Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ποιες είναι στην αναμονή μετά από εμβρυομεταφορα;;;

Featured Replies

Δημοσίευση
στις On 21/1/2023 at 12:31 ΠΜ, ο/η Χριστίνα36 είπε:

Εγώ έκανα ετ στις 13.1 2 εξωσωματική με 4 ημερών μωριδιο στις 24.1 έχω β χωρηακη με έχει καταβάλει το άγχος γιατί δεν έχω καμία ενόχληση από τίποτα ούτε στήθος ορισμένο ούτε κωποση ούτε κυλιδες.δεν αντέχω μέχρι την Τρίτη 

Χριστίνα, έκανες / πήρες τα αποτελέσματα;

Δημοσίευση
στις On 25/1/2023 at 7:54 ΜΜ, ο/η anelia είπε:

:) Στέλνω όοοολη τη θετική μου ενέργεια!!! 

Σε ευχαριστω κορίτσι μου!Αυριο θα ξέρω!!θα ενημερώσω!!😘

Δημοσίευση
στις On 20/1/2023 at 12:19 ΜΜ, ο/η misofeggaro είπε:

Βγήκε η χοριακή σου ;;

Ναι βγήκε στις 16/01/23. Πετύχαμε! Ήταν η τρίτη μου εμβρυομεταφορά. Στις προηγούμενες 2 δεν γινόταν εμφύτευση. Σε αυτή είχα συγκεκριμένα και διαφορετικά πονάκια από αυτά της περιόδου που ξεκίνησαν μια μέρα μετά την εμβρυομεταφορά και κράτησαν περίπου 5 μέρες. Μετά, στην ημέρα που θα ξεκινούσε η περίοδος, είχα κράμπες  αλλά πιο ήπιες από εκείνες της περιόδου. Γι' αυτό μην απογοητεύεστε για όποιο σύμπτωμα κι αν έχετε. Χθες είδαμε και τον σάκο! Θετική σκέψη κορίτσια και να είστε σίγουρες ότι θα έρθει αυτή η μέρα για όλες!  ❣️🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η lilika86 είπε:

Ναι βγήκε στις 16/01/23. Πετύχαμε! Ήταν η τρίτη μου εμβρυομεταφορά. Στις προηγούμενες 2 δεν γινόταν εμφύτευση. Σε αυτή είχα συγκεκριμένα και διαφορετικά πονάκια από αυτά της περιόδου που ξεκίνησαν μια μέρα μετά την εμβρυομεταφορά και κράτησαν περίπου 5 μέρες. Μετά, στην ημέρα που θα ξεκινούσε η περίοδος, είχα κράμπες  αλλά πιο ήπιες από εκείνες της περιόδου. Γι' αυτό μην απογοητεύεστε για όποιο σύμπτωμα κι αν έχετε. Χθες είδαμε και τον σάκο! Θετική σκέψη κορίτσια και να είστε σίγουρες ότι θα έρθει αυτή η μέρα για όλες!  ❣️🙏

Συγχαρητήρια!!! Είμαι σίγουρη ότι κάθε θυσία και διαδικασία άξιζε για αυτή τη χαρά! Όλα θα ανταμοιφθούν μόλις το πάρεις αγκαλιά! Καλή συνέχεια!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η lilika86 είπε:

Αχ μπραβοοοο κοριτισι μου!!! να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!! ευχαριστούμε για τη θετική ενέργεια!!! εύχομαι κ εγώ σε όλες να τα καταφέρουμε! :) <3

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.