Καλησπέρα σε όλες. Διάβασα τις συζητήσεις σας και ταυτίστηκαν, καθότι είμαι κ εγώ μια εξωσωματική του 2025 που κατέληξε σε παλινδρομη και τώρα είμαι έγκυος στη 10η εβδομάδα, εξωσωματική του 2026 αυτή 🙂. Νιώθω τον πόνο και την αγωνία, είναι όλα και δικά μου. Όταν χάθηκε η πρώτη μου εγκυμοσύνη έκλαιγα σαν να έχασα παιδί, τουλάχιστον εγώ έτσι το ένιωθα. Τώρα νιώθω άγχος και αγωνία κάθε μέρα για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η εγκυμοσύνη. Είδαμε το έμβρυο χθες στον υπέρηχο, ήταν μια χαρά αλλά εγώ σήμερα έχω τρομερή αγωνία για το αν είναι και σήμερα εκεί. Αυτή η εσωτερική αγωνία δεν ξέρω πότε θα φύγει, φαντάζομαι μόνο όταν το κρατήσω στην αγκαλιά μου. Και ας με λένε υπερβολική, εγώ έτσι νιώθω... Χθες, λοιπόν ο γιατρός μου μού είπε ότι ήρθε η ώρα να κόψω τα Cyclacur 🎉🎉🎉 Επειδή ξέρω σε πόση έλλειψη βρίσκονται, θέλω να χαρίσω τα λίγα που έχω σε μια κοπέλα που τα παίρνει ακόμα. Έχω ένα κλειστό κουτάκι και 2 πλακέτες με 11 λευκά χαπακια. Αν κάποια κοπέλα παίρνει και τα καφέ χαπάκια, έχω πάνω από 20 πλακέτες με μόνο καφέ χαπάκια, χαρίζονται κι αυτά. Είναι τρομερό πρόβλημα η έλλειψη Cyclacur, τη Δευτέρα που τα είχα ξεχάσει σπίτι και ήμουν στη δουλειά πήγα σε 4 φαρμακεία για να τα βρω και βρήκα 1 κουτί. Εγώ μένω Άλιμο, αύριο φεύγω για 3ημερο. Αν κάποια θέλει να βρεθούμε κάπου που να βολεύει να της τα δώσω, με χαρά. Αυτά, χάρηκα που σας βρήκα και εύχομαι όλες να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο μας και να αποκτήσουμε τα μωρά μας. 🙏🏻
Από
Luna Dust , · Δημοσίευση πριν 22 λεπτά 22 λεπ
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.