Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΜΑΡΘΟΥΛΑ (THOULI) ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΜΑΡΘΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ Η ΑΓΟΡΙ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!ΑΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ,ΑΥΡΙΟ ΕΓΩ...ΤΕΛΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η' ΙΧΘΥΣ?ΕΜΑΘΕΣ?ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!!!!!

Δημοσίευση

Thouli με εναν πονο κοπελα μου! Ευχομαι να σου πανε ολα καλα! Με το καλο να ξαναερθεις στην παρεα μας και να μας πεις την εμπειρια σου!

Δημοσίευση

Thouli mou...

Hrthen kai sena i seira sou...

Me ena pono agapi mou...

Ola na sou pane kala...

Tha perimenoume ola ta nea sou...

Kali eleftheria agapi mou...

O theos mazi sou filenada...

Δημοσίευση

Σου ευχομαι κι εγω κοριτσι μου με το καλο να γινεις μαννουλα και να σφιξεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου:)

Α ,και δεν πιστευω να φοβασαι κουκλα μου,καθε λεπτο γεννανε εκατομμυρια γυναικες σε ολο το κοσμο και πολλες απ αυτες εντελως μονες τους και ουτε καν σε νοσοκομεια.Αυτο να σκεφτεσαι να παιρνεις κουραγιο.

την αγαπη μας και τα φιλια μας:kiss::kiss:

Δημοσίευση

thouli mou glikeia mou thessalonikia...me ena pono agapi mou ante na giriseis spitaki me to kalo kai na mas peis ta nea..

Δημοσίευση

mar8aki mou me ena pono koritsaki mou.

me to kalo na pareis sthn agalia sou

ena ygiestato plasmataki!!!!

phga na pw agoraki..les????:woohoo:

filakia filenada:kiss:

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19/2 ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΑΚΙΑ

ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

ax koritsia sas xilioeyxarsto oles sas...

ax re poanagiota me sigkinises re...

simera 12 to bradi pao me proklisi....

eyxomai ola na pane kala....

kali lefteria sto saytopigouino pou ta mora mas tha exoun mia mera diafora k sti marillu..

sa eyxaristo gia ola...

ayrio tha to tsikniso me to bebe mou...:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Μαρθούλα μου καλή ελευθερία!

Με έναν πόνο να βγει και να ναι γερό και τυχερό!

Άντε ελπίζω να είναι και η δική μου η σειρά σύντομα (ζηλεύω λιγάκι θέλω κι εγώ να πάρω το μωρούλι μου αγγαλίτσα :) :) )

Άντε κι απ τα δικά μας οι σε αναμονή μαμάδες...

Περιμένουμε νέα σου κοριτσάκι μου, θα είμαστε με τη σκέψη μας κοντά σου φιλιά πολλά και καλό come back!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μουουουουουου!!!

Τις καλύτερες ευχές και απο μένα μέσα απο την καρδιά μου! Εύχομαι η Παναγιά να είναι δίπλα σου και δίπλα στο μωρό σου με το που θα το πάρεις στην αγκαλιά σου!

Με έναν πόνο (και αυτον μικρό) και γρήγορα σπίτι με το μωράκι σου!!!

Δημοσίευση

thouli καλησπερα ευχομαι ολα να πανε καλα και να μην ταλαιπωριθεις ουτε εσυ ουτε το μπεμπακι σου,με μισο πονο,η παναγιτσα κοντα σας να σας φιλαει και του η της 2.και να θυμασε αυριο ξημερωνει καινουργεια μερα και θα σου φερει αυτο που λαχταρουσες 9 ολοκληρους μηνες.μην φοβασε ολα θα πανε καλα να εισαι ετοιμη.καλο σου βραδυ.

Δημοσίευση

thouli μου ετσι με είχε κανονισει και μένα ο γιατρός και τελικά μου σπάσαν τα νερά.Με το καλό κορίτσι μου,γερό και τυχερό το παιδάκι σου.

Δημοσίευση

Ευχομαι με το καλο!

Ο,τι καλυτερο για την μαρθα και για το μωρακι της!!

Ευχες απο ολα τα κοριτσια εδω η σκεψη σας μαζι με τις ετοιμογεννες μας!!!

Δημοσίευση

koritsaki mou me to kalo koukla mou k me enan pono...

na einai gero k dynato to mwraki sou....

h panagia mazi sou,,,,

polla filakia!:woohoo:

Δημοσίευση

καλή λευτεριά κοριτσακι. Ολα καλά θα πανε και αυριο θα εχεις το μωρουλι σου. Αντε θα κανετε αποκριες μαζι. Με το καλό μ εναν πονο και να πανε ολα καλα και με το καλό να γυρισετε σπιτι σας και να μας τα πεις

Δημοσίευση

thouli μου, με το καλο κοπελα μου!!!!!!!!:woohoo:

ευχομαι σε πολυ λιγες ωρες, να κρατας το μικρουλι σου αγκαλιτσα!!!!

μ'εναν πονο κοριτσακι μου!!!

ολα θα πανε καλα, να μην ανησυχεις για τιποτα και να σκεφτεσαι ΜΟΝΟ το μωρακι σου!!!;)

αντε με το καλο να ξαναγυρισεις στο σπιτακι σου, παρεα με το μπεμπακι, να μας πειτε λεπτομερειες!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου καλή λευτεριά και με όσους λιγότερους πόνους γίνεται....Όλα να σού πάνε καλά!!!!Περιμένουμε νέα σου....

Δημοσίευση

Μάρθα μου με το καλό το μωράκι σου!!!:laugh: Όλο και πλησιάζει η ώρα που θα κρατάς στην αγκαλιά σου το μικρό σου αγγελάκι!:woohoo: Εύχομαι να έχεις έναν όμορφο τοκετό και ένα υγιές κουκλάκι!!!:woohoo: :kiss:

Γιώτα μου άντε να παίρνεις και εσύ σειρά!:kiss: Να μπει και η μπεμπούλα σου στο κλάμπ των μωρών του μάμμυ:laugh:

Δημοσίευση

thoulini μου ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ!!! Να εχεις μια καλη και ανωδυνη (κατα το δυνατο) γεννα.... και πανω απ ολα να μας φερεις ενα υγιες μωρακι να γνωρισουμε....

Ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου κι εσυ θα εισαι μια ευτυχισμενη μανουλα που θα μας περιγραφεις πως ακουσες το πρωτο του κλαμα.....

Κι εμεις παλι θα κλαιμε απο συγκινηση...

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Κορίτσια σήμερα το βράδυ η Μάρθα μας μπαινει με πρόκληση!!!!Με το καλο το μωράκι της!!Γερό και δυνατό!!!Πάντα ευτηχισμενη να ειναι με την οικογένεια της!!!!Καλη λοχεία να έχει!!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου ολα να σου πανε καλα και σε λιγες ωρες να φερεις στο κοσμο ενα γερο μωρακι...με το καλο....φιλια

Δημοσίευση

ΜΑΡΘΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟΟΟΟ ΜΩΡΟΥΛΙ!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ:)

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ...ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.