθος! Καλά θα κάνει όντως να το επαναλάβει γιατί μπορεί όντως οι τιμές να μην είναι τόσο κακέ

• Σ ευχαριστώ πολύ!! Δεν γνωρίζω καθόλου δυστυχώς για την δίκη σου καλλιέργεια, αλλά γενικά πιστεύω μικρόβια έχει χωρίς να το ξέρει το 90% του πληθυσμού και πολλά χρόνια κιόλας, εφόσον στους άνδρες ειδι

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η stalitsa stal είπε:

Θα τις δοκιμάσουμε κ εμείς κορίτσι μου! Και μενα τις ξεχνούσε..

Αν πάρετε τις συγκεκριμένες εχω τηλ απο αντιπρόσωπο, να στο δωσω αν θελεισ. Εγω απο εκει τις παρήγγειλα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nicol🦩 είπε:

Αν πάρετε τις συγκεκριμένες εχω τηλ απο αντιπρόσωπο, να στο δωσω αν θελεισ. Εγω απο εκει τις παρήγγειλα 

Αν είναι εύκολο ναι σωστό μου σ Ευχαριστω πολύ!

Δημοσίευση

Εμείς παίρναμε spermotrend της abbimed, androferti και impryl, έκανα παραγγελία μέσω skroutz. Αν θυμάμαι καλά μου έβγαιναν καλύτερα τα μεταφορικά και λίγο πιο οικονομικά, αν και βέβαια είναι όλες πανάκριβες. Δείτε μόνο ποιάς εταιρίας σας προτείνουν γιατί συμπίπτουν σε κάποιες τα ονόματα των βιταμινών.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η stalitsa stal είπε:

Αν είναι εύκολο ναι σωστό μου σ Ευχαριστω πολύ!

Στο εστλ σε προσωπικό μνμ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.