Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μαία στο σπίτι

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα

Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την μαία στο σπίτι. Ουσιαστικά τις πρώτες μέρες στο σπίτι θεωρείται ότι θα βοηθούσε κάποια μαία; (Πχ για συμβουλές θηλασμού, φρόντιδας νεογνού κλπ)

Επίσης αν έχετε κάποια να μου προτείνετε για Θεσσαλονίκη. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η GogoK είπε:

Καλησπέρα

Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την μαία στο σπίτι. Ουσιαστικά τις πρώτες μέρες στο σπίτι θεωρείται ότι θα βοηθούσε κάποια μαία; (Πχ για συμβουλές θηλασμού, φρόντιδας νεογνού κλπ)

Επίσης αν έχετε κάποια να μου προτείνετε για Θεσσαλονίκη. 

Καλησπέρα!

Δεν έχεις κάποια μαμά , πεθερά , θεία , αδερφή, φίλη, σύζυγό να σε βοηθήσει στην αρχή για λίγο ? Είναι σίγουρο άνθρωποι που θα σε κάνουν να αισθανθείς πολύ πιο άνετα και πολύ πιο οικονομικά πιστεύω. Στο πρώτο παιδί είχε έρθει η μαμά μου για λίγες μέρες αλλά πιο πολύ την είχα για δουλειές όχι με το μωρό . Άρα και μια κοπέλα να έρχεται να κάνει δουλειές είναι μια καλή εναλλακτική. 

Όσων αφορά το θηλασμό τώρα. Μπορείς να ενημερωθείς από τώρα για το πώς πάει η διαδικασία, υπάρχουν πολλά σεμινάρια που γίνονται, υπάρχουν πολλές ομάδες με συμβούλους γαλουχίας (και με εθελοντές) που μπορείς να απευθυνθείς αν αντιμετωπίσεις κάποια δυσκολία με το θηλασμό! Αν και όσο περισσότερο ψαχτεις από τώρα τόσο λιγότερα προβλήματα θα αντιμετωπίσεις μετά !

Με το καλό το μωράκι σου ❤️

Δημοσίευση

Εγώ πήρα μια μέρα στο σπίτι μαία και μου έδειξε τα βασικά. Επειδή δεν είχα κανένα με βοήθησε πάρα πολύ. Στο μαιευτήριο που θα γεννήσεις θα βρεις και μαία. Έτσι τη βρήκα και εγώ. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.