Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Σε ποια εβδομαδα γεννησατε ?

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!Πρωινη πρωινη σημερα και ειπα να κανω μια στατιστικη μελετη για το ποτε και πως γενναμε κατα μεσο ορο!!Γραψτε λοιπον ποια εβδομαδα γεννησατε ,με προκληση η οχι με Φ.Τ. η Κ.Τ. με ολικη αναισθησια με επισκληριδιο η οχι?....Εγω μολις μπηκα στη 38η εβδομαδα και θα γεννησω με Κ.Τ. σε 10 μερες περιπου!Τα αλλα μου δυο παιδια τα γεννησα με Κ.Τ. στη38η +2 το πρωτο και στη 38η +4 το δευτερο!!Πολλα φιλια και καλη δυναμη σε ολες τις εγκυμονουσες!:kiss:

Δημοσίευση

Καλημερούδια!!!!

Εγώ γέννησα όταν εκλεισα 38 εβδομαδες ακριβως! Με καισσαρικη τομή και επισκληρίδιο!

Με το καλό το μωράκι σου!

Δημοσίευση

Καλημερουδια...

Εγω γεννησα με Φ.Τ. οταν ημουν 39 εβδομαδων και 3 ημερων. Με επισκληριδιο αλλα οχι ολικη.

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα.

Γέννησα στις 38 + 6 με φυσιολογικό τοκετό και επισκληρίδιο αφού με πιάσαν οι πόνοι. Ξεκίνησαν οι πόνοι στις 03:30 και γέννησα 11:45.Όταν έφτασα στο μαιευτήριο είχα διαστολή 2.

Δημοσίευση

εγω γεννησα με καισαρικη ακριβως 40 εβδομαδων επειδη το μωρο ηταν ψηλα....μπηκα εντεκα στο χειρουργειο δωδεκα ημουν στο δωματιο μου και στις δυο το μεσημερι εφερνα βολτα στο σαλονι του μαιευτηριου...φιλακια

Δημοσίευση

Εγώ γέννησα στις 38+4 με Φ.Τ. και επισκληρίδιο χωρίς πρόκληση μου σπάσανε τα νερά.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΝΑΤΟ (Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ),ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΗΤ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσακια ιδου τα μεχρι τωρα στατιστικα!!Θελω κι αλλες συμμετοχες!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κι εδω τα στατιστικα για τους τοκετους...

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια! Εγω γεννησα με ΦΤ στις 40+ με προκληση χωρις επισκληριδιο. Φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

Μπήκα με πρόκληση στις 40 ακριβώς και τελικά γέννησα με καισαρική και επισκληρίδιο :angry:

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Τον γιό μου τον γέννησα στις 40w+1d με φυσιολογική γέννα( άν και ήταν πάρα πολύ ψηλά το μωρό), με έπιασαν οι πόνοι στις 17.30 μ.μ και γέννησα στις 10.05 π.μ την επόμενη ημέρα , με επισκληρίδιο....Την κόρη μου, θα ξέρω μέχρι την Παρασκευή!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας,

εγω γεννησα την 39η εβδομαδα,φυσιολογικά με επισκληρίδιο.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Με τα καινουρια δεδομενα των απαντησεων κοριτσια εχουμε τα παρακατω!

%7Boption%7D

Δημοσίευση

εγω γεννησα μια μερα μετα απο την ΠΗΤ σπασαν τα νερα μονα τουσ και μετα απο μια ωρα και κατι ηρθαν οι πονοι,γεννησα φυσιολογικα χωρισ επισκληριδιο μεσα σε 5,5 ωρεσ απο την ωρα που σπασαν τα νερα..

Δημοσίευση

ουτε εμενα κοριτσια ηθελε να βγει.την κορη μου τη γεννησα στις 40 εβδ.και 3μερες.φυσιολογικο τοκετο με προκληση μπηκα και επισκληριδιο.το κακο ηταν οτι ο τραχηλος ειχε γυρισει πισω και εκανα 22 ωρες.αλλα δεν ποναγα τοσες ωρες.η 5 ωρες στο τελος ηταν ανυποφορες.ολα καλα παντως.δεν ηταν οπως το περιγαφαν.φιλια σε ολες

Δημοσίευση

ego eimai 39+2 meres k akoma na genniso..ante na doume pote....

koritsia oses kanate proklisi na sas rotiso...ponaei????

Δημοσίευση

εγω κοριτσια που γεννησα πριν πολλα πολλα χρονια στον Αγιο Λουκα ειχα φαει ολο τον εννατο και πηγα για προκληση επειδη επαθα κολικο νεφρου:( ολα πηγαν μια χαρα μπηκα στις 8 και στις 1 το μεσημερι γεννηθηκε ο παιδαρος μου 4.150 κι ας ημουνα μικροκαμωμενη και μικρη σε ηλικια[δεν ειχα κλεισει τα 18].Σε μενα η προκληση δεν εφερε πιο δυνατους πονους οπως ακουω απο αλλες,ητανε λιγο πιο δυνατοι απο της περιοδου.Νομιζω επαιξε ρολο που δεν φοβομουνα, πιστευω πως ο φοβος εντεινει τον πονο σε καθε περιπτωση.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 37 ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ,ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΕ ΠΗΤ 08/05/2008.ΜΕ ΦΤ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΟΜΩΣ:( .ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΝΟ..........

Δημοσίευση

Bourique πόσο ήταν το μωρό σου σε ύψος και κιλά;;; Και εγώ θα γεννήσω το πολύ μέχρι 37+2.

Δημοσίευση

eleni_dms έγραψε:

Μπήκα με πρόκληση στις 40 ακριβώς και τελικά γέννησα με καισαρική και επισκληρίδιο :angry:

eleni_dms γιατί τελικά γέννησες με καισαρική?

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!Μήπως γνωριζετε σε ποια εβδομάδα κλεινεται το ραντεβου οταν προκειται για προγραμματισμένη καισαρική?

Δημοσίευση

mom to be, όταν πρόκειται για προγραμματισμένη καισαρική συνήθως το ραντεβού κλείνετε στις 38w, εξαρτάται όμως και από την ανάπτυξη του εμβρύου

Δημοσίευση

κοριτσακια μου, εγω γεννησα στις 38+2 εβδομαδες, φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο!

νομιζω πως επαιξε αρκετο ρολο, στο οτι ηρθε σχετικα νωρις (17 μερες πριν τη ΠΗΤ) το οτι ειχα σκιστει στο περπατημα απ' τη μερα που μπηκα στο μηνα μου, μιας και μου ειχε πει ο γιατρος μου οτι βοηθα!! καταλαβαινετε, κι εγω απ' το φοβο μου... εκανα μαραθωνιους!! :silly:

καθε μερα, 3 ωριτσες περιπου!!!:lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.