Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

γυρισα με τον αντρα των ονειρων μου!!!!(THOULI)

Featured Replies

Δημοσίευση

Μάρθα μου να σου ζήσει ξανά ο μπεμπούλης σου!!!!! Μακάρι να σας πηγαίνουν όλα πάντα τόσο καλά σε όλη σας τη ζωή!!!!Καλή λοχεία!!!

glitterfy031415203D37.gif

• Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 7.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Να σου ζήσει κούκλα μου να είναι πάντα καλά, και να είσαι και εσύ πάντα καλά να τον καμαρώνεις και να τον χαίρεσαι.

Γιατι και η μαμά πρέπει να είναι καλά και ευτυχισμένη ε????

Φιλάκια πολλά (άντε και στα δικά μας να τελειώνουμε....:blink: )

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΑ!

ΠΩς ΕΙΧΕΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ?

Δημοσίευση

THOULI, να σου ζήσει το μωράκι σου, να είναι πάντα υγιή, ευτυχισμένο και πάντα γελαστό και να σας προσφέρει χαρούμενες στιγμές.:)

Εγώ πάντα ήθελα να ξέρω το φύλλο του παιδιού πριν ακόμη γεννηθεί!!!:woohoo:

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΥΧΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟ!!! ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ!!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!

!!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει καλή μου.

Να είναι πάντα καλότυχο και γεμάτο υγεία !!!

Αντε με το καλό να μας ανεβάσεις και φωτογραφία του να τον δούμε !!!!!

Δημοσίευση

Μαρθα μου,να σας ζησει ο παιδαρος και να ειναι γερος και καλοτυχος στην ζωη του.Απολαυσε καθε στιγμη με τον γιοκα σου και τον αντρα σου.Ειναι οι καλυτερες....εμπειριες

Δημοσίευση

Filenada na sou zhsei kai pali!!! :)

Den mporeis na fantasteis poso xaroumenh eimai

pou phgan ola kala!! Apolayse oso mporeis aytes

tis prwtes stigmes me to nini sou,einai poly

ksexwristes.Kalo sarantisma sou eyxomai!

Na mou filiseis ton mikro! Perimenoume kai fwto

tou!

Δημοσίευση

Thouli!Ποπο!Πότε έφυγες πότε γέννησες βρε θηρίο πολύ γρήγορα όλα!Μπράβο κοπέλα μου!Να σου ζήσει ο άντρας των ονείρων σου!Να τον καμαρώσετε και γαμπρούλη!!!Καλή λοχεία!!!

Δημοσίευση

thouli mou kai pali na soy zisei o paidaro soy na to xareite opws epithimeite:)kalo sarantismo kai fisika perimenoume fwto tou goi sou:)

Δημοσίευση

thouli να σου ζησει ο γιοκας σου!!!εσυ τον βρηκες τον αντρα των ονειρων σου...καποιες ειμαστε ακομα στο ψαξιμο:lol: :woohoo:

τωρα που τον βρηκες να του δωσεις τα παντα για να ειναι ευτυχισμενος και να τον εχεις αγκαλιτσα σου συνεχεια και να τον βλεπεις να μεγαλωνει ....ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

θουλη μου να σας ζησει ο μπεμπαρος:woohoo: :woohoo: να ειναι πολυ πολυ γερος και να ειστε μια πολυ αγαπημενη και ευτυχισμενη οικογενεια!!!:lol: :lol: :lol:

Δημοσίευση

Kaλως ηρθατε Θουλη!!!!!!!!!!

Να σου ζησει ο μπεμπης σου υγεια και τυχη στη ζωη του!!!!!!!!!:cheer: :cheer:

Δημοσίευση

Να σου ζησει κοριτσακι μου!!Να τον καμαρωσεις οπως φανταζεσαι!!Να ειναι γερος και τυχερος και εσυ να εχεις καλη αναρωση!!Πολλα φιλακια!!

Δημοσίευση

ΜΑΡΘΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΟ!!!!

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΥΦΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ;) ,ΕΤΟΙΜΗ ΕΙΝΑΙ, ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΠΟΡΤΙΣΕΙ :laugh: :P :woohoo:

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ

Δημοσίευση

thouli μου και παλι να σου ζησει το αντρακι σου!!!:cheer:

να τον χαιρεστε και να τον καμαρωνετε!!! καλη αναρρωση και με το καλο να σαραντισετε, κοριτσακι μου!!!

να μας τον φιλησεις τον αντρα των ονειρων σου!!!:kiss:

Δημοσίευση

Μαρθούλα μου ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΑΣ!:P Να τον καμαρώνετε πάντα γερό,ευτυχισμένο και καλότυχο!:laugh: Απερίγραπτο συναίσθημα η μητρότητα ε;Καλή λοχεία και πολλά φιλάκια στον άντρα των ονείρων σου!:kiss:

Δημοσίευση

να σου ζησει το αντρακι σου!!!ειναι απιστευτα τα συναισθηματα.εμενα 9 μηνων πια και ακομα δεν το πιστευω και σκεφτομαι πολυ συχνα τις στιγμες της γέννας!!!!φιλακια

Δημοσίευση

η αληθεια ειναι ότι επειδη είχα λίγες μερες να μπω σε έχασα, εννοω ότι έφυγες για να γεννησεις!!! να σου ζησει ο γιοκας...καλα ξενυχτια σου ευχομαι και καλη προσαρμογη...να ειστε όλοι καλα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kalisperaaa

sas eyxaristo oles gia tis eyxes sas..:laugh: ....na ste kala....

filia....

:laugh:

Δημοσίευση

θουλη μου εσυ νασαι καλα,με τον μπεμπη σου:laugh: μας ελλειψες βρε,αλλα τωρα ασχολεισαι....με τον αντρα της ζωης σου!!!:laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

nai υβοννη me exei parei ta miala o antras tis zois mou.,.,esi eyxomai na eisai kala....:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.